1
Ton Balığı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Migros İri Parçalı Ton Balığı 2X160 g

79,50 TL
(39,75 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
193,03 TL
2. Ürüne %3 İndirim
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros İri Parçalı Ton Balığı 2X160 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros İri Parçalı Ton Balığı, pratik ve lezzetli bir öğün için tam da ihtiyacınız olan besin!
  • Yemek hazırlamaya fırsatınız olmadığında hızlı bir salata yapıp, ton balığı ekleyerek lezzetli bir seçim yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Migros İri Parçalı Ton Balığı ile Lezzetli Sandviçler

İnsan vücuduna pek çok faydası olan sağlık deposu ton balığı çeşitli şekillerde tüketilebilmektedir. Salata, sandviç, makarna gibi yemeklerle birlikte tüketilebildiği gibi sade olarak da yenebilir. Migros’un iri parçalı ton balığı ürünü tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle sağlığına dikkat edenler ve diyet yapanlarca sık sık tüketilen ton balığının kalitesine özen göstermek gerekir. Besin değeri yüksek olan Migros iri parçalı ton balığı ile sağlıklı beslenme menünüzü taçlandırabilirsiniz. Hayvansal proteinler arasında ideal bir seçenek olan ton balığı hem lezzetli hem de doyurucu olması nedeniyle idealdir. Siz de sağlıklı bir yeme alışkanlığı için ton balığını menülerinize ekleyerek bağışıklık sisteminizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Öğünlerinizde ton balığı tüketmek sizi pek çok hastalığa karşı dirençli kılacaktır. Omega 3 kaynağı olan Migros ton balığı fiyatı sağlıklı bir yaşam sürdürürken bütçenizi yormayacak uygunluktadır.

  • Sağlıklı
  • Uygun fiyatlı
  • Pratik

Migros Ton Balığı Tüketimi

Sağlığına özen gösterenlerin beslenmelerinde tercih ettikleri ton balığı oldukça pratik bir ürün olduğu için pek çok kişi tarafından sevilerek tüketilmektedir. Konserve ambalajlar içerisinde satılan Migros ton balığı besin değeri bakımından oldukça güçlüdür. Kendinize pratik öğünler hazırlamak için Migros iri parçalı ton balığı ürününü tercih edebilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz ton balıklı sandviçleri çocuklarınızın beslenme çantasına koyabilir veya iş yerinde öğle yemeği olarak yanınızda götürebilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz sebzelerden hazırladığınız salatalarınızın üzerine Migros iri parçalı ton balığı ekleyerek lezzetli ve sağlıklı bir öğün yaratabilirsiniz. Migros iri parçalı ton balığı oldukça doyurucu bir üründür. İçerisinde iki adet ton balığı konservesi olan ürünü uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Kalorisi düşük bir yiyecek olduğu için gönül rahatlığı ile ton balığını beslenme alışkanlığınız haline getirebilirsiniz.

Migros Ton Balığı Faydaları

Migros iri parçalı ton balığı kalori oranı oldukça düşük bir üründür. Dolayısıyla sağlıklı beslenme programınıza bu ürünü rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Kalp damar sağlığı sorunu yaşayanlar veya bu gibi rahatsızlıkların önüne geçmek isteyen kişiler düzenli olarak ton balığı tüketmektedirler. Migros ton balığı besin değeri oldukça yüksektir. Zayıflamak isteyenlerin tercih ettikleri ton balığı, Omega 3 yağ asitleri içermektedir. B grubu vitaminleri, A ve D vitaminleri, folik asit, potasyum ve kalsiyum içeren bu besin, 100 gramda 10-15 gram yağ içermektedir. Yağı süzülerek tüketildiği takdirde balığın kalorisi çok daha düşük olacaktır. Büyüme çağındaki çocukların kemik gelişimine katkıda bulunan ton balığı, yetişkinlerde iyi kolesterolün yükselmesine yardımcı olmaktadır. Antioksidan içeren omega 3 yağ asitleri sayesinde kanser hücrelerinin oluşumunu önleyerek özellikle böbrek, göğüs ve kolon kanseri riskini minimize etmekte yararlı olur.

Migros Ton Balığı Avantajları

Selenyum açısından zengin olan ton balığı, duygu durum ve iştah dengelenmesine yardımcı olan bir besindir. Cilt ve saç sağlığına da olumlu etkileri olan bu gıdanın kaliteli ve taze olması önem taşımaktadır. Migros ton balığı yüksek kalitesi açısından tercih edilmektedir. Oldukça doyurucu olan iri parçalı Migros ton balığı fiyatı cebinizi yormayacaktır. Siz de haftalık öğünlerinizde tüketmek için Migros iri parçalı ton balığı 2x160 g ürününü tercih ederek sağlıklı beslenebilirsiniz. Salata, sandviç, pizza, makarna, suşi gibi yemeklerin yapımında kullanılan bu besin, göz sağlığını da olumlu etkilemektedir. İçerdiği protein, kan basıncını düzenleyerek tansiyon seviyesinin normalleşmesine katkıda bulunur. Bir adet Migros iri parçalı ton balığı 2x160 g 09051116 ürünü ile iki ana öğün yemek hazırlayabilirsiniz. Migros iri parçalı ton balığı 2x160 g yorumları çok pozitiftir. Trendyol'da yer alan bu ürünü Migros iri parçalı ton balığı 2x160 g satın al butonuna tıklayarak hızlıca sipariş verilebilir.