Genel Markalar Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap ve Harikalar Satıcı Ünvanı: BİG BEN YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170065477500001 Vergi Kimlik Numarası: 1700654775
    Bu ürün Kitap ve Harikalar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİKADO / DOKUN - HİSSET KARTLARIM ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rachel Wells
Geri Bildirim Ver

Mikado Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells

Çocuklar, farklı duyularını kullanarak öğrenir. Dokunma duyusunu geliştirmek için çocukların farklı dokuları deneyimleyerek uygulaması gerekir. Mikado Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells sayesinde bebekler ve çocukların duyusal algılarını gelişir ve fazlasıyla ilgilerini çeker. İçerisinde yer alan çeşitli araçlar ve hayvanlar ile bebek ve çocukların hem görsel olarak gelişimini destekler hem de dokunarak duyusal olarak algılamalarını sağlar. Kaliteli ve kalın kağıdı ile uzun ömürlü kullanıma uygundur. Dokun hisset kartlarında ise duyusal beceriyi geliştirme adına en kaliteli malzeme kullanılır. Çocuğunuz veya bebeğiniz ile kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek için en doğru seçenek olur. İdeal kitap boyutunda olmasıyla gereksiz yer kaplamaz, pratik kullanım ve minimal saklama alanı sağlar. Seyahatlerde, evde, dışarıda kısacası dilediğiniz her an her yerde kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli kağıt
  • Geliştirici aktivite
  • Eğlenceli vakit

Mikado Dokun Hisset Kartlarım Özellikleri

Mikado Dokun Hisset Kartlarım Özellikleri

Dokun Hisset Kartlarım, çocukların motor becerilerinin gelişmesinde, duyuları algılamasında önemli rol oynar. İçerisinde on iki adet öğretici kart mevcuttur. Bunların altı tanesi duyu organlarını geliştirme amaçlı dokun hisset kartıdır. Geri kalan altı kart ise görsel algıyı geliştirme amaçlı kartlardır. Dokun hisset kartlarında köpek, kuzu, aslan, fil, panda, tavşan, kuş ve kedi vardır. Hayvanların burnu, kulağı gibi duyu organlarında çeşitli kumaşlar kullanarak çocuğun duyu organlarını geliştirmek hedeflenir. Diğer kartlarda ise uçak, gemi, tren ve araba bulunur. Bu kartlar ile görsel zeka gelişir, taşıtların öğrenilmesine yardımcı olunur. Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells sayesinde ebeveynler çocukları ile diledikleri an eğlenceli vakit geçirir. Boyut olarak normal kitap boyutlarında olduğu için kitaplıklarda kolayca muhafaza edilir. Bu ürün, canlı renkleri ile çocukların ilgisini çeker.

Mikado Dokun Hisset Kartlarım Avantajları

Mikado Dokun Hisset Kartlarım Avantajları

Mikado Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells kullananların en memnun kaldığı yönü, ürünün minimalist olmasıdır. Minimal boyutu sayesinde evde kitaplıklarda, dışarıda ise çantalarda çok az yer kaplar. Kaliteli kağıdı ile kolayca yıpranmaz, uzun süreli kullanım sağlar. Ayrıca bebeklerin kavraması açısından pratik bir kullanım sunar. Dokun hisset kartları sayesinde çocukların veya bebeklerin dokunma duyuları gelişir. Canlı ve farklı renkleri olan kartlar aynı zamanda görsel zekaları ve motor becerileri açısından oldukça faydalıdır. Ek olarak ürün gerçekçi çizimlere sahiptir. Hayvanları ve araçları algılama, tanıma adına çocuk ve ebeveyn için harika bir etkinliktir. Ürünü kullanmanın belirli bir yaş sınırı yoktur fakat bebeklerin mutlaka ebeveyn eşliğinde kullanması tavsiye edilir. Çocuğu veya bebeği ile birlikte eğlenceli ve geliştirici bir aktivite planlayanlar için oldukça kaliteli ve eğitici bir üründür.

Bütçenize Uygun Mikado Dokun Hisset Kartlarım Fiyatı

Bütçenize Uygun Mikado Dokun Hisset Kartlarım Fiyatı

Mikado Dokun Hisset Kartlarım - Rachel Wells yorumları incelendiğinde tam olarak fiyat performans ürünü olduğu anlaşılır. Müşterilerin yaptıkları yorumlar, yüksek puan vermeleri geri dönüşlerin çoğunlukla olumlu olduğunu yansıtır. Fotoğraflı yorumlar ile ürünün görünüşü, içeriği hakkında detaylı bilgiler alınır. Çok beğenilen özelliklerinden birisi çocukların hem duyu organlarının gelişmesine hem de motor becerilerini geliştirmesine yardımcı olmasıdır. Ek olarak minimal ve pratik kullanıma uygun olması ile göze çarpar. Yorumlarda belirtildiği gibi çocuklar ve ebeveynler için eşsiz deneyim yaşatan bir üründür. Görsel zekayı, renkleri algılamayı ve duyu organları açısından önemlidir. Mikado Dokun Hisset Kartlarım- Rachel Wells fiyat olarak ekonomik ve bütçe dostudur. Ürünün özellikleri baz alınıp fiyat belirlenmiştir. Ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol’dan incelemeler yaparak, uygun fiyat avantajıyla ürüne sahip olabilirsiniz.