Microsoft Office 2019 Ev Ve Iş Türkçe Lisans Kutu T5d-03258

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Office 2019 Ev Ve Iş Türkçe Lisans Kutu T5d-03258

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekobilisim1 Satıcı Ünvanı: OKHAN CANBULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990330746
    Bu ürün ekobilisim1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microsoft Office 2019 Ev ve İş Türkçe - T5D-03258 Microsoft Office Ev ve İş 2019 Marka: Microsoft Corporation Lisans Modeli: KUTU Dil: Türkçe 1 PC için bir kerelik satın alım
  • Word, Excel, PowerPoint ve Outlook’un klasik 2019 sürümleri
  • Microsoft desteği ek ücret olmadan 60 gün boyunca dahil edilir
  • Ev ve ticari kullanım için lisanslı
  • Tüm diller dahildir. Windows 10 - Windows 11 İle uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Microsoft Office 2019 Ev ve İş Türkçe Lisans Kutu

Microsoft Office uygulamaları birçok sektör tarafından tercih edilerek kullanılan ve özel olarak geliştirilen bilgisayar programlarıdır. Günlük hayatta pek çok işi kolaylaştıran ve pratiklik sunan bir üründür. Office 2019 kutu içeriği, farklı alanlarda kullanılabilen birçok programı bir arada barındırır. Ürünün içinde Excel, Outlook, PowerPoint ve Word gibi farklı dosyalar bulunur. Office 2019 kutu lisans programları okulda, evde ya da iş yerinde her şekilde işinizi kolaylaştırır. Bilgisayar dendiği zaman akla ilk gelen yazılımlar arasında yer alır. Windows işletim sistemi ile kullanılarak PC işlerinizi konforlu hale getirmenize yardımcı olur. Kolaylık sunan ürün seti, muazzam bir çalışma sistemine sahiptir. Bilgisayarınızın birçok özelliğini aktif kılar. Özel olarak geliştirilerek üretilen bu Office kutusunun özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Pratik ve kolay kullanım
  • Zengin içerik
  • Türkçe dil desteği

Rahatlık Sunan Microsoft Office Kutusu

Rahatlık Sunan Microsoft Office Kutusu

Günlük olarak sıklıkla karşılaşılan Office programları, hayatın her alanında sizin yardımcınızdır. Farklı dil seçenekleriyle kullanım imkanı sunar. Microsoft Office 2019 ev ve iş Türkçe olarak da tercih edilebilir. Paket içerisinde bulunan Excel dosyası elektronik tablolama olarak da adlandırılır. Buna ek olarak formüllerden, makrolardan ve raporlama metinlerinden oluşur. Günlük kullanımlarda pek çok programlama dili ile ilişkilendirilerek kullanılabilir. Microsoft Office 2019 ev ve iş Türkçe lisans kutu içeriğinde yer alan Word, bir değer dosyalama sistemidir. Bunların yanı sıra kelime işlemci adıyla da bilinir. Genel olarak yazı yazmaya yönelik olan Word dosyalama programı ile birçok işlem gerçekleştirilebilir. Dilerseniz çizim yapabilir, grafik ve tablo oluşturabilirsiniz. Farklı yazı tipleri ve fontlar kullanarak belgelerinizi zengin içerikler ile donatabilisiniz. Birçok alanda işinizi kolaylaştıran Office programlarını siz de tercih edebilirsiniz.

Özellikleri ile Microsoft Office Lisans Kutu

Özellikleri ile Microsoft Office Lisans Kutu

Office 2019 ev ve iş lisans kutusu okulda da sıklıkla tercih edilebilen dosyalama programlarına tek seferde ulaşım imkanı sunar. Bu sayede ayrı bir şekilde İnternet üzerinden uygulama indirme ihtiyacı duymadan işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Lisanslı olması sayesinde ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Office 2019 ev ve iş kutu içeriğinde bulunan PowerPoint programı, sunum dosyalarınızın vazgeçilmezi olmaya adaydır. Dolayısıyla görsel, video veya efekt ekleyerek hazırladığınız belgeleri verimli hale getirir. Slaytlarınıza geçişler ve ses dosyaları koyma imkanı sunarak sunumunuza farklı bir hava katar. MS Office 2019 ev ve iş Türkçe kutu içeriği ile hazırlayacağınız ödev veya profesyonel projeler için zengin içerikli belgeler elde etmenize yardımcı olur. Bu sayede gerçekleştirdiğiniz sunumlarla birçok kişiyi etkiniz altında bırakabilirsiniz. İşlerinize katkı sağlayan ve pratiklik sunan Office kutu içeriğine siz de sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarıyla Microsoft Office 2019 Kutu

Uygun Fiyatlarıyla Microsoft Office 2019 Kutu

Microsoft Office 2019 ev ve iş Türkçe lisans kutu fiyatı da sunduğu paket içeriği, özellikleri ve sağladığı kolaylık göz önünde bulundurularak oluşturulur. Her koşulda yardımcınız olan bu programları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Microsoft Office 2019 ev ve iş Türkçe lisans kutu kullananlar ürün ile ilgili düşüncelerini ve beğenilerini yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede paket programlarını ilk kez satın alacak olan ya da kararsız kalan müşterilerin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Siz de Microsoft Office 2019 ev ve iş Türkçe lisans kutu yorumları bölümünden bu yazılara ulaşabilir ve ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Paket içeriğinde bulunan programlar ve setin sunduğu imkanlar ile ilgi bütün detaylara Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda da uygun olduğunu düşündüğünüz Microsoft Office kutusuna siz de sahip olabilirsiniz.