KUMİ 1 Çift Pubg Mobile Oyun Yıkanabilir Ter Önleyici Parmak Eldiven

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KUMİ 1 Çift Pubg Mobile Oyun Yıkanabilir Ter Önleyici Parmak Eldiven

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Ürün Türü Parmak Eldiveni
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Mimozaavm Pubg Parmak Eldiveni Oyun Siyah 1 Çift Fiyatı, Yorumları - Trendyol

PUBG oynarken hakimiyet gücünü artırmak için bazı ekipmanlardan destek alınır. Bu sayede oyuncu performansı yükseltilebilir. Mimozaavm 1 çift PUBG parmak eldiveni ile dokunmatik ekrandan alınan etki artar. Oyun içindeki tüm hamleler hızlı bir şekilde yerine getirilir. Ürün, parmak yapısıyla tam uyum sağlayacak biçimde tasarlanır. Uzun süre kullanılsa bile sıkma ve terleme yapmaz. Telefon dokunmatiğine zarar vermez. Oyun esnasında parmakta oluşan terlemeyi alır. Parmakların ekran üzerinde rahatça kaymasını sağlar. Mimozaavm 1 çift PUBG oyun eldiveni kullananlar ürünle birlikte artan telefon performansından memnun kalır. Nefes alan kumaş yapısından dolayı her mevsim rahatlıkla kullanılır. 1 çift olarak çıkan ürünün her birini baş parmaklarınıza takabilirsiniz. Bu sayede PUBG ve diğer oyunlarda kesintisiz bir eğlence keyfi yaşayabilirsiniz.

  • Rahat kalıp
  • Nefes alabilen kumaş
  • İşlevsel kullanım

Kullanışlı Mimozaavm 1 Çift PUBG Parmak Eldiveni

Kullanışlı Mimozaavm 1 Çift PUBG Parmak Eldiveni

Oyun esnasında dokunmatik ekrandan tam performans beklenir. Atış, nişan ve diğer hamleler için verilen komutların hızlı algılanması önem taşır. Bu nedenle dokunmatik gücünü artıran parmak eldivenleri kullanılır. Mimozaavm 1 çift PUBG ve diğer oyunlar için parmak eldiven takmak, kalibrasyon hakimiyetini desteklediği için eğlenceyi kesintisiz şekilde sürdürmeye yardım eder. Parmakla komut verildiğinde ve yönlendirme yapıldığında zamanla nemlenme oluşur. Bu nemlenme dokunmatiği yavaşlatarak telefonda aksamalara neden olur. Aksamaları önlemek için nemi ve teri hapseden bu ürünü kullanabilirsiniz. İletken malzemeden imal edilen eldiven uzun süre kullanma imkanı sunar. Yıkanabilir olduğu için hijyeniktir. Baş parmaklara uyum sağlayan esnek yapısı bulunur. Mimozaavm 1 çift PUBG oyun eldiveni yorumları ve değerlendirmeleri üründen duyulan memnuniyeti gösterir. Uzun süre kullanabileceğiniz bu işlevsel ürünü tercih ederek oyundan aldığınız keyfi artırabilirsiniz.

Tercih Edilen PUBG Oyun Parmak Eldiveni

Tercih Edilen PUBG Oyun Parmak Eldiveni

Çevrimiçi oyunlarda hızlı komut vermek oyun performansını artırır. Bu komutlar için dokunmatik ekrandan faydalanılır. Aynı anda birden fazla hamle yapıldığı için kalibrasyon dengesi ve performans ön plana çıkar. İletken kumaştan üretilen PUBG oyun parmak eldiveni sayesinde yapılan hamleler anında karşılık bulur. Esnek ve konforlu kumaştan imal edilen bu ürün parmağı sıkmaz. Yaz aylarında oluşan nemi alarak parmağın ekranda kaymasını kolaylaştırır. Mimozaavm 1 çift PUBG parmak eldiveni fiyat seçenekleriyle de memnun eder. 1 çift eldiveni sık kullandığınız baş parmaklara takarak kullanabilirsiniz. Uzun saatler boyunca telefonla oynuyorsanız bu ürünü kullanarak konfor sağlayabilirsiniz. Hareket kabiliyetini kısıtlamadığı için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Telefonda ve tablette kullanabileceğiniz PUBG oyun eldiveni yıkandığı zaman iletkenlik özelliğini kaybetmez. Bu ürünü kullanarak kesintisiz oyun keyfi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Mimozaavm 1 Çift PUBG Parmak Eldiveni Fiyatı

Avantajlı Mimozaavm 1 Çift PUBG Parmak Eldiveni Fiyatı

İşlevsel özelliği nedeniyle ilgi gören parmak eldivenlerinde buhar emici özellik bulunur. Dokunmatiğin yüksek performansla çalışması için oyun esnasında bu ürünler kullanılır. Mimozaavm 1 çift PUBG oyun eldiveni hamlenizi istediğiniz zamanda yapma şansı verir. Atış, nişan ve koşma gibi komutları anında algılayan bir etki yaratır. Bu nedenle hem PUBG hem de diğer oyunlarda sık sık kullanılır. Ürünün sağlam ve yıkanabilir malzemeden yapılması uzun ömürlü olmasını sağlar. Kaygan yapıda olan yüzeyi dokunmatik ekranda hareket kabiliyetini artırır. Mimozaavm PUBG oyun eldiveni içerisinden 1 çift ürün çıkar. Sık kullanılan baş parmaklara tam uyum sağlayan bu esnek ürünü diğerlerine de rahatlıkla takabilirsiniz. Mimozaavm 1 çift PUBG oyun eldiveni fiyatlarını ve özelliklerini inceledikten sonra oyunlarda konfor sunan bu ürünü Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.