1
Nohut kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Migros Nohut 1000 G

88 TL
(88 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Nohut 1000 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum Asel kozmatik Satıcı Ünvanı: SULTAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640624072
    Bu ürün Bodrum Asel kozmatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros kalitesi ile sunulan ambalajlı Migros nohut, yüksek standartlara sahip nohutlar içerisinden özenle seçiliyor. Aynı yörenin mahsulünden alındığı için standart lezzete ve kaliteye sahip oluyor. Yüksek teknolojiyle çalışan tesislerde hazırlanarak paketleniyor ve Migros güvencesiyle tüketiciye ulaştırılıyor. Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan nohutlu yemekleri pişirmek için Migros nohudu tercih edebilirsiniz.Migros nohut, bitkisel protein ile B vitamini içeriyor. Demir, kalsiyum, fosfat ve fosfor gibi mineraller açısından oldukça zengin olan nohut, yetişkinler kadar çocukların da tüketmesi gereken besinler arasında yer alıyor. Migros nohut ile pişireceğiniz yemek seçenekleri sayesinde keyifli ve sağlıklı sofralar hazırlayabilirsiniz.Tiamin, potasyum, fosfor, magnezyum, demir ve çinko içeren bu ürün Migros tarafından superfood olarak tanımlanmıştır.Migros'ta superfood tanımlaması ne anlama gelir?Katkı, aroma vb. dahil hiçbir ilave bileşen içermeyen, doğal ve beslenme yönünden en az 3 özelliğe sahip (protein, lif, vitamin ve mineral kapsamında) ürünler superfood olarak işaretlenmiştir.Bu süper besinlerin de gün içerisinde dengeli ve porsiyon kontrolü dahilinde tüketilmesi gerekir.Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir.
Geri Bildirim Ver

Migros Nohut 1000 gr

Migros nohut 1000 g sağlığınıza kritik dokunuşlar yapan bir baklagil türüdür. Kremsi bir yapıdadır ve cevizli bir tadı vardır. Kan şekerinizi olumlu açıdan yönlendirebilmenizi mümkün kılar. Düşük glisemik indeksine sahiptir. Vücudunuzun besinleri yavaşça emmesini ve sindirmesini sağlar. İnsülin seviyenizin çok hızlı yükselmesini önler. Diyabet hastalarının tüketebileceği bir üründür. Diyet lifi bakımından zengin içeriklere sahiptir. Bağırsak hareketlerini kolay ve düzenli hale getirir. Kolesterolü düşürmeye destek verir. Kalp hastalıklarına yakalanma olasılığını azaltmak için tercih edilebilir. Ölmekte olan hücrelerden kurtulmanıza olanak tanır. Bu nedenle kanser riskini nispeten düşürebilir. Kalsiyum, magnezyum gibi minerallere sahip olarak kemiklerinizi güçlendirir. Beyin ve sinir sisteminizi geliştirerek zihninizin iyi çalışmasına yardım eder. Çorbaların veya yahnilerin içerisinde ürüne yer verebilirsiniz.

  • İnsan sağlığına uygun
  • Besin takviyesi
  • Fiziksel gelişime faydalı

Sağlıklı Migros Nohut 1000 G Özellikleri

Sağlıklı Migros Nohut 1000 G Özellikleri

Migros nohut, Orta Doğu ülkelerinde yetiştirilip yenir. Uyumlu bir bakliyat olarak başka tariflere adapte olur. Birbirinden farklı tabaklarda yer verilerek çeşitlilik kazandırır. Vitamin, mineral ve lif kaynağı olarak zengin bir yelpaze sunar. Gereksiz kilolardan kurtulmanıza yarayabilir. Sindirim sistemini iyileştirmek ve hastalık tehlikelerini azaltmak gibi olanaklar yaratabilir. Bununla birlikte protein içeriği bakımından beklentilerinizi karşılayarak kuvvet sağlar. Kaliteli bir besin deneyimi sunup vejetaryen ve veganlar için idealdir. Et ürünlerinin yerini alarak sofralarınızı şenlendirir. Etkileyici bir beslenme profili vardır. İştahınızı kontrol altında tutmanıza aracılık eder. Sindirimi yavaşlatarak tokluk hissini güçlendiren protein ve lif bileşenleri oldukça önemlidir. Nitekim nohutta bulunan bu maddeler, kalori alımınızı otomatik olarak azaltır. Hayvansal gıdalardan kaçınan insanlar için iyi bir seçenektir. Nohutun kemik sağlığı ve kas gücündeki rolünden gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz.

Migros Nohut 1000 G Avantajları ve Yorumları

Migros Nohut 1000 G Avantajları ve Yorumları

1 kilo nohut, doyurucu etkileri sayesinde kilo yönetiminize katkı sağlar. Nohuttaki protein ve lif, yeme arzunuzu azaltabilir. Bu da öğünlerdeki kalori alımınızı minimuma indirir. Kan şekeri seviyenizi çeşitli şekillerde yönlendirmenize yarar. Glisemik indeksi, gün içerisinde tükettiğiniz öğünlerin ardından kan şekerinizin yükselme hızına dair ipuçları sunar. Nohut ise bu noktada düşük düzeyde olarak olumlu sonuçlar doğurur. Çünkü düşük GI gıda içeren diyetler, insülin düzenini destekler. Şekerinizin aniden azalıp artmasını engeller. Karbonhidratların öğütülmesini yavaşlatıp dengeli bir ortam hazırlar. Diyabetten dert yanan kişilere destek verir. Kalp hastalıklarıyla mücadele edenlerin bu rahatsızlıklara yakakanma riskini küçültebilir. Sindirim sağlığınız için getiriler sunan lifleri yapısında bulundurur. Bu sayede bağırsaklarınızda bulunan dost bakterileri çoğaltabilir. Migros nohut 1000 g yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Migros Nohut 1000 G Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Migros Nohut 1000 G Fiyatı

Migros nohut 1000 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kolon kanseri gibi bazı sindirim rahatsızlıklarına karşı bariyer oluşturur. Bağırsaklarınızdaki tehlikeli bakterilerin ömrünü kısaltmaya yardımcı olabilir. Sindirim sisteminizin düzenli bir akış içerisinde görevlerini yerine getirmesine pozitif etkide bulunur. Bazı kronik hastalıklara karşı koruma sağlayan değerlere sahiptir. Kalp hastalığı için önemli bir tehdit faktörü olan yüksek tansiyonu önlemede etkilidir. Kötü kolesterolü önemli ölçüde düşürebilir. Kolon hücrelerindeki iltihabı azaltabilir. Bu sayede kolon kanserine yakalanma ihtimalini hafifletmeye yardımcıdır. Etkileyici besin profili sayesinde nohut, beyin fonksiyonlarınızı ve zihinsel sağlığınızı iyileştirebilir. Çünkü ruh hali ve zekayı düzenlemede önemli bir rol oynayan kolin maddesine sahiptir. Demir kaynağı olarak fiziksel büyümeyi ve kas metabolizmasını ilerletir. Vücudunuza birçok olumlu müdahale yapan bu nohutu Trendyol’da güvenli şekilde satın alabilirsiniz.