Mikro Mb-12 Çevirmeli Mum Boya 12'li

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mikro Mb-12 Çevirmeli Mum Boya 12'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikro cevirmeli mum boya 12'licevirmeli mum boya 12'li

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Mikro MB-12 Çevirmeli Mum Boya 12'li

Mikro MB-12 çevirmeli mum boya 12’li, son dönemlerde sıklıkla tercih edilen kırtasiye ürünlerinden biri olarak gösterilir. Aileler, çocuklarının resim derslerinde başarılı görseller ortaya çıkarabilmeleri için bu ürünü tercih ederler. Bu noktada Mikro çevirmeli mum boya, yeni nesle adeta boyama alışkanlığı kazandırır. İlgili ürün, kalem tasarımı ile oluşturulur. Üstten çevirmeli olarak çalışır. Böylece çocukların ellerinde boya kalmasına neden olmaz. Bunun yanı sıra duvarlarda veya koltuklarda da iz bırakmaz. Üstelik işlem bittiği zaman kapanabilen ürün, kırtasiye masrafları açısından da ailelere yük olmaz. Ayrıca bu seçenekte 12 adet boya olduğu için ekonomik bir satın alım gerçekleştirmenizi sağlar. Bu durum, boyaların boyutlarının da uzun olmasıyla desteklenir. Siz de çocuğunuzu bayılacağı bu seti kolayca satın alabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Pratik kullanım
  • Kaliteli malzeme

Rengarenk Mikro MB-12 Çevirmeli Boya 12'li

Rengarenk Mikro MB-12 Çevirmeli Boya 12'li

Son zamanlarda pek çok öğrenci, resim kabiliyetini geliştirebilmek için mum boyaları tercih eder. Bu noktada kalem tarzına çok benzeyen ürün, üretim aşamasında farklı bir konsept kazanır. İlgili ürün müşterileri için siyah, kahverengi, koyu mavi, açık mavi, koyu yeşil, açık yeşil, mor, turuncu, yavruağzı, pembe, sarı ve gri renk tonlarıyla dizayn edilir. Bu renkler, çocukların okullarda yapacakları resimler için tamamen yeterlidir. Bu noktada üründe bulunan renkler, son derece canlı ve kaliteli şekilde üretilir. Üstelik üründe çevirmeli aç kapa sistemi ve kalem modeli yer aldığı için aylarca kullanılır. Uzun yapısı da ekonomik bir kullanım için yeterli olur. Siz de çocuklarınızın yaptıkları resimleri farklı renklerle süsleyebilmelerini istiyorsanız Mikro MB-12 çevirmeli mum boya 12’li satın alabilirsiniz. Bu seçenekle keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Mikro MB-12 Mum Boya 12'li Yorumları

Mikro MB-12 Mum Boya 12'li Yorumları

Son zamanların en sevilen ürünlerinden olan bu seçenek, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından yoğun rağbet görür. Bu durum, ürün hakkında yapılan yorumları da beraberinde getirir. İlgili üründe yapılan yorumlar, son derece olumlu objektif şekildedir. Mikro MB-12 çevirmeli mum boya 12’li kullananlar, çevirmeli sistemin boyaların kırılmasını önlediğini söyler. Aynı zamanda bu ürünün her yaştan çocuk için uygun olduğunu belirtir. Ayrıca aileler, bir kere bu ürünü satın aldıktan sonra aylarca boya masrafına girmediklerini belirtirler. Üstelik boyaların mobilya ve duvarlarda herhangi bir kötü etki bırakmadığı ifade edilir. Renklerin çok kaliteli olduğu, boyutunun uzun ve elde iz bırakmadığı da söylenir. Siz de Mikro MB-12 çevirmeli mum boya 12’li yorumlarını inceleyerek ürün hakkında fikri sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda siparişinizi kolayca verebilirsiniz.

Ekonomik Mikro MB-12 Çevirmeli Boya 12'li

Ekonomik Mikro MB-12 Çevirmeli Boya 12'li

Her dönem okul çağında olan çocukların masraflarının büyük bir kısmını kırtasiye malzemelerinin oluşturduğu bilinir. Bu durum, özellikle boya kalemlerinde daha çok artar. Beğeni kazanan ürün, bu tabuyu yıkarak bir boya setinin hem ekonomik hem de uygun fiyatlı olabileceğini kanıtlar. Fiyat bakımından son derece cazip rakamlara sahip ürün, uzun yapısı ve çevirmeli sistemiyle de tasarruf sağlar. Bu noktada boya kalemiyle işiniz bittiğinde çevirmeli bölümden kapağını kapatabilirsiniz. Daha sonra tekrar kullanmak üzere kolayca açarsınız. Bu sayede aylar boyunca bir daha boyalara para vermek zorunda kalmazsınız. Üstelik ürün, kaliteli yapısı sayesinde de beklentileri karşılar. Siz de Trendyol kampanyalarından yararlanarak beğeni kazanan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ayrıca Mikro MB-12 çevirmeli mum boya 12’li fiyatı ile avantaj elde edebilirsiniz. Bu seçenek ile hem cazip hem de kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.