Miele Caps Cotton Repair Pamuklu Onarıcı Bakım Ürünü (3 Lü Paket)

510 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Miele Caps Cotton Repair Pamuklu Onarıcı Bakım Ürünü (3 Lü Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MK EV ALETLERİ SAN.TİC.A.Ş. Satıcı Ünvanı: MK EV ALETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622143013000001 Vergi Kimlik Numarası: 6221430130
    Bu ürün MK EV ALETLERİ SAN.TİC.A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Lü Caps Cotton Repair Pamuklu Onarıcı Bakım Ürünü (3 lü Paket) Yıpranmış Pamuklu kıyafetlerinizi onaran bir bakım ürünüdür. 40 ml X 3 adet : 120 ml dir. Miele marka olmayan cihazlarda da kullanılabilir. ( Deterjan çekmecesine boşaltılmak suretiyle) Yılda aynı kıyafetler için 1-2 kez kullanılabilir. Koton kıyafetlerinizin renklerinin parlaklığını tazeler. 1 kapsül 1 makine yıkaması içindir. Tekstiller kullanıldıkça kumaş dokusu üzerinde zamanla pamuklanma oluşmaya başlar, bu da kıyafetlerimizde eskimiş ve soluk bir görüntüye yol açar. Bu kıyafetlerimize tek seferde CottonRepair kapsülü ile bakım uyguladığımızda ise tüm bu tiftiklerden kurtulmuş ve yepyeni bir görüntü elde etmiş oluruz. CottonRepair Pamuklu Onarıcı Bakım Ürünü, günlük kullanıma uygun olmayıp tek sefer uygulanan bir bakım ürünüdür ve kıyafetlerinizi uzun yıllar kullanabilmenize olanak sağlar. Mükemmel sonuçlar Özel Miele çamaşır makineleri fonksiyonları sayesinde güvenilir sonuçlar elde edersiniz CapDosing Konforlu kapsüller: Tek kullanımlık kapsüller ile özel yıkama ürünü, yumuşatıcı ve Booster kullanın.
Geri Bildirim Ver