Mikro Zw 293a-6 Lı 2 Renkli Fınelıner Keçeli Kalem 6 Kalem 12renk

23 TL
(3,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mikro Zw 293a-6 Lı 2 Renkli Fınelıner Keçeli Kalem 6 Kalem 12renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikro Zw 293A-6 Lı 2 Renkli Fınelıner Keçeli Kalem 6 Kalem 12RenkMİKRO ZW 293A-6 LI 2 RENKLİ FINELINER KEÇELİ KALEM 6 KALEM 12 RENKÇİFT UÇLU

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Mikro 03.15.SS06.0020 ZW 293A 6'lı 2 Renkli Fineliner Keçeli Kalem

Mikro ZW 293A-6 Fineliner 2 renkli 6 keçeli kalem çok yönlü kullanım özelliklerine sahip olan bir kırtasiye gerecidir. Set hâlinde satışa sunulmuş olan ürünün içeriğinde 6 adet çift renkli kalem bulunur. Plastikten imal edilmiş ve koruyucu bir ambalajın içerisine yerleştirilmiş olan kalemlerin uçları, tek gereci kullanarak farklı renklerde çizim yapmanızı ve yazı yazmanızı sağlar. Kalemlerin gövde kısımlarının tasarım aşamasında siyah renk tercih edilmiştir. Gereçlerin uç kısımları ve kapakları ise renklidir. Kullanım sırasında kişiler, renklerin hangi uçta olduğunu anlama ya da bulma konusunda zorluk yaşamaz. Bu ürün hem ilgi çekici tasarımı hem de fonksiyonelliği sayesinde bireylerin beğenisini kazanmıştır. Mikro ZW 293A-6 Fineliner 2 renkli 6 keçeli kalem, beklentilerinizi karşılar.

  • Uç Kalınlığı: 0,4 mm
  • Paketteki Gereç Sayısı: 6
  • Kalem Türü: Keçeli

Mikro Fineliner 2 Renkli 6 Keçeli Kalem ZW 293A-6 Özellikleri Nedir?

Mikro Fineliner 2 Renkli 6 Keçeli Kalem ZW 293A-6 Özellikleri Nedir?

Mikro ZW 293A-6 Fineliner çift uçlu 6 keçeli kalem set hâlinde satışa sunulmuş olan bir üründür. Bu kırtasiye gereci birçok gelişmiş özellikle donatılmıştır. Sahip olduğu nitelikler sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Özellikle öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kalemlerin sahip oldukları canlı renkler sayesinde kitapların ve ders notlarının önemli kısımları kolayca işaretlenebilir. Ders notları çıkarırken ya da yazı yazarken başlıkları ve önemli yerleri belirginleştirmek için de setteki kalemlerden faydalanabilirsiniz. Çalışma hayatında da Mikro Fineliner kalemler rahatlıkla kullanılabilir. Toplantılar ve görüşmeler esnasında çok daha pratik bir biçimde not alıp işaretlemeler yapmak bu gereçler sayesinde mümkün hâle gelir. Mikro çift uçlu keçeli kalemin kapak kısmında bulunan klips aracılığı ile ürünü defter ya da kitap kapaklarına takmak mümkündür.

Mikro Fineliner 2 Renkli 6 Keçeli Kalem ZW 293A-6 Yazımı Nasıldır?

Mikro Fineliner 2 Renkli 6 Keçeli Kalem ZW 293A-6 Yazımı Nasıldır?

Mikro ZW 293A-6 Fineliner 2 renkli 6 keçeli kalem, 0,4 mm kalınlığında uçlar barındırır. Bu uç yapısı sayesinde gereçleri kullanırken ince ve estetik çizgiler oluşturmanız mümkün hâle gelir. Ürünün ince ucu yazım esnasında kullanılan kâğıda zarar vermeyecek biçimde tasarlanmıştır. Kalemlerin içinde oldukça kaliteli bir mürekkep bulunur. Bu, kâğıdın yüzeyine aktarılan rengin yoğun olmasını sağlar. Gerecin ucundan fazla miktarda mürekkep akmaz. Bu kalemler, çalışmalarınıza ya da projelerinize zarar vermez. Gereçlerin uç kısımları keçeden imal edilmiştir. Bu özellik sayesinde kalemler son derece yüksek bir performans sergiler. Ürün, yüzeyin üzerinde rahatça hareket eder. Kâğıda aktarılan mürekkep, kısa süre içinde kurur. Bu, istenmeyen durumların meydana gelmesini önler. Her yaştan birey bu gereçleri kullanarak konforlu bir deneyim yaşayabilir.

Mikro Fineliner 2 Renkli 6 Keçeli Kalem ZW 293A-6 Ergonomik midir?

Mikro ZW 293A-6 Fineliner 2 renkli 6 keçeli kalem ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürün, bu özelliği sayesinde pek çok farklı alanda kullanılır. Kalemlerin üretim aşamasında tercih edilen plastik materyal, uzun süreli kullanımlarda bile parmak ve bilek ağrılarının oluşmasına yol açmaz. Bahsi geçen gereçlerin ince yapılı gövdesi de konforlu bir kullanımı mümkün hâle getiren tasarım unsurlarının arasında yer alır. Setin içinde yer alan kalemler, çift uçlu yapıları sayesinde çok yönlü kullanıma imkân tanır. Örneğin elinizde tuttuğunuz gereci ters çevirerek anında renkleri farklı olan notlar almaya başlayabilirsiniz. Bahsi geçen kalemlerin uç kısımları ise kaliteli yapıları sayesinde kolayca kırılmaz ya da bükülmez. Mikro ZW 293A-6 Fineliner 2 renkli 6 keçeli kalem yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsiz bir biçimde satın alabilirsiniz.