Mikrotem Drop Çok Amaçlı Temizlik Ürünü 500 ml

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mikrotem Drop Çok Amaçlı Temizlik Ürünü 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mikrotem Satıcı Ünvanı: MİKROTEM KOZMETİK TEMİZLİK VE ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Mersis Numarası: 0621044296900014 Vergi Kimlik Numarası: 6210442969
    Bu ürün Mikrotem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Drop Çok Amaçlı Temizlik Ürünü 500 ML Temizliğe apayrı bir bakış açısı sunan Drop ürünümüzü tabandan tavana evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Mısır ve Hindistan cevizi türevinden yapılan bir üründür. Kendine özgü hoş bir kokusu vardır. Duvar, halı ve koltuklarda –kumaş cinsine göre- etkili temizlik sağlar. Bardak bardak ya da kapak kapak yerine damla damla ürün ile temizlik anlayışınızı değiştirerek hem tasarrufun hem de temizliğin keyfini yaşarsınız. Kullanım şekli: • Cam, ayna ve kristallerin temizliğinde: ½ lt suya 2 damla • Mobilya, ahşap yüzeylerin temizliğinde: ½ lt suya 2 damla • Halı, koltuk ve kumaş kaplamalarının temizliğinde 1 lt suya 10 damla • Yer döşemeleri, fayans, seramik vs. temizliğinde 1 lt suya 10 damla • Küvet, klozet, banyo, wc temizliğinde: 1 lt suya 10 damla • Otomobil iç ve dış temizliğinde: 1 lt suya 30 damla • Bulaşıkların elde yıkanmasında: 1 lt suya 10 • Renkli ve beyaz çamaşırlarda: 1/10 sıcak su ile sulandırarak • Ağır kirlerin çıkartılmasında: 1/1 oranında sulandırarak kullanabilirsiniz. İçindekiler: %5 -%15 Anonik Aktif Madde, %15-%30 Noniyonik Aktif Madde %5-%15 Aromatik Hidrokarbon (Cas No: 107-21-1) %5-%15 Fosfatlar , ?% Tetrasodium EDTA (Cas No:60-00-4) Ayrıca CMC, Benzalkonyum Klorür (Cas No:8001-54-5) Sitrik Asit ve esans içerir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Mikrotem DROP Çok Amaçlı Temizlik Ürünü 500 ml

Temizlik ürünleri hijyenin kalitesi açısından büyük bir rol oynar. Mikrotem DROP çok amaçlı temizlik ürünü 500 ml yüksek hijyen kalitesi ile oldukça dikkat çeken bir alternatiftir. DROP, 500 ml şişesiyle evinizin her köşesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Mısır ve Hindistan cevizinden elde edilen ham maddelerle üretilir. Etrafa yayılan hoş kokusuyla müşteri beğenisini toplar ve tercih haline gelir. Duvar, halı ve koltuk hijyeninde güvenle kullanılır. Her yüzey için kullanım miktarı materyale göre farklılık gösterir. Birkaç damla miktarı temizlik için yeterli olduğundan son derece tasarruflu ve uzun süre kullanım sağlayacağınız bir hijyen ürünüdür. Banyo, mutfak, mobilya, fayans, oto yıkama, çamaşır ve bulaşık temizliği için de kullanım özelliği mevcuttur.

  • Geniş kullanım alanı
  • Hoş kokulu formül
  • Uzun süreli kullanım

Çok Amaçlı Mikrotem DROP Temizlik Ürünü 500 ml Kullanımı

Çok Amaçlı Mikrotem DROP Temizlik Ürünü 500 ml Kullanımı

Çok amaçlı temizlik ürünü kullanım miktarı, uygulandığı yüzeye göre değişiklik gösterir. Cam ve ayna temizliğinde yarım litre suya 2 damla, mobilya ve ahşap yüzeylerin temizliğinde yarım litre suya 2 damla, halı, koltuk ve kumaş kaplamalarının silinmesinde 1 lt suya 10 damla, yer döşemeleri, fayans, seramik silerken 1 lt suya 10 damla, küvet, klozet, banyo fırçalarken 1 lt suya 10 damla, otomobil iç ve dış bakımında 1 lt suya 30 damla, bulaşıkların elde yıkanmasında 1 lt suya 10 damla ve son olarak renkli ve beyaz çamaşırlarda 1/10 sıcak su ile karıştırılarak kullanılmalıdır. Az miktarda damlatılması yeterli olduğundan müşteri dostu ekonomik bir üründür. Her yüzey temizliğinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Oldukça geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir. Yeterli miktarı ile avantajlı bir seçenektir.

Çok Amaçlı Mikrotem DROP Temizlik Ürünü 500 ml Fiyatı

Çok Amaçlı Mikrotem DROP Temizlik Ürünü 500 ml Fiyatı

Mikrotem DROP çok amaçlı temizlik ürünü 500 ml fiyatı belirlenirken ürünün maliyeti ve hacmi göz önünde bulundurulur. Yüksek temizlik kalitesi sayesinde kullanıldığı yüzeyde iz bırakmayan bir yapıya sahiptir. Müşteriye konforlu bir hijyen deneyimi sunar. Ürün 500 ml değerindedir ve damla ölçüsüyle kullanıldığı için temizlik rutininizde uzun süre yer edinir. Az miktar ile yüksek düzeyde hijyen sağlama özelliği ile müşteriye sunulur. Son derece kalıcı bir yapıya ve mısır ve Hindistan cevizinden oluşan hoş bir kokuya sahiptir. Bütün yüzey temizlikleri için kullanıma açık ve ideal bir üründür. Yalnızca yüzey hijyeni için değil çamaşır ve bulaşık yıkama sürecinde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bulaşıklarınızın parladığını ve çamaşırlarınızın hoş kokusunu kısa zamanda deneyimleyebilirsiniz. Cam ve ayna yüzeylerinin iz bırakmadan pratik bir şekilde temizlenmesi sağlanır.

Çok Amaçlı Mikrotem DROP Temizlik Ürünü 500 ml Yorumları

Çok Amaçlı Mikrotem DROP Temizlik Ürünü 500 ml Yorumları

Temizlikte kullanılan ürünlerin kalitesi ve kullanım süresi son derece büyük bir önem taşır. Mikrotem DROP temizlik ürünü müşteri için birçok avantaja sahiptir. Mikrotem DROP sayılı damla ölçüsü ile kullanımı sayesinde tasarruf sağlayarak sıklıkla tercih edilen bir ürün haline gelir. Uzun süreli kullanım seçeneği ile de müşteri beğenisini son derece toplar. Temizlikte kalite ve konfor arayanların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir modeldir. Her yüzeyde kullanım miktarı yüzeyin yapısına göre farklılık gösterir. Belirtilen miktar kadar ürünün sıcak su ile karıştırılarak kullanılması önerilir. Çamaşır ve bulaşık yıkama temizliğinde de kullanılma seçeneği vardır. Bulaşıkları parlatır ve çamaşırların hoş kokmasını sağlar. Ürün hakkında değerlendirmeler mevcuttur. Mikrotem DROP çok amaçlı temizlik ürünü 500 ml yorumları bölümünden bu değerlendirmelere göz atabilir ve ürüne Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.