Mima Zigi Bebek Arabası CHARCOAL

2.499,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mima Zigi Bebek Arabası CHARCOAL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mima ZigiZigi sik ve kompakt bir bebek arabasidir. Zarif ,modern ve mimavari goruntusu altinda Zigi ,tecrubeli muhendisligini de icinde barindiriyor. Saglamligi ve dayanikliliginin yaninda, oldukca hafif ve kullanimi son derece kolaydir.Zarif goruntusu , kolaylikla tek elle ve kompakt katlama ozelligi ile birlesince ,Zigi aileler icin hareket halindeyken en sevilen yol arkadasi haline geliyor.Kolay Katlama Zigi oldukca kolay katlanabilir. Yapmaniz gereken tek sey bir elinizle bebegi tutarken diger elinizle arabayi katlayip ,yere dik duracak sekilde birakmaktir.Mima Zigi nin kompakt katlama olcusu 56x45x25 cm 22x18x10 inc ,bir cok hava yolunda kabul gorulen kabin bagaj olcusune uygundur.GuneslikGolgelikYenilikci ve otomatik sistemi ,tek el hareketiyle golgeligi tamamen acip kapamaniza olanak tanir. Cocugunuzu gunesin zararli isinlarina karsi UV korumasi saglayan bir degil iki adet guneslik ile korur.Havalandirma saglayan golgelikli penceresi sayesinde ,cocugunuzu gozlemleme imkani verir.TekerleklerSeffaf tekerlekler sadece guzel gorunmekle kalmaz ayni zamanda son derece dayanikli ve hafiftirler. Suspansiyon ozellikli tekerlekler surusu oldukca kolaylastiriyor.Uyku PozisyonlariMima Zigi 3 kademeli yatis pozisyonuna sahiptir ,en dusuk seviyesi de konforlu bir yatis rahatligi saglar.Ozellikler ZigiadaptoruneBeSafeana kucagini kolayca monte ederek, dogumdan itibaren kullanabilirsiniz. 17kg kadar tasima kapasitesi. Bebek arabasinin agirligi8.4 kg Kompakt katlama olcusu56 x 45 x 25 cm . Tek hamleyle acilipkapanan tente ozelligi . 3 kademeli yatis pozisyonu. Havalandirma saglayan golgelikli penceresi ile cocugunuzu gozlemleme imkani. Omuz kayislarinda yumusak ped. 5 nokta emniyet kemeri . Kolay takilip, cikarilabilen on bar . Arka tekerleklerde fren sistemi . Kompakt katlama olcusu bircok hava yolunda kabul gorulen kabin bagaj olcusune uygun . Tek elle kolay bir sekilde acipkapama . Hafif ve dayanikli seffaf tekerlekler .

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 7 - 10 Kg
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver