Mikro Keçe Uç Kalem M-2028 8 Farklı Renk Fineliner 0.4 mm

198,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
174,90 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mikro Keçe Uç Kalem M-2028 8 Farklı Renk Fineliner 0.4 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Siriderya Store Satıcı Ünvanı: EKREM BAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1320829834
    Bu ürün Siriderya Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8 renk Mikro Fineliner ince uçlu (0.4mm) keçeli kalem.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Mikro Keçe Uç Kalem M-2028 8 Farklı Renk Fineliner 0.4 mm

Dünyanın her yanında eğitim alınan okullarda notların yazım ve çalışılması gibi konular başta olmak üzere bir çok alanda kalem kullanımı görülür. Farklı uç boylarına sahip bu kalemler kalınlıkları değişen çizgiler çekmeye ve boyutları değişen yazılar yazmaya olanak sağlar. Kalınlık olarak mm ile ifade edilen çeşitli uçlara ve türlere sahip olanların tercih edilmesinde kullanım amacı ön plandadır. Mimarların kullandığı kalemler ile çocukların boyama yaparken kullandıkları birbirinden farklıdır. Bu türlerden biri olan keçeli kalemler canlı renklendirmeler oluştururken kullanılabilir. Yüzeye değdiği andan itibaren çıkmayan kalıcı bir boyadır ve parlak bir görünüm sunar. Keçe Uç Kalem M-2028 8 Farklı Renk Fineliner 0.4 mm olarak karşımıza çıkan ürün keçeli bir kalem setidir.

  • 8 canlı renk
  • Uzun süre açık kapak kullanımı
  • Su bazlı mürekkep

Uzun Ömürlü Keçeli Kalemler

Uzun Ömürlü Keçeli Kalemler

Boyama, çizim, kitap satırlarını çizme, yüzey tasarımları gibi geniş bir kullanım yelpazesi bulunan keçeli kalemler hayatınızın her köşesinde karşınıza çıkar. Ofiste önemli notların yazımında kullanılan highlight ya da okulda beyaz tahta kalemi denilen türleri ile kullanımı mümkündür. Başta ev olmak üzere birçok mekanda çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin sıklıkla tercih edilir. Mikro Fineliner özellikteki ürünler liften yapılmış bir uç ve mürekkep deposundan oluşur. Mürekkepler pigmentler, su, yağ ve alkol bazlı içerikten oluşur. Her yüzeye farklı bir mürekkep türü uygundur. Pigment ve su bazlı olan mürekkepler kağıda yazmak için seçilir. Alkol ve yağ bazlı olanların kalıcılığı yüksektir ve metal, cam, plastik gibi yüzeylerde kullanılır. Keçeli kalemde renk ilk yazıldığında nasılsa aynı şekilde görünür. Zamanla solma ya da renk değişimi yaşanmaz.

Mikro Keçe Uç Kalem Özellikleri ve Kullanım Alanları

Mikro Keçe Uç Kalem Özellikleri ve Kullanım Alanları

Kalemleri ince ya da kalın uçlu olmalarına bağlı olarak birbirinden ayrı sektörlerde ve işlevlerde kullanmak mümkündür. Örneğin orta kalınlıkta olanları renklendirme ve çizim için tercih edebilirsiniz. İnce uçlarla detaylı çizimler yapabilir ve yazı yazabilirsiniz. Kalın olanları ise uzaktan bile görülmesi istenen noktalarda büyük punto yazılar için alabilirsiniz. Okullarda öğretmenlerin tahtada kullandığı kalemler bu türün içinde yer alır. Mikro Keçe Uç Kalem uzun süre kapağının açık kullanılabilmesi sebebiyle erken yaş gruplarındaki çocukların boyama yapması için idealdir. Su bazlı mürekkebi ile çabuk kuruduğundan ele bulaşmayı azaltır. Ayrıca mikro keçe uçlu kalem çeşitleri koli marker, CD kalemi ya da çift yönlü kalem olarak sıralanabilir. Çift yönlü kalemlerin kullanımı fosforlu kalem türü ile çeşitli renklerde, ofis masalarında ve dosyada önemli yerlerin çiziminde sıkça görülür.

Dikkat Çekici Canlı ve Parlak Renkler

Dikkat Çekici Canlı ve Parlak Renkler

Resim dersleri ve boyama kitaplarını renklendirme sırasında sıklıkla kullanılan keçeli boya kalemleri bulunur. Canlı renkler, çocukların yaptığı resimler için önemsenen bir durumdur. Ayrıca farklı tip kalemlerle çizimi yapılan görsel eserlerin çeşitli tonlarla renklendirilmesi önemlidir. Mikro 8 Farklı Renk Fineliner farklı renk seçenekleri ile sizi memnun eder. Açık mavi ve lacivert gibi aynı rengin ton numarası değişen çeşitlerinin de yer aldığı sette sekiz tercih yapmanız mümkündür. Kırmızı, turuncu, mor, pembe, yeşil gibi renklerin de yer aldığı keçeli kalem setinde çizime olanak tanıyan siyah renk seçeneği de bulunur. Yüksek performanslı 0.4 mm metal fiber uç ile dayanıklılığı yüksektir. Tüm bu özellikleri incelemek ve siz de bu sete sahip olmak için Trendyol’un kampanya avantajlarından faydalanabilir, ürün yorumlarını okuyarak detaylı bir fikir edinebilirsiniz.