Migros Tuzlu Ayçekirdeği 200 G

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Tuzlu Ayçekirdeği 200 G

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Migros tuzlu ay çekirdeği, ayçiçeği çekirdeklerinin kavrulması ile elde edilir. Kavrulan ve tuzlanan çekirdekler günün her saati lezzetli bir atıştırmalık olarak tercih edilebilir. Yüksek demir içerir. Demir yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. Yüksek fosfor içerir. Fosfor normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Yüksek magnezyum içerir. Magnezyum yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.İşletme Kayıt No TR-20-K-000205Kullanım Önerileri Direkt TüketimNet Miktar (g/ml) 200Menşei TÜRKİYEİçindekiler Ayçekirdek, Tuz (%1), Buğday Unu (Gluten içerir)Alerjen Uyarısı Gluten içerir. Eser miktarda badem, antep fıstığı, fındık, fıstık, susam, ceviz, kaju fıstığı, kükürt dioksit, süt ürünü (laktoz), soya lesitini içerebilir.Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza edinizGıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı SEYRAN GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Migros Tuzlu Ayçekirdeği 200 G ile Film Keyfi

Ülkemizde sevilerek tüketilen ayçekirdeği Migros tarafından çok uygun fiyatlar ve yüksek kalite ile satışa sunulmaktadır. Sağlığa pek çok katkısı olan ayçekirdeği, günün her saati atıştırmalık olarak tüketilebilir. Migros çekirdek üretimi, ayçiçeği çekirdeklerinin kavrulması yoluyla gerçekleşmektedir. Kavrulan ve tuzlanan çekirdekler oldukça lezzetlidir. Migros tuzlu ayçekirdeği ofisinizin çekmecesinde veya seyahatleriniz süresince çantanızda atıştırmalık olarak tüketebileceğiniz lezzetlerden biridir. Siz de tüketmekten hoşlandığınız ayçekirdeğini Migros’tan tercih ederek bütçenizi yormadan kaliteli lezzetin tadına varabilirsiniz. Migros tuzlu ayçekirdeği 200 g en sık tercih edilen ürünler arasındadır. Evde akşam yemeğinden sonra film izlerken, sahilde veya parkta dinlenirken çekirdek çitleyerek keyif yapmayı sevenlerdenseniz Migros ay çekirdeğinden oldukça memnun kalacaksınız. Uygun fiyatlarla dilediğiniz kadar Migros ayçekirdeği satın alarak çekirdek yeme keyfinizi her daim yaşayabilirsiniz.

  • Sağlıklı
  • Lezzetli
  • Uygun fiyatlı

Migros Ayçekirdeği Faydaları

Sağlık açısından pek çok faydası olan ayçekirdeği, vitamin, mineral ve esansiyel yağlar açısından zengin bir atıştırmalıktır. Ayçekirdeği tüketerek vücudunuza E vitamini ve folat alarak kalp ve damar sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz. Beyin ve cilt sağlığını koruyan E vitamini aynı zamanda serbest radikallerin temizlenmesine de yardımcı olmaktadır. Günde iki avuç Migros ayçekirdeği tüketerek günlük ihtiyacınız olan E vitaminini alabilirsiniz. Ayçekirdeği iyi kolesterolü yükseltmesiyle de bilinmektedir. Magnezyum eksikliği yaşayanların da magnezyum deposu olan ayçekirdeği tüketmesi önerilmektedir. Sinir sistemi ve bağışıklık üzerinde olumlu etkileri olan magnezyum aynı zamanda beyin, kalp ve kas sağlığı için de gereklidir. Tamamen doğal ayçiçeğinden toplanan Migros çekirdek ürünleri, magnezyum deposu olduğundan yorgunluk ve bitkinliğin azalmasını sağlamaktadır. Siz de Migros tuzlu ayçekirdeği 200 g 08084041 ürünü siparişi vererek sağlığınıza katkıda bulunabilir ve çekirdek keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Migros Ayçekirdeği Keyfi

Depresyona iyi geldiği bilinen ayçekirdeği aynı zamanda selenyum içermektedir. Migros çekirdek ile depresyon ve halsizliğe veda edebilirsiniz. Antioksidan rolü gören selenyum vücutta kızarıklık ve şişliklerin azalmasını sağlamaktadır. Siz de günlük yaşamınızda ayçekirdeğini sıkça tüketerek pek çok olumsuz rahatsızlığın önüne geçebilirsiniz. Ülkemizde yaygın olarak tüketilen ayçekirdeği Migros farkı ile kapınıza gelmektedir. Migros ayçekirdeği özenle toplanıp kavrulduktan sonra tuzlanan lezzetli ve sağlık deposu bir üründür. Migros tuzlu ayçekirdeği 200 g yorumları oldukça olumludur. Lezzeti ile alışkanlık yaratan bu ürün canınız keyifli bir atıştırmalık istediği zamanlarda tüketebilirsiniz Bir kere başladık mı elimizden düşürmediğimiz çekirdekler Migros kalitesi ile artık çok daha lezzetli. Migros çekirdek satın almak isteyenler ideal fiyatlarla sipariş verebilirler. Ayçekirdeğini tuzlu sevenler için Migros ayçekirdeği 200 g ürünü tavsiye edilmektedir.

Avantajlı Migros Tuzlu Ayçekirdeği

Yüksek oranda demir ve fosfor içeren Migros ayçekirdeği kemiklerinizin korunmasına katkıda bulunurken kendinizi daha dinç hissetmenizi de sağlayacaktır. Demir içerdiğinden dolayı yorgunluk hissedenler için ayçekirdeği tüketilmesi önerilmektedir. Migros kalitesiyle tamamen doğal ayçekirdeklerini sevdiğiniz film ve dizileri izlerken, sahilde arkadaşlarınızla sohbet ederken, tatilde keyifle kitap okurken ve daha pek çok aktivite sırasında tüketebilirsiniz. Migros tuzlu ayçekirdeği 200 g fiyatları oldukça uygun olduğu için tüketiciler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Fiyatlar çok avantajlı olduğu için genellikle birden çok sayıda sipariş vererek çekirdek çitleme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Aile toplantılarınızda veya misafirlerinizle sohbetlerinizde size eşlik edecek olan Migros ayçekirdeği, lezzeti ile vazgeçilmez atıştırmalıklarınızdan biri haline gelecektir. Siz de Trendyol'da yer alan kaliteli ayçekirdeği tüketmek istiyorsanız Migros tuzlu ayçekirdeği 200 g satın al butonuna tıklayarak hızla siparişinizi verebilirsiniz.