Microsoft Xbox One S 1TB Console All Digital Edition 4K Oyun Konsolu

9.999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox One S 1TB Console All Digital Edition 4K Oyun Konsolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknosiver Satıcı Ünvanı: ÇEŞME TEKNOLOJİ OTOMOTİV GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0242102852000001 Vergi Kimlik Numarası: 2421028520
    Bu ürün teknosiver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DDR3 RAM bellek tipine sahip olan XBOX, daha hızlı veri transfer hızları ve daha düşük enerji tüketimi sunar.
  • Dolby Atmos XBOX, HDD depolama türüne sahiptir.
  • XBOX USB Cable, 60 FPS değeri ile daha iyi bir oyun ve medya deneyimi sunmayı hedefler.
  • 8 çekirdekli işlemci, çoklu görev yapma, büyük veri işleme ve oyun gibi yüksek işlem gücü gerektiren uygulamalar için idealdir.
  • XBOX One S 1 TB depolama kapasitesi ile XBOX konsolları için ekstra depolama alanı sağlar, böylece daha fazla oyun ve medya içeriği saklayabilirsiniz.
  • 1920 x 1080 çözünürlük sunan bir oyun konsolu veya cihaz ile oyun oynama veya medya içeriği izleme olanağı sağlar.
  • 8 GB bellek sayesinde bir cihazın daha fazla uygulamayı veya işlemi aynı anda çalıştırabilmesi ve daha fazla veriyi hızlı bir şekilde işleyebilmesi mümkün olur.
  • 1 TB sabit disk, bilgisayarlar, oyun konsolları, harici sabit diskler ve diğer depolama cihazları için tercih edilen bir depolama seçeneğidir.
  • XBOX 4K Ultra HD, yüksek kaliteli görsel deneyimler sunmayı hedefler ve bu nedenle bu tür bir televizyon veya monitör ile kullanıldığında en iyi sonuçları verir.
  • XBOX One beyaz modelinin işlemci frekansı 1.75 GHz olarak belirtilmiştir. Bu işlemci hızı, oyun konsolunun işlem gücünü ve performansını etkileyen bir faktördür.
  • AMD Jaguar işlemci, oyun performansı ve çoklu görev yeteneklerini artırmak için tasarlanır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Microsoft Türkiye Garantili
  • Sabit Disk 1 TB
  • Model Xbox One S
  • Renk Beyaz
  • Optik Sürücü Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox One S 1 TB All Digital Edt

Konsol modellerine tek başına veya arkadaşlarla oynamak için günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarımıyla ilgi çeken Xbox One S 1 TB modeli, size keyifli bir oyun deneyimi sunar. Teknolojiyi kullanışlı özellikler ile bir araya getiren Xbox One S 1 TB Digital Edition ile eğlenceli oyun keyfi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bu cihazla film ve video seyretmek de mümkündür. 4K özelliği sayesinde dilediğiniz platformdaki film veya videoları 4K Ultra HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Popüler olan oyun ya da filmlere 4K kalitesinde ve hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz bu cihaz, sizi her anlamda memnun etmeyi başarır. Birçok farklı içeriği size sunan bu kullanışlı ürün ile dilerseniz yüksek ses kalitesiyle müzik de dinleyebilirsiniz.

  • Geniş sabit disk kapasitesi
  • Farklı oyun opsiyonları
  • 4K kalitesi

Şık Microsoft Xbox One S Digital Edition 1 TB Özellikleri

Şık Microsoft Xbox One S Digital Edition 1 TB Özellikleri

Görüntü ve ses kalitesi yüksek olan oyun setleri, her zaman ön plana çıkar. Müşteriler tarafından büyük beğeni toplayan Xbox One S All Digital 1 TB modeli, sahip olduğu özelliklerle size kaliteli bir oyun, film ve müzik deneyimi sunar. Yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra uzaysal ses dolby atmos ve DTS:X özelliği sayesinde üst düzey ses kalitesi elde ederek canlı ve kaliteli bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. HDR teknolojisine sahip olan Microsoft Xbox One S, üst düzey grafikleriyle oyun ve film keyfinizi artırır. Ayrıca arkadaşlarınız ile online oyun oynayabilme imkanı da sunar. Yüksek grafik kalitesiyle gerçekçi bir deneyim yaşatır. 1 TB genişliğindeki sabit diskiyle kullanım kolaylığı yaratır. Xbox One S Digital Edition 1 TB modeli, beyaz rengi ve şık tasarımı ile ilgi çeker. Modeli güvenle kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Xbox One S Digital Edition

Kullanışlı Xbox One S Digital Edition

Boş vakitlerinizde kendi kendinize ya da arkadaşlarınız ile oyun oynamak, film izlemek ve müzik dinlemek isteyebilirsiniz. Online oyun oynayabilme imkanı sunan bu ürün sayesinde arkadaşlarınız ile keyifli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Tüm bunları hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede zamandan da tasarruf sağlayabilirsiniz. Ayrıca yüksek ve gerçekçi grafiklerinin yanı sıra canlı ses kalitesi bulunan Microsoft Xbox One S 1 TB All Digital EDT modeli ile oyun, film ya da müzik keyfinizi artırabilirsiniz. Yüksek dinamik aralık teknolojisine sahip olan bu ürün, renk ayarlarını istediğiniz düzeye getirir. Bu sayede yüksek kontrast oranı sağlar. Xbox One S Digital Edition yüksek dinamik aralık ile üst düzey grafik kalitesi sunar. Ayrıca bu ürünü sevdiklerinize hediye etmek için de satın alabilirsiniz.

Avantajlı Xbox One S Digital Edition Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Xbox One S Digital Edition Fiyatları ve Yorumları

Microsoft Xbox One S 1 TB All Digital EDT fiyatları, ürünün sahip olduğu tüm özellikleri ele alınarak belirlenir. Bu kullanışlı ürün ile sınırsız uygulama ve içeriğe erişebilmek mümkündür. Böylece dilediğiniz oyun, film ya da müziği canlı grafik ve ses deneyimiyle yaşayabilirsiniz. Xbox One S 1 TB All Digital, yüksek grafikli oyunları kaliteli ve sorunsuz bir şekilde açar. Geniş sabit disk kapasitesi, farklı oyun ile uygulama opsiyonları, 4K kalitesi, pratik ve güvenli kullanım gibi özellikleriyle ön plana çıkan bu ürün sayesinde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. 4K Ultra HD görüntü kalitesi sağlayan Microsoft Xbox One S 1 TB, sahip olduğu özellikler ve sağladığı avantajlarla sıklıkla tercih edilir. Siz de Trendyol ile ürün hakkında yapılmış olan yorumları görebilirsiniz. Beğeni kazanan bu modele uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.