Microsoft Xbox One Kinect Ve Pc Adaptörü

810 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.179 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox One Kinect Ve Pc Adaptörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ada Games Satıcı Ünvanı: ADA GAMES BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007130704700001 Vergi Kimlik Numarası: 0071307047
    Bu ürün Ada Games tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox One Kinect Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Teknolojik çalışmaları ile yeni dünya düzeninde çığır açan şirket Microsoft, ürettiği oyun konsolu Xbox ile oyunseverlerin dünyasında da önemli bir yer tutar. Bu konsolu televizyon veya diğer görüntü araçlarına bağlayabilirsiniz. Xbox One bu serinin son sürümüdür. İçerisinde ekran kaydetme, yayınlama gibi özellikler bulunur. İnternet dünyasında oyunların paylaşımı oldukça revaçtadır. Artan ilgi ile beraber bu ürün de oldukça rağbet görür. Bu teknolojiye Kinect özelliği de eklenerek standardı yüksek bir seviyeye ulaşır. Konsolda yer alan kamera devreye girdiğinde varolan Kinect özelliği sayesinde kendi el, bacak, kol gibi uzuvlarınızı hareket ettirerek oyun oynayabilirsiniz. Microsoft Xbox One Kinect ve PC adaptörü ile eşsiz oyun deneyimleri yaşayabilirsiniz. Xbox One adaptör ile oyun kolu, klavye gibi bir araç olmadan oynayabilirsiniz.

  • 1080P HD Kamera
  • Hareket algılama özelliği
  • USB 3.0 üzerinden bağlantı

Oyun, Bilim ve Projelerde Xbox One Kinect Teknolojisi

Oyun, Bilim ve Projelerde Xbox One Kinect Teknolojisi

Xbox One Kinect adaptör bilgisayar veya televizyona bağlanabilir. Bu sistem ortamı kızılötesi ışınlarla tarar ve görüş alanını artırır. Bu tarama işlemi sırasında video kaydı da yapılabilir. Yüzünüzü otomatik olarak tanır ve kişisel oyun hesabınızı otomatik olarak açar. Sahip olduğu ses algılama özelliği ile sesli komutları da yerine getirebilir. Açma, kapama, yeniden başlatma, uygulamalar arası geçiş yapma gibi işlemlerde sesli komutlar verebilirsiniz. Ayrıca aynı ürüne sahip diğer arkadaşlarınızla bağlantı yaparak görüntülü konuşabilirsiniz. Birden fazla kişinin görüntüsünü algılayabilen sistem arkadaşlarınızla birlikte oyun, dans, spor yapma olanağı sunar. Ekranın karşısına geçip el ve kollarınızla ekrandaki oyun karakterini hareket ettirebilirsiniz. Microsoft Xbox One PC adaptörü ile Kinect sensörünü konsolunuza rahatlıkla kurabilirsiniz. Kurulumu yaptığınız odanın geniş olması ekstra hareket isteyen uygulamalarda size avantaj sağlar.

Xbox One Kinect ve PC adaptör ile İnteraktif Eğlence

Xbox One Kinect ve PC adaptör ile İnteraktif Eğlence

Macera ve savaş oyunlarına ilgi duyan oyun tutkunlarının ayrıca sevdiği bir özellik Kinect’in sağladığı etkileşimdir. Aksiyonda gerçeklik algısı oluşması eğlenceyi üst seviyelere taşır. Oyunlarda, sensörün olağanüstü algısı ile el ve kol hareketlerini karaktere yaptırabilmek oldukça keyiflidir. Gerçeklik algısını hissettiren ve size oyunun içinde yer aldığınızı düşündüren bu sistem ile proje sunumlarınızı da yapabilirsiniz. Xbox PC adaptör kolay kurulumu ile size büyük avantaj sağlar. İş ortamındaki toplantılarda kendinize özel proje sunumunu devam ettirebilirsiniz. Fitness ve spor sevenler için özel oyunlar mevcuttur. Ekran karşısında hareketlerinizi aktif bir şekilde uygulayabilirsiniz. Ailecek dans edebilir, oyun oynayabilir ve egzersiz yapabilirsiniz. Microsoft Xbox One Kinect ve PC adaptörü fiyat olarak eğlencenizi karşılar niteliktedir. Sevdiklerinizle keyifli anlar için bu teknoloji size mükemmel bir deneyim sunar.

Yeni Nesil Oyun Deneyimi Sunan Microsoft Xbox One Kinect

Yeni Nesil Oyun Deneyimi Sunan Microsoft Xbox One Kinect

Teknolojik ürünlerde güvenilir seçeneklere ulaşmak önemlidir. Orijinal ve kaliteli ürünler detaylı açıklama ve kampanyalı fiyatları ile sizlere sunulur. Xbox One Kinect ve Pc adaptörü satın alarak hayatınıza eğlence katmak istiyorsanız detaylı inceleme yaparak karar verebilirsiniz. Microsoft Xbox One Kinect ve PC adaptörü kullananlar tecrübelerini yorum ve değerlendirmeler ile ifade eder. Böylece ürünü satın almadan önce aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Microsoft Xbox One Kinect ve PC adaptörü yorum ve değerlendirmelerinin yanı sıra satıcıya sorulan sorular da size bilgi verir. Ürün açıklamalarını okuyarak özelliklerine erişebilirsiniz. Ayrıca kurulum ile ilgili detaylı bilgiler de yine açıklama kısmında mevcuttur. Ürün görselleri detaylı bir şekilde Trendyol’da bulunur. Sizler de ürün hakkında yorum ve soru bırakabilirsiniz. Satın almadan evvel satıcıya sor kısmını kullanarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.