3
Çay & Kahve Makinesi Aksesuar kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Miele HyClean 3D GN 4'lü Toz Torbası Set

480 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Miele HyClean 3D GN 4'lü Toz Torbası Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİG MAĞAZA Satıcı Ünvanı: EVSER TEKNİK EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383072335600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830723356
    Bu ürün BİG MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emilen toz güvenli bir şekilde hapsedilir. İnce toz parçacıklarının %99,9'dan fazlasını filtreler Otomatik torba kilidi sayesinde hijyenik torba değişimi Toz torbalarının 3D teknolojisi sayesinde uzun kullanım ömrü İçindekiler: 4 toz torbası, 1 motor koruma ve 1 hava filtresi Uygun olduğu modeller:
Geri Bildirim Ver

Miele GN Tipi Toz Torba

1899 yılında kurulan ve bağımsız bir aile şirketi olan Miele, üst segment ürünleri ile dikkatleri üzerine çeker. Miele’nin vizyonu dünyadaki güvenilir ve tercih edilen bir premium marka olmasıdır. Markanın ürünleri çevre, insan ve bütçe dostu özel tasarımları kapsar. Enerji verimi sağlayan, uzun ömürlü olan, kullanım konforu sunan ve işlevsel performansıyla dikkat çeken tasarımlara imza atan Miele GN tipi toz torba ürünüyle de adından bahsettirmeyi başarır. Miele elektrik süpürgelerinde kullanılan toz torbası, çekilen tozun mutlak şekilde torba içine hapsolmasını sağlar. GN serisi olan elektrikli süpürgenizin mavi başlıklı toz torbasını değiştirmek istediğinizde aynı renkte üretilen Miele toz torbası makineniz ile kusursuz şekilde uyum sağlar. Çevre ve sağlık dostu avantajlı özelliklere sahip ürün ile ailenizi toza karşı koruyabilirsiniz.

  • AirClean filtre
  • Hijyenik değişim
  • Güvenli tasarım

Miele GN Toz Torbası Üstün Özellikleri

Miele GN Toz Torbası Üstün Özellikleri

Eviniz için mükemmel tasarımlara sahip ürünler geliştiren ve konforlu pratik kullanımı hedefleyen firmanın özel üretim toz torbaları, ince toz zerrelerinin yüzde 99,9’unu filtreleme özelliğine sahiptir. Miele GN toz torbası evinizi süpürürken gözle görünmeyecek kadar küçük olan toz parçacıklarını içine hapseder. Emilen tozun içeride kalmasını sağlayan 3D teknolojili hazne yapısı özel patente sahiptir. AirClean filtre sistemi ile donatılmış bu sağlık vadeden ürünün motor koruma filtresi de mevcuttur. Paket içeriğinde 4 adet toz torbası, 1 adet motor koruyucu ve bir tane de hava filtresi bulunur. AirClean filtresi sayesinde yüksek hijyen sunan ürün, ortamda bulunan tozların tamamını hazne içine hapsederek süpürme işlemi sonunda mekanın havasını yüksek oranda temizler. Üstün bir teknoloji ile donatılan bu uzun ömürlü ürüne sahip olarak evinizin havasını temizleyebilirsiniz.

Miele GN Tipi Toz Torbası HyClean 3D Yorumları

Miele GN Tipi Toz Torbası HyClean 3D Yorumları

Gelişmiş AirClean teknolojisi ve motor koruma filtresi ile ortamdaki tozu içine hapsederek süpürme sonrasında temiz bir hava solumanıza olanak tanıyan Miele GN tipi toz torbası HyClean 3D model ürün uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanır. Premium kaliteye sahip olan ürünün üstün özellikleri arasında hijyenik kapak tasarımı da bulunur. Elektrikli süpürgenizi açtığınız anda orijinal ürünün kapağı kendiliğinden kapanır. Bu otomatik kapanma özelliğiyle ürün içerisinde bulunan toz hiçbir şekilde hava ile tekrar temas etmemiş olur. Üstün koruma sistemi ile donatılan torbayı, güvenli ve hijyenik bir şekilde çöp torbasına atarak yenisiyle değiştirebilirsiniz. Çocuklu ailelerin yaşadığı ev kazalarına da mahal vermeyen bu tasarım aynı zamanda motoru da korumuş olur. Siz de üstün koruma sistemi ile donatılmış bu pratik ürüne sahip olarak evinizin havasını koruyabilirsiniz.

Miele GN Toz Torbası Seti HyClean 3D Fiyatları

Miele GN Toz Torbası Seti HyClean 3D Fiyatları

Elektrikli süpürgelerin filtrelerinden geri dışarı üflenen havanın içinde bulunan toz zerrecikleri, çeşitli solunum yolu hastalıklarına sebebiyet vermekle kalmaz, alerjik reaksiyonlara da neden olur. Miele toz torbası GN yüksek teknoloji özellikleri ile müşterilerini bu olumsuz durumdan kurtarır. Hem makinenin ömrünü uzatan motor koruma filtresi hem de AirClean teknolojisi ile hava temizleme avantajı bulunan ürün, çok katmanlı bu filtreler sayesinde sağlık ve bütçe dostudur. GN serisinin renk alternatifleri sayesinde kolaylıkla seçebileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Mavi torba kapağı, mavi renkle işaretlenmiş toz tutucuyla mükemmel şekilde uyumlu tasarlanır. Miele GN toz torbası seti HyClean 3D, yüksek hijyen vadeden tasarımı ve teknik özellikleri ile müşterilerin beğenisine sunulur. Uygun fiyat seçeneklerine sahip bu ürüne Trendyol’un sunduğu özel kampanyaların avantaj farkıyla sahip olabilirsiniz.