Mijia Cam Temizleme Robotu / Cam Temizleme Robotu ,cam Temizleme Aleti Hutt Ddc55

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mijia Cam Temizleme Robotu / Cam Temizleme Robotu ,cam Temizleme Aleti Hutt Ddc55

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Kamera (VSLAM + SLAM)
Geri Bildirim Ver

Mijia Hutt DDC55 Cam Temizleme Robotu

Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu ile büyük yüzeyleri temizlemek son derece kolay bir hâl alır. Camları silerken kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan bu elektronik eşya, son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Bu ürün, kolay temizlenebilir fiber bezleri sayesinde evinizin vazgeçilmez temizlik aletlerinin arasında yerini alır. Kullanıcıların konforlu bir temizlik deneyimi yaşaması için özenle tasarlanmış olan Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu, kaliteli malzemelerden üretilir. Yaşam alanlarını hijyenik bir hâle getirmek isteyenlerin severek kullanacağı bu ürün, ıslak ve kuru zeminlerde kaymadan görevini tamamlar. Mijia cam temizleme robotu gelişmiş teknik donanımı sayesinde değişen frekanslarda emme gücüne sahiptir. Bu, cihazın zorlu lekeleri bile ortadan kaldırmasını sağlar.

  • Bu cihaz, AI teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.
  • Ürün, akıllı yol planlama özelliğine sahiptir.
  • Robotun düşme önleyici sistemi mevcuttur.

Mijia Cam Temizleme Robotunun Özellikleri Nelerdir?

Mijia Cam Temizleme Robotunun Özellikleri Nelerdir?

Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu oldukça fonksiyoneldir. AI teknolojisi ile üretilen 8.5 cm kalınlığındaki bu ürün, akıllı engel tanımlama özelliğine sahiptir. Söz konusu cihaz engelleri aşarak camları silmeye devam edebilir. VSLAM+SLAM kameraları sayesinde akıllı yol planları çizen robot, kısa sürede yüzeyleri tertemiz yapar. Cihaz, şarjı az olduğunda dahi yüksek bir performans sergiler. Cam silme işlemi esnasında meydana gelebilecek olan elektrik kesintisi, üründe yer alan düşme önleyici sistem ve 8 m güvenlik halatı sayesinde istenmeyen bir duruma yol açmaz. Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu özenle üretilmiş olan parçalardan oluşur. Yüksek yoğunluklu fiber nano temizlik bezi, inatçı lekelerin hepsini tek seferde ortadan kaldırır. Hutt cam temizleme robotu, emiş gücü sayesinde ıslak ve kuru zeminleri pırıl pırıl yapar.

Mijia Cam Temizleme Robotu Her Cam Temizliği İçin Uygun mu?

Mijia Cam Temizleme Robotu Her Cam Temizliği İçin Uygun mu?

Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu farklı yüzeyler için tercih edilebilir. Her camı kolayca silebilen bu ürün, bulunduğu alanın haritasını çıkarır ve kısa bir süre içinde tüm yüzeyi temizler. Mijia cam silme robotunu mozaik ve sert camların yanı sıra fayanslar için de tercih edebilirsiniz. İnsan eli gibi hareket eden fiber bezler tüm tozu ve kiri rahatlıkla ortadan kaldırır. Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotun kullanımı son derece kolaydır. Herhangi bir cama ürünü yerleştirip açma / kapama tuşuna basmanız yeterli olur. Cihazı çalıştırmadan önce robotun üzerinde yer alan şarj göstergesini kontrol edebilirsiniz. Bu, ürünün pil durumu hakkında bir bilgi edinmenizi sağlar. Xiaomi Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılayacak olan bir cihazdır.

Mijia Cam Temizleme Robotu Kaliteli ve Güvenilir mi?

Mijia Cam Temizleme Robotu Kaliteli ve Güvenilir mi?

Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu son derece kaliteli ve güvenilir bir üründür. Gelişen ve değişen teknoloji sayesinde camları bezler aracılığı ile silme gerekliliği ortadan kalkmıştır. Kablosuz cam temizleme robotu ile kendinizi yormadan ve tehlikeye atmadan yüzeyleri tozlardan ve kirlerden arındırabilirsiniz. Cihazı çalıştırıp temizlenecek olan yüzeyin üzerine bırakmanız yeterli olur. Dar ve yüksek alanlar için tasarlanan ince robot ulaşamadığınız tüm noktaları tertemiz yapar. Bu ürün, kutusundan çıkan kumanda sayesinde uzaktan çalıştırılabilir. Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotuna başka bir malzeme kullanmadan direkt olarak güç verebilirsiniz. Dilerseniz camlar için uygun temizleme ürünleri ile de kullanabilirsiniz. Kirlenen fiber bezleri ise çamaşır makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz. Dilerseniz siz de Xiaomi Mijia Hutt DDC55 cam temizleme robotu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.