Miele 11333420 Trıflex Hx1 Cat&dog Siyah

8.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miele 11333420 Trıflex Hx1 Cat&dog Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEYİSOĞLU Satıcı Ünvanı: VEYİSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925050847700018 Vergi Kimlik Numarası: 9250508477
    Bu ürün VEYİSOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MIELE 11333420 TRIFLEX HX1 CAT&DOG SİYAH

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 41 Dba - 50 Dba
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Miele Triflex HX1 Cat&Dog - SMML0 Kablosuz Elektrikli Süpürge (Siyah)

Miele Triflex HX1 Cat&Dog - SMML0 Kablosuz Elektrikli Süpürge (Siyah)

Evin temizliğinde kullanılan temel elektronik cihazlar bulunmaktadır. Bunlardan biri de elektrikli süpürgedir. Alman markası olan Miele de elektrikli süpürge modelleri ile yer almaktadır. Farklı özelliklere sahip elektrik süpürgeleri birbirinden değişik alanlarda kullanılabilmektedir. Rahatlıkla kullanılabilecek ve kullanan kişiyi memnun edecek elektrikli süpürge modellerinden biri olan Miele Triflex HX1 sayfamızda bulunmaktadır.

  • Yüksek Vortex Emiş Gücü
  • Hijyenik Filtre
  • Kablosuz Süpürge

Yüksek Vortex Emiş Gücü Teknolojisi ile Miele Triflex HX1

Yüksek Vortex Emiş Gücü Teknolojisi ile Miele Triflex HX1

Bilinenin aksine Miele elektrik süpürgesi modellerinden biri olan Triflex HX1 kablosuz bir cihazdır. Şarj edilebilen aküye sahiptir ve bunun ile çalışmaktadır. 60 dakikaya varan çalışma süresine sahiptir. 60 dakika boyunca istediğiniz yeri kablo derdi olmadan süpürebilirsiniz. Böylece kablonun ayağınıza dolanması, kopması gibi tehlikeli durumlar da engellenmiş olmaktadır. Uzun süre çalışması için ek lityum iyon aküsü ve şarj ünitesi bulunmaktadır. Kolayca şarj edebilir sonrasında kullanmaya devam edebilirsiniz. 170 Watt yüksek Vortex emiş gücüne sahip olan bu elektrikli süpürge ile konforlu bir temizlik mümkündür. Miele Triflex HX1 özellikleri arasında bulunan Power Unit güçlü birleşimi temsil etmektedir. 3’ü 1 arada inovasyon olarak da belirtilmektedir. Bu birleşimde elektrikli süpürgeyi farklı şekil ve amaçlar ile kullanılması amaçlanmıştır. Aparatlar esnek bir kullanım için hem üst hemde alt bölüme takılabilmektedir. Koltuk gibi mobilyaların altlarına rahatça ulaşılması ve geniş alanların temizlenmesi için tasarlanmıştır. Power Unit tek başına da kullanılabilmektedir. Hızlı ve zahmetsiz temizlik için idealdir. Süpürme işlemini gerçekleştirirken duyulacak gereksinimler göz önünde bulundurulmuştur.

Miele Triflex HX1 ile Tüm Yüzeylerde Temizlik İmkanı

Miele Triflex HX1 ile Tüm Yüzeylerde Temizlik İmkanı

Miele Triflex HX1 pro elektrikli süpürgeler kablosuz cihazlardır. 60 dakikaya varan çalışma süresine sahiptir. Uzun süre çalışması için lityum iyon aküsü ve şarj ünitesi bulunmaktadır. Bunlar ile kablosuz çalışması sağlanabilmektedir. Kablosuz elektrikli süpürge ile tehlike durum yaşamadan istediğiniz yeri rahatça süpürebilirsiniz. Kablolu olmadığı için prize tak çıkar yapmadan bir odadan diğerine geçebilirsiniz. Electro Compact el fırçasına sahiptir. Bu fırça ile koltuk ya da halılara dökülen kedi ya da köpek gibi evcil hayvanların tüylerini zahmetsizce temizleyebilmeniz mümkün olmaktadır. Power Unit ile tüm yüzeyleri kolayca temizleyebilirsiniz. Power Unit istenilen şekilde süpürgenin alt ya da üst kısmına takılabilmektedir. Böylelikle temizleyeceğiniz yüzeye göre PowerUnit’i istediğiniz yere takabilir sonrasında rahatça temizlik yapabilirsiniz. Mobilya altları, odaların tavanları, dolap ya da yatak altlarını ulaşma zahmeti çekmeden kolayca süpürebilirsiniz. Süpürme işlemini gerçekleştirirken bir süre sonra yorulursanız elektrikli süpürgenin park etme fonksiyonundan yararlanabilir ve dinlenene kadar ara verebilirsiniz. Sayfamızdan Miele Triflex HX1 yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir ve isterseniz hemen sipariş edebilirsiniz.

Kendinden Hijyenik Filtreli Miele Triflex HX1 Süpürgeleri

Kendinden Hijyenik Filtreli Miele Triflex HX1 Süpürgeleri

Miele Triflex HX1 kullananlar Hepa Lifetime filtre sayesinde süpürme işlemini gerçekleştirirken sağlıkları tehlikede olmamaktadır. Hepa Lifetime filtre sayesinde mikroorganizmaların oluşumu engellenmektedir. Süpürülen ortamın havası temizlenmektedir. Ayrıca alerjisi olan insanlar için de bir tehlike yaratılmasını önlemektedir. Geniş bir alana sahip olmayanlar için bu süpürgeyi kullanmak bir engel değildir. Duvar tutucusu ile elektrikli süpürgeyi ve 3 parça aparatı duvara asarak muhafaza edebilmeniz mümkündür. Böylelikle elektrikli süpürgeniz zemin üzerinde herhangi bir yer işgal etmemektedir. Miele elektrikli süpürgenin toz torbası bulunmamaktadır. Kolayca boşaltılabilen toz haznesine sahiptir. Twist 2 Open adı verilen özellik sayesinde zahmetsizce tek bir döndürme hareketi ile toz haznesini açabilirsiniz. Sonrasında da bir çöp kutusuna boşaltarak temizleyebilir ve tekrar temizliğinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Köpek ya da kedi gibi evcil hayvan beslenen evlerde halı ve koltuk üzerlerine hayvan tüyleri yapışır ve temizlenmesi zordur. Electro Compact el fırçası ile kolaylıkla bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Miele Triflex HX1 fiyat değerlendirme ve yorumları ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Eğer satın almak isterseniz sayfamızdan kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.