Millet Carline Plus Kadın Alt İçlik Miv5241

1.799 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Millet Carline Plus Kadın Alt İçlik Miv5241

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macera Cumhuriyeti Satıcı Ünvanı: BATI MÜMESSİLLİK DIŞ TİCARET VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150015554100018 Vergi Kimlik Numarası: 1500155541
    Bu ürün Macera Cumhuriyeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polygiene ® teknolojisi ile kokuya neden olan bakterilerin oluşumunu engelleyen, anti-mikrobiyal bir üründür. Polygiene ® teknolojisi, aktif koku kontrolu yaparak, gün boyu tazelik hissi sağlar. Polygiene ® onaylı ürünler OEKO-TEX ® listesinde olan ve aynı zamanda bluesign ® tarafından onaylanmış çevreye saygılı ürünlerdir. Ceramic™ takviyelidir. Ceramic™ partikül teknolojisi, koruyucu giysiler için önemli bir yeniliktir. Kullanım rahatlığı için hafif ve esnektir. Düşük yoğunluk, yüksek direnç özelliğine sahiptir. İnsanlar ve çevre için tehlike içermez. Yüksek sıcaklıklarda termal şoklara dayanıklıdır. Carline® X.C.L. Plus™ özelliklerini kullanılarak son teknoloji ile üretilmiştir. Tüm aktif sporlar için hızlı kurma özelliğine sahiptir. Hava sirkülasyonu sağlayan ızgara iç yüzeylere sahiptir. Nemi hızlıca dışarı atarak, çabucak kuruma özelliğine sahiptir. Soğuğa karşı mükemmel bir koruma sağlar. Thermolite ®, içi boş elyaf, ısı yalıtımı sağlayarak soğuğa karşı mükemmel koruma sağlar. Tüm hava koşullarında optimum konfor sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • T1
Geri Bildirim Ver