Mikasa Moor Infinity Gold 6 Kişilk Kahve Fincanı Seti

694 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mikasa Moor Infinity Gold 6 Kişilk Kahve Fincanı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOYA-HOME Satıcı Ünvanı: YASİN SEVİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7650364877
    Bu ürün LOYA-HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Infinity Gold 6 Kişilk Kahve Fincanı Seti

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mikasa Moor Infinity Gold 6 Kişilik Kahve Fincanı Seti

Kahve takımlarına özel sofralar ve günlük kullanımlar başta olmak üzere birçok alanda ihtiyaç duyulur. Mikasa Moor Infinity gold 6 kişilik kahve fincanı seti müşterilerinden oldukça beğeni toplayan şık ve kullanışlı bir üründür. Sofraların zarafetini artıran bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hijyenik bir kullanım olanağı sunar. İnce porselen kaplama ile ısıya karşı dayanıklı model, kullanım kolaylığı yaratır. Elinizi yakmadan kullanabileceğiniz 6 kişilik kahve fincanı seti sizi her anlamda memnun edebilir. Geniş hacmi ile iyi bir kahve deneyimi yaşama imkanı sunar. Ürünün temizliği ise pratik bir şekilde yapılabilir. İnce tasarımı ve gold çizgileri ile oldukça zarif olan bu 6 kişilik fincan takımı ile keyifli bir kahve sunumu yaratabilirsiniz.

  • İnce porselen malzeme
  • 70 ml hacim
  • Gold şık tasarım

Şık Infinity Gold Kahve Fincanı Seti Özellikleri

Şık Infinity Gold Kahve Fincanı Seti Özellikleri

Kullanışlı ve zarif kahve fincan takımları her zaman ön plana çıkar. Infinity gold 6 kişilik kahve fincanı seti ile iş görüşmelerinde, toplantılarda, misafirliklerde, günlük kullanımlarda ve diğer birçok alanda şık kahve sunumları yaratabilirsiniz. Bu ürün, beyaz renginin üstüne işlenen gold çizgileriyle sofralara büyük bir şıklık katar. Müşteriler tarafından da beğeni toplayan bu takımın içerisinde 6 adet kahve fincanı ve 6 adet kahve fincanı tabağı bulunur. Kahve fincanı 6 kişilik kullanımlar için uygundur. İdeal ölçülere sahiptir ve 70 ml hacmi ile birçok kahve çeşidi için uygun bir kullanım olanağı sağlar. Hem elde hem de bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ayrıca ince porselen malzemeden tasarlanan bu ürün, ısıya karşı da üst düzey koruma sağlar. Mikrodalga fırınlarda rahatlıkla kullanılabilir. Oldukça hijyenik, ergonomik, ekonomik ve dayanıklı yapıdadır.

Kullanışlı Mikasa Moor Infinity Kahve Fincanı Seti

Kullanışlı Mikasa Moor Infinity Kahve Fincanı Seti

Kahveseverler, özel sofralarda veya günlük kullanımlarda içeceklerini tüketirken şık bir sunum yaratmak isteyebilir. Kahve fincanı 6'lı seti ile bu durumu sağlamak mümkündür. Gold çizgileri ile zarif bir tasarıma sahip olan bu ürün, bulunduğu sofralara şıklık ve renk katar. Kahve sunumlarını özel bir hale getirir, bu sayede büyük beğeni toplar. Mikasa Moor Infinity gold 6 kişilik kahve fincanı seti kullananlar bu ürünün temizliğini de çok kolay bir şekilde yapabilirler. Ürünün hem kullanımı hem de temizliği oldukça pratiktir. İdeal ölçüleri ile fazla yer kaplamayan set, uzun ömürlü kullanım olanağı sunar. Kullanışlı ve şık tasarımı ile bu 6 kişilik kahve fincanı takımını çeyizinize de ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürün, oldukça ideal bir hediyelik eşyadır. Bu ürünle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Uygun Infinity Gold Kahve Fincanı Seti Fiyatları ve Yorumları

Uygun Infinity Gold Kahve Fincanı Seti Fiyatları ve Yorumları

Mikasa Moor Infinity gold 6 kişilik kahve fincanı seti fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özelliklere göre belirlenir. Şık tasarımı ile keyifli bir kullanım olanağı sağlayan Mikasa Moor Infinity gold 6 kişilik kahve fincanı seti P258.896777 ürün kodu ile satışa sunulur. Oldukça ekonomik ve kullanışlı bir üründür. İnce porselen malzemeden tasarlanan bu set, kaliteli malzemelerle üretildiği için uzun ömürlüdür. Ayrıca yüksek ısıya karşı da dayanıklılık gösterir. Geniş hacmi ile her çeşit kullanım için tercih edilebilir. Keyifli bir kahve deneyimi yaşayabileceğiniz bu ürün, birçok farklı alanda kullanılabilir. Tasarımı, rengi ve parlaklığı ile sofralara şıklık katan Mikasa Moor Infinity gold 6 kişilik kahve fincanı seti yorumlarıyla da öne çıkar. Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.