1
Buğday Unu kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Migros Un 5 Kg

195 TL
(39 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
198,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Un 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ailem Pazarı Satıcı Ünvanı: NADA KHALED NIAZ SAID MOHAMED İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6222095601
    Bu ürün Ailem Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros kalitesi ve uzmanlığıyla üretilen Migros un ile harika ekmekler, börekler, pastalar, kekler, kurabiyeler, ana yemekler ve pek çok hamur işinizi yapabilirsiniz. Topaklanma yapmayan yapısı ve yüksek kabarma oranıyla Migros un tüm yemeklerinize lezzet katar. Evde ya da profesyonel mutfaklarda, Migros un her türlü ihtiyaca karşılık verir. Tatlı, tuzlu pek çok farklı tarif için Migros un ideal bir tercihtir. Migros un, el değmeden hijyenik bir ortamda üretilir, herhangi bir katkı maddesi de içermez. Kapalı, serin ve nemden uzak bir yerde muhafaza etmeniz gereken unu, bu şekilde daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Migros Un 5 Kg

Özel davetlerin vazgeçilmezi olan hamur işlerinin yapımında kullanılan ve tahılın öğütülmesinden oluşan un ile lezzetli yemekler yapmak zor değildir. Pandemi süreci ile artık pek çok insan evde ekmek yapımına önem verir. Hem sevdiklerinize hem de kendinize yapabileceğiniz hamur işi ürünleri, kaliteli vakit geçirmenize de yardımcı olur. Ekmek için gerekli olan un 5 kg Migros kalitesi ile sizler için üretilir. Birçok tahılın öğütülmesiyle meydana gelen bu ürün sayesinde pek çok protein ve minareli almış olursunuz. Endosperm, rüşeym ve kepek olmak üzere üç farklı bölümden oluşan bir lif kaynağıdır. Kek, pasta, kurabiye gibi hamur işlerinin yanı sıra birçok yemekte de kullanılır. Sağlıklı ve kaliteli bir besin tüketmek istiyorsanız siz de Migros un 5 kg ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hijyenik üretim
  • Yüksek kabarma
  • Önemli besin kaynağı

Hamur İşlerinin Vazgeçilmezi Migros 5 Kg Un Özellikleri

Hamur İşlerinin Vazgeçilmezi Migros 5 Kg Un Özellikleri

İnsanın hayatta kalması için belli başlı temel ihtiyaçları vardır. Barınma, beslenme gibi unsurlar insan yaşamında olmazsa olmazlar arasındadır. Özellikle yediğiniz besinlere dikkat etmeniz önem taşıdığından kaliteli ve hijyenik ortamlarda üretilen besinlerin tüketilmesi gerekir. Eğer hamur işi, ekmek gibi yiyecekleri seviyor ve kendiniz yapmak istiyorsanız 5 kg un Migros kullanabilirsiniz. Yüksek teknolojide el değmeden üretilen bu üründe sağlığınız ön plandadır. Zengin protein ve mineral içeren un sayesinde sağlıklı beslenirsiniz. Sevdiklerinizi davet ederken, pikniğe giderken enfes lezzette kurabiyeler, kek ve pastalar hazırlayabilirsiniz. Damak zevkinize göre tatlı ve tuzlu içeriklerle çayın yanında misafirlerinize ikramda bulunabilirsiniz. Serin ve kapalı bir ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Talimatlara uyulması halinde uzun ömürlü olan bu ürün ile pek çok yemek ve hamur işlerini hızlıca yapabilirsiniz.

Yüksek Proteinli Migros Un 5 Kg Kullananlar

Yüksek Proteinli Migros Un 5 Kg Kullananlar

Eşsiz buğday tarlalarından toplanıp hijyenik ortamlarda öğütülen un, temel gıdalardan biridir. İnsanlığın varoluşundan bu yana temel besin kaynağı olarak tüketilen bu ürün pek çok tahıldan üretilir. Migros un 5 kg kullananlar, keki istenilen düzeyde kabarttığı için memnun kalır. Hamur işi ürünlerinde topaklanmaya sebebiyet vermediğinden tercih edilir. Mutfakta zaman geçirmeyi eşsiz kılar. Serin ve kapalı ortamda uzun süre boyunca saklanabilir. Ayrıca ürünün nemsiz alanda bulunması gerekir. Lezzetli ekmek yapımı da un ile oldukça kolaydır. Migros un 5 kg yorum ve değerlendirme bölümünde müşteriler bu ürünle eşsiz lezzetler yaptığını, fazla kabardığını, topaklanma olmadığını belirtir. Yemek tarifleri için size yardımcı olarak lezzeti artıran ürün, tariflerinizin vazgeçilmez parçasını oluşturur. Yüksek besin kaynağına sahiptir ve içerisinde vücut için gerekli mineral ve vitaminler mevcuttur.

Uygun Migros Un 5 Kg Fiyatı

Uygun Migros Un 5 Kg Fiyatı

Migros un 5 kg fiyat aralığı, buğday kalitesi ve maliyetine göre hesaplanır. Özenle yetiştirilen buğday tanelerinin temiz ortamda öğütülerek sizin için üretilmesi güven verir. Evde ekmek, pasta, kek ve kurabiye gibi hamur işlerinden hoşlanıyorsanız bu ürün tam size göredir. Özellikle mutfakta yemek yapmaktan hoşlanıyorsanız un gibi malzemelerin başucunuzda bulunması gerekir. Müşteriler ürünün muhafazasının kolay olmasından ve herhangi bir bozulmanın meydana gelmemesinden memnundur. Pek çok tarifin yapılmasında önemli malzemelerinden biridir. Lezzetli yemekler için siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Nemli ortamdan uzak kalması ve kapalı ortamda muhafaza edilmesi ile istediğiniz vakitte kullanabilirsiniz. Üründe herhangi bir katkı maddesi olmadığından tamamen doğaldır ve el değmeden hijyenik ortamda üretilir. Migros un 5 kg satın al seçeneği ile uygun fiyatlara satılır. Mutfağınızın vazgeçilmez malzemelerinden unu Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.