Microsoft Wired Desktop 600 Q Usb Siyah Multimedya Klavye/Mouse Set APB-00010

1.270 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.302,50 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Wired Desktop 600 Q Usb Siyah Multimedya Klavye/Mouse Set APB-00010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muyubi Satıcı Ünvanı: BİLYUM BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175087522100001 Vergi Kimlik Numarası: 1750875221
    Bu ürün Muyubi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı USB Kablo
  • Dili Türkçe Q
  • DPI 800 DPI
  • Kullanım Amacı Ev - Ofis
  • Mouse Tipi Optik
  • Mouse Tuş Sayısı 3

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar USB
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Microsoft Wired Desktop Multimedya Klavye/Mouse Set 600Q

Dijital ürünlerin ve teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, tüm işlemler bilgisayar kullanımı üzerinden gerçekleştirilir. Çok güçlü bir iletişim ağına sahip olan bu profesyonel aletler, farklı donanımlarla geliştirilir. Aynı zamanda pratik bir kullanım sağlanması amacıyla tasarlanır. Bilgisayarların ana parçalarından biri olan klavye ve mouselar tercih edilirken önemli detaylara dikkat edilmesi gerekir. Microsoft Wired Desktop 600 seçebileceğiniz dijital donanımlı, kolay kullanıma sahip modellerden biridir. Ürünün yumuşak tuş takımı, seri bir algılamaya sahiptir. Microsoft Wired Desktop 600 USB kablolu klavye mouse seti, tasarım açısından çok kullanışlı ve uygun bir üründür. Malzeme kalitesiyle markanın son sistem üretim teknolojilerini kullanarak geliştirdiği bir ürün seçeneğidir. Evlerinizde ve iş yerlerinizde kullanmak amacıyla rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir modeldir.

  • Ev ve ofis kullanımına uygun
  • Optik mouse özelliği
  • USB kablolu bağlantı seçeneği

Dikkat Çeken Microsoft Wired Desktop 600 Q USB

Dikkat Çeken Microsoft Wired Desktop 600 Q USB

Microsoft Wired Desktop 600 Türkçe Q klavye seçeneğiyle tasarlanan bir modeldir. Bu ürün, özellikle sık bilgisayar kullananların sıklıkla tercih ettiği bir seçenektir. Daktilo kullanımından bu yana bilgisayarlarda da kullanım rahatlığı sunan bu Türkçe Q klavyeler, kolay yazım imkanı sağlar. USB kablolu bağlantı özelliği kullanılarak tasarlanan bu Microsoft modeli, markanın üretim ağının büyük bir bölümünü oluşturur. Microsoft Desktop 600 modeli, özel işletmeler ya da devlet kurumlarındaki dijital donanımlar için de rahatlıkla tercih edilebilir. Bu tarz ürünleri tercih ederken, yazım ve tuş takımı kullanımının konforlu olması çok önemli bir detaydır. Yumuşak ve hassas algılamaya sahip bir model olması nedeniyle, markanın bu ürünü tercih sebebi olabilir. Alışveriş seçeneklerinize bu şık tasarımlı Microsoft modelini kolayca ekleyebilirsiniz.

Farklı Fiyat Avantajlarına Sahip Microsoft Wired Desktop

Farklı Fiyat Avantajlarına Sahip Microsoft Wired Desktop

Bilgisayar kullanımı için seçeceğiniz donanımların değişik özelliklerle üretilmesi, geniş bir araştırmayla karar vermenizi gerektirebilir. Microsoft markası, sizler için ince detayları düşünerek ürün tasarımları gerçekleştirir. Wired Desktop 600 Q USB siyah multimedya klavye/mouse set APB-00010 fiyat açısından geniş bütçe aralığına sahiptir. Markanın size set halinde sunduğu ürün çeşitlerinden biridir. Set içinde mouse ve klavyenin bir arada olması, avantajlı bir alışveriş yapmanız için olanak sağlar. Siyah renk tasarımına sahip bu model, çok hassas tuş takımlarıyla tasarlanır. Bu nedenle, kolay yazım şansı sunar. Uzun süreli bilgisayar kullanımı sağlayacak olan kişiler için ideal bir üründür. Aynı zamanda avantajlı kullanım seçeneği sunan bir modeldir. Alışverişinizi tamamlamadan önce, diğer müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Farklı görüş ve tavsiyelerle seçimlerinizi doğru yönde tamamlama imkanı bulabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Microsoft Wired Desktop 600 Q multimedya klavye/mouse set kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Kullanışlı Microsoft Wired Desktop 600 Set

Kullanışlı Microsoft Wired Desktop 600 Set

Dijital ürünlerin sık kullanıldığı günümüzde, farklı donanımlarla geliştirilen Microsoft tasarımlarını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Set içinde bulunan optik fare seçeneği, sizlere rahat bir kullanım sunar. Markanın tasarladığı şık klavye ve akıcı kullanım imkanı sunan mouse modeli, bilgisayar başında geçirdiğiniz süre içinde size konforlu bir deneyim sağlar. Optik fare seçeneği ev ve ofislerde, günlük kullanım için tercih edilen bir ürün çeşididir. LED ışıkla kolayca algılama sağlayan bu mouse modeli, markanın genel bilgisayar donanımları için sıklıkla tasarladığı bir üründür. Microsoft Wired Desktop 600 Q klavye, markanın şık tasarıma sahip bir modelidir. Renk açısından da çok sık tercih edilen bir üründür. Wired Desktop 600 Q usb siyah multimedya klavye/mouse set APB-00010 ürününü Trendyol’da bulabilirsiniz. Dijital ürün ihtiyaçlarınızı markanın bu modeliyle karşılayabilirsiniz.