Milas Üreticiler Birliği Çam Balı 25 Kg (Tanıtım Amaçlı)

2.884 TL
(115,36 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Milas Üreticiler Birliği Çam Balı 25 Kg (Tanıtım Amaçlı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Milas Üreticiler Birliği Satıcı Ünvanı: MİLAS BAL GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621101763400001 Vergi Kimlik Numarası: 6211017634
    Bu ürün Milas Üreticiler Birliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ OLARAK GEZGİNCİ ARICILIK YAPMAKTAYIZ İLK BAHAR VE YAZ AYLARINDA İÇ ANADOLU BÖLGESİ ,DOĞU ANADOLU BÖLGESİ,KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİNDE BAL AKIMINI TAKİP ETMEKTEYİZ .ÇAM BALI ÜRETİMİ İÇİN SADECE MILAS BÖLGESİ 'NDE KONAKLAMAKTAYIZ, ÜRETİCİ OLARAK SİZLERE EN DEĞERLİ BALLARI SUNMANIN GAYRETİNİ GÖSTERİYORUZ .1990 DAN BERİ TOPTAN SEKTÖRÜNE VERMİŞ OLDUĞUMUZ DESTEĞİ PAREKENDE SEKTÖRÜNDE ' DE BAŞARDIK ! ARICILARA VERİLMİŞ OLAN BU DOĞANIN ARMAĞANINI SİZLERLE BULUŞTURMAK AYRI BIR MUTLULUK.ÜRÜNLERİMİZ ANALİZLİ OLUP TÜRK GIDA KODEKSİ BAL TEPLİĞİNE UYGUN BİR ŞEKİLDE PAKETLEME YAPILMAKTADIR .BİZLERDEN ALMIŞ OLDUĞUNUZ HER BIR URUNUN SIZLERE GÖNDERİM YAPILIRKEN ANALİZ RAPORLARIYLA BİRLİKTE GÖNDERİM SAĞLANIR .SİZDE EGER ANALİZ İLE E-İMZALI BELGE DOĞRULAMA LİNKİNİ TIKLAYIP ANALİZİN GERÇEKLİĞİNİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ .BİZLERİ TERCİH EDEN HER TÜKETİCİYE AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ
Geri Bildirim Ver

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ 8692957740082 25 kg Çam Balı

Milas Üreticiler Birliği 25 kg çam balı, Milas ve Marmaris yörelerinden elde edilir. %100 saf içeriğe sahip ballar toplandıktan sonra ambalajlanarak sofralara ulaşır. Birçok inceleme ve analizden geçen ürün, raporlu ve onaylıdır. Bu balı çocuklarınız, sevdikleriniz ve kendiniz için güvenle kullanabilirsiniz. Dilerseniz doğrudan tüketebilir veya yemeklerinize ekleyebilirsiniz. Hem şifalı hem de lezzetli bir besin olan çam balı, beslenme düzeni açısından bir engel bulunmadığı sürece 1 yaşından büyük tüm bireylerin kullanımına uygundur.

  • Milas Üreticiler Birliği 25 kg çam balı yerli imalattır.
  • Güvenilir laboratuvarlarda test edilmiş doğal bir üründür.
  • Kızılçam ağaçlarından elde edilir.

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Çam Balının İçeriği

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Çam Balının İçeriği

Milas Üreticiler Birliği 25 kg çam balı, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de yetişen kızılçam ağaçlarından elde edilir. Bu bölgelerde yaşayan Marchalina Hellenica olarak bilinen çam pamuklu biti, çamın öz suyunu emerek beslenir. Artan öz suyunu arıları çeken tatlı bir madde hâlinde ağacın üstüne bırakır. Bal arısı tarafından olgunlaştırılarak sofralarımıza gelen bu salgı, mineral ve antioksidan bakımından oldukça zengindir. Milas ve Marmaris yöresinden derlenen Milas Üreticiler Birliği çam balı, %100 saf içeriğe sahiptir. Kovandan sofranıza gelen 25 kg çam balının 100 gramında 330 kcal/1384 kJ enerji ve 82,3 g karbonhidrat bulunur. Ürünün besin değerleri arasında 0,3 g protein de mevcuttur. Balın içeriğinde doymuş veya doymamış yağ ve tuz bulunmaz. Türkiye menşeli ürün tamamen doğaldır.

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Çam Balı Lezzetli mi?

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Çam Balı Lezzetli mi?

Milas Üreticiler Birliği teneke kutuda 25 kg çam balı, herkesin severek tüketeceği bir lezzete sahiptir. Bu ürünü kaşıkla yiyebilir veya ekmeğinize sürebilirsiniz. Kahvaltılarınızda kaymak veya tereyağ eşliğinde tüketebilirsiniz. Şeker kullanmak istemediğiniz tariflerde tatlandırıcı olarak bu besini tercih edebilirsiniz. Tüm tatlılarda güvenle kullanabileceğiniz Milas Üreticiler Birliği 25 kg çam balını tuzlu tariflere de ekleyebilirsiniz. Bu ürünü kullanarak ballı hardallı soslar hazırlayabilir veya Asya usulü tavuk tarifleri yapabilirsiniz. Gıdanın ambalajı üzerinde de belirtildiği gibi 1 yaşından küçük bebeklere verilmesi önerilmez. Aynı zamanda kilo verme veya koruma amaçlı bir beslenme düzenini takip eden bireyler ve şeker hastalarının da balı kontrollü tüketmesinde fayda vardır. Çam balı, Marchaline Hellenica ve bal arılarının ortak çalışması sonucu elde ediliğinden vegan bireylerin kullanımına uygun değildir.

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Çam Balı Kaliteli ve Güvenilir mi?

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Çam Balı Kaliteli ve Güvenilir mi?

Milas Üreticiler Birliği teneke kutuda 25 kg çam balı, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı MRL Özel Gıda Kontrol Laboratuvarında incelenmiştir. TÜRKAK onaylı muayene ve analiz sonuçlarında besinin saf olduğu kanıtlanmıştır. Aynı zamanda Bal Kalite Kontrol ve Analiz raporu da bulunan besin, kaliteli ve güvenilirdir. Büyük ambalajı sebebiyle gıda hızlı tüketilemeyeceği için zamanla kristalleşebilir. Balın kristalleşmesi de saflığının bir diğer göstergesidir. Milas Üreticiler Birliği 25 kg çam balını buzdolabına koymanız veya dondurucuda bekletmeniz önerilmez. 45 dereceden yüksek ısı ve parlak ışık ise balın diastaz değerini düşürüp HMF oranını yükseltir. Bu sebeple ürünü aşırı sıcak ortamda tutmamaya ve doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamaya dikkat etmelisiniz. Bu yiyecek için en uygun saklama koşulu oda sıcaklığıdır. Milas Üreticiler Birliği 25 kg çam balı yorumlarında ürünü satın alan kullanıcılar memnuniyetlerini dile getirir. Siz de kızılçamdan elde edilen bu doğal balı Trendyol'dan satın alabilirsiniz.