Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One

1.400 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Forza horizon 3 xbox one Tehlike levhası atlamaları, konvoylar, drift bölgeleri ve gösteri etkinliklerinde hız botlarına, muazzam büyüklükte bir zepline ve daha fazlasına karşı yarışın.
Geri Bildirim Ver

Forza Horizon 3 Oyun Xbox One Game Microsoft Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hız tutkunları sürekli olarak hareket halinde olmayı seven kişilerdir. Pek çok durumda fiziksel olarak hareket halinde olma durumu yaşam standartlarından dolayı mümkün olmayabilir. Ancak eğlenceli oyunlarla hız deneyimi yaşanabilir. Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One ADAWDAWD görsel tasarımlarıyla gerçekçi bir coğrafyada sürüş fırsatı sunar. Çevrimiçi şekilde bağlantı kurarak dünyanın pek çok noktasındaki kişilerle eş zamanlı oyun deneyimi yakalayabilirsiniz. Çoklu oyun seçeneği ile kendinize sürekli bir ekip arkadaşı bularak başarılı performanslar gösterebilirsiniz. Hareket halinde olmayı seven hız tutkunu kişiler için ideal bir seçenek olarak tek kişilik yarış başlatma seçeneği de sunulur. Bilgisayar ekranından yapılan oyun takipleriyle Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One rahatlatıcı performansları ek aksesuar desteğiyle kaliteli bir hale getirebilirsiniz.

  • Özelleştirilebilir kullanım fırsatı
  • Keyifli yarış deneyimi
  • Gerçeği yansıtan görseller

Hız Tutkunları İçin Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One

Hız Tutkunları İçin Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One

İyileştirilen kokpit görünümleri ile sizi olayın içine dahil eden tasarımlar, gerçekçi bir yarış sunar. Farklı pek çok marka skalasına sahip olan araba galerisi arasından dilediğiniz seçimi yaparak farklı modeller ile yarışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Oyun, gelişen özellikleri ile sürüş sırasında drift hareketleri yaparak kendi stilinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Forza Horizon 3 Microsoft tasarımları pek çok gamer tarafından beğeni toplar. Ayrıntılı şekilde yapılan görsel çalışmalar ile araba sileceklerine kadar her türlü özelliği çalıştırma fırsatı sunulur. Dahil olunan parkurda ekip arkadaşlarınızla görev dağılımı yaparak başarılı performanslar elde edebilirsiniz. Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One fiyatları her müşteri için ideal oranlarda belirlenir. Böylece hız tutkunlarının ara vermeden adrenalin yaşaması amaçlanır. Sevdikleriyle farklı ve eğlenceli aktivite arayışında olan birçok müşterinin tercihi bu oyundan yana olabilir.

Gerçekçi Sürüş Deneyimi Sunan Forza Horizon

Gerçekçi Sürüş Deneyimi Sunan Forza Horizon

Gamerlar için ideal oyunların zorlu parkurlardan oluşan bir platform sunması gerekebilir. Buna ek olarak grafiklerin kaliteli ve yüksek çözünürlükte olması, gerçekçi efektler yaşatarak kişiyi atmosfere dahil eder. Forza Horizon 3 Xbox One çöl, yağmur ormanları, deniz kenarı gibi çeşitli temaları konu alarak parkur tasarımı yapar. Farklı konseptlere sahip olması, tekdüze bir yapıyı ortadan kaldırarak hareket sağlar. Görseller gerçeklikle uyumlu şekilde oyuna dahil edildiği için pek çok kişinin ilgiyle sürüş deneyimi yaşaması desteklenir. Tüm parkurların zorlu görevlerden oluşması, şoför koltuğunda oturan kişi için eğlenceli ve adrenalin dolu bir deneyim sunar. Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One yorumları üzerinden eğlenceli ve grup oyunları için ideal bir deneyim yaşandığı görülür. Birçok gamer tarafından sevilerek takip edilen seri, her noktadan eş zamanlı oyun deneyimi sunar.

Kaliteli Sürüş Deneyimiyle Forza Horizon 3 Xbox One

Kaliteli Sürüş Deneyimiyle Forza Horizon 3 Xbox One

Farklı konvoylara dahil olarak diğer yarışmacılarla eş zamanlı etkileşim kurabilir, iyileştirilen bir oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Bu şekilde diğerlerinin araç modifiyeleri direkt olarak incelenerek ilham kaynakları elde edilir. Forza Horizon 3 Xbox One fiyat performansı sağlayan bir ürün olarak görülür. Sunduğu pek çok özellik ve fiyat aralığı ile müşterileri memnun eder. Uygulama içinde yer alan çeşitli bölümlerde hız tekneleri ya da zeplinlerle yarışma fırsatı sunulması ilgi çekici bulunur. Çoğu zaman hız tutkunlarının oluşturduğu yorumlar incelendiği zaman Microsoft Forza Horizon 3 Xbox One kullananların deneyimlerinin olumlu olduğu görülebilir. Piyasada varlığını kanıtlayan bir yapım olarak bu oyun birçok gamer tarafından ilgiyle takip edilir. Kendiniz ya da sevdikleriniz için eğlenceli bir hediye seçimini bu üründen yana yapabilirsiniz. Ürün hakkında merak ettiklerinize Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.