Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti

994 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gürdamar Home Satıcı Ünvanı: GÜRDAMAR HOME DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0442043625900001 Vergi Kimlik Numarası: 4420436259
    Bu ürün Gürdamar Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Mikasa Moor 24 Parça Günlük Yemek Takımı Ürün İçeriği
  • - 6 adet Çorba Kasesi, (14 cm) - 6 adet Yemek Tabağı, (22 cm) - 6 adet Tatlı Tabağı, (20 cm) - 6 adet Servis Tabağ. (27 cm) Materyal: Porselen Makinede Yıkamaya Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Bone China
  • Renk Mavi
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti

Ev ya da iş yeri gibi alanlarda öğünlerin yenebilmesi için yemek takımı gerekir. Bu setler her mutfağın önemli parçalarından biridir. Mikasa Moor Bloom 24 parça yemek seti Bloom günlük yemek servisinde kolaylıkla kullanabileceğiniz dayanıklılığa sahiptir. Setteki parçalar porselendir. Takım uzun süreli kullanımlarda canlı görünümünü korur. Takım canlı rengi, deseni ve altı kişilik tabaklarıyla sofranıza şıklık katar. Yemek setinde 6 adet çorba kasesi, yemek, tatlı ve servis tabağı bulunur. Setin 24 parçadan oluşması sayesinde sofranızdaki uyum korunur. Dilerseniz farklı parçalarla birlikte yemeklerinizi sunabilirsiniz. Mavi beyaz renkte olan bu set kullanıldığı masada dinamik bir etki yaratır. Göz alıcı sunumlar hazırlamayı seviyorsanız bu set ihtiyacınızı karşılar.

  • Elde ve makinede yıkanır
  • Canlı rengiyle bulunduğu masaya uyum sağlar
  • Dikkat çeken tasarım

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Özellikleri

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Özellikleri

Bloom 24 parça yemek seti 6’şar tabaktan oluşur. Yemek setinin parçalarının deseni ise bir bütün halindeyken şık duracak şekilde tasarlanır. Çorba kasesinin tabanı beyaz renktedir ve kenarlarında mavi çiçek yaprakları vardır. Yemek tabağı yine çorba kasesi tarzında bir desene sahiptir. Tatlı tabağı, beyaz alt tabanı üstüne tek bir mavi orkide deseni ile süslüdür. Servis tabağı ise mavi ve beyaz çizgilerden oluşur. Çorba kasesinin ebatı 14, yemek tabağının ebatı 22, tatlı tabağının ebatı 20, servis tabağının ebatı 27 cm’dir. Porselen takımın materyali Bone China’dır. Makinede yıkamaya uygundur. Uzun ömürlüdür. Mikasa Moor Bloom 24 parça yemek seti kullananlar, takımın parçalarının kolay temizlenebilir olması ve farklı model tabaklarla da kullanılabilmesi ile ilgili beğenilerini yorumlarında paylaşırlar. Yorumlar, görseller ve özellikler kısmını inceleyerek model hakkında kararınızı verebilirsiniz.

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Avantajları

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Avantajları

Mikasa Moor Bloom 24 parça yemek setini eşinize, dostunuza, kendi mutfağınıza ya da çocuğunuzun çeyizine yemek seti arayaşınızı karşılamak için üretilir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun bir süre boyunca mutfağınızda ihtiyacınızı giderebilir. Yeterli parça sayısıyla yemeklerinize eşlik eder. Takım sıcak bir anne yemeğini süsler, kalabalık dostlar sofrasında dikkatleri üzerine toplar, sevilen spesiyalleri taşır ve renkli sunumlara eşlik eder. Setin her bir parçası güvenle ve özenle üretilerek sizlere sunulur. Modelin sıradan olmayan tasarımı kullananların beğenisini toplar. Mikasa Moor Bloom 24 parça yemek seti yorumlarını merak ediyorsanız yorumlar kısmını inceleyebilirsiniz. Fotoğraflı yorumları inceleyebilir, seti deneyimleyen kişilerin fikirlerini okuyabilir, yıldız değerlendirmesine bakabilirsiniz. Genel olarak müşteri memnuniyeti yüksek olan, marka güvenilirliği bulunan bir settir. Ürünü kullandıktan sonra siz de deneyimlerinizi aktarabilir, fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Fiyatları

Mikasa Moor Bloom 24 Parça Yemek Seti Fiyatları

Canlı ve uyumlu parçalardan oluşan bu yemek seti, fiyat performans ürünüdür. Uzun seneler boyu kullanabilmeyi sağlar ve 6 kişilik sofranızı hayalinizdeki şıklıkta kurmanızı mümkün kılar. Yemek seti porselenden üretilir. İçerisinde bulunan 6’şar adet çorba kasesi, yemek, tatlı ve servis tabağı ile ekstra bir eklemeye ihtiyaç duyulmaz. Takımın kase ve tabaklarının ölçüsü birlikte kullanıma uygundur. Canlı renkleri ve hareketli bir tasarımı bulunur. Sofranızı güzel ve renkli bir harmoni ile kurabilirsiniz. Şık ve özgün tasarımıyla hayalinizdeki görünümü kolayca oluşturabilirsiniz. Kişi sayısını artırmak için dilerseniz 2 set alabilirsiniz. Yemek seti seçiminde rengi, boyutu, dayanıklılığı kadar fiyatına da önem veriyorsanız Mikasa Moor Bloom 24 parça yemek seti fiyatlarına bakabilirsiniz. Yemek setine uygun fiyatıyla, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmak için Trendyol üzerinden işleminizi tamamlayabilirsiniz.