Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Siyah (İthalatçı Garantili)

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.699 TL7.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.359 TL7.244 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Siyah (İthalatçı Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AE AKSESUAR ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: AE AKSESUAR ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008188460800001 Vergi Kimlik Numarası: 0081884608
    Bu ürün AE AKSESUAR ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microsoft Xbox Elite Series 2 Controller - Siyah Marka Microsoft Model Adı Elite Series 2 Controller - Black İşletim Sistemi Xbox One Maksimum Baskı Hızı Rengi 40 Maksimum Baskı Hızı Tek Renkli 40 Bu öğe hakkında Tüm yeni Xbox elite kablosuz kumanda serisi 2 ile bir profesyonel gibi oynayın Kumandayı yeni değiştirilebilir kontrol çubuğu ve kürek şekilleriyle özelleştirin Xbox Aksesuarları uygulamasıyla sınırsız özelleştirme ve özel yapılandırma seçeneklerini deneyimleyin 40 saate kadar şarj edilebilir pil ömrüyle oyunda daha uzun süre kalın. Xbox One ve Windows 10 cihazlarınızda oynamak için Xbox Kablosuz, Bluetooth veya birlikte verilen USB C kablosunu kullanın Uyumlu Olduğu Cihazlar : Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 ile uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Wireless
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Microsoft xbox-elite2-controller Xbox Wireless Controller Elite Series 2 Siyah İthalatçı Garantili

Oyun kumandası, video oyunlarını daha eğlenceli hale getiren araçlardan biridir. Oyun kolu üzerindeki tuşlar sayesinde kullanıcılara keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 siyah oyun kolu, profesyonel bir deneyim yaşatarak video oyunlarından daha fazla zevk almayı sağlar. Siyah tasarıma sahip olan oyun kumandası kablolu ve kablosuz olarak kullanılabilir. Oyunculara özel tasarlanan kol oyun performansını artıran özelliklere sahiptir. Kolay kavrama sağlayan uzun süreli oyunlarda tahrişe neden olmayan kumanda kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş. Oyun konsolu, minimum eforla maksimum fayda almayı sağlar.

  • Kaliteli malzemeden üretilmiştir.
  • Siyah tasarıma sahiptir.
  • Uzun süreli oyunlar için tasarlanmıştır.

Microsoft Xbox Wireless Controller’ın Özellikleri Nelerdir?

Microsoft Xbox Wireless Controller’ın Özellikleri Nelerdir?

Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 siyah oyun kolu, güçlü donanım özelliklerine sahip bir üründür. Oyun kumandası kablosuz, bluetooth bağlantısı ya da USB kablosuyla kullanılabilir. Uzun süreli oyunlar için özel olarak tasarlanan oyun kolu, 40 saate kadar dayanabilen pil ömrüne sahiptir. Batarya gücü sayesinde uzun süreli oyunlar için ideal bir kullanım sunar. Oyun kolunun joystick kısımları kauçuk malzemeden yapılmıştır. Kavrama yeteneğini artıran joystickler sayesinde daha eğlenceli bir oyun deneyimi sağlar. Microsoft Xbox Controller Elite Series 2, 197 mm genişlik ve 88 mm yüksekliğe sahiptir. Portatif bir kullanım sunan oyun kumandasının tuşları özelleştirilebilir özelliktedir. Kumandanın oyun çubukları, tuş ve kürekler kolaylıkla değiştirilebilir. Cihazlar arası geçiş yapmaya imkân veren özelliği ile bilgisayar ve mobil aygıtlarla kolayca eşleştirilebilir.

Microsoft Xbox Elite Series 2 Controller Kullanımı Kolay mıdır?

Microsoft Xbox Elite Series 2 Controller Kullanımı Kolay mıdır?

Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 siyah oyun kumandası oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Sınırsız şekilde özelleştirilebilir olması sayesinde rahat bir oyun imkânı sunar. Tasarımı gereği uzun ve tempolu oyunlar için tasarlanmıştır. Güçlü kavramayı sağlayan joystickleri sayesinde oyunlardan maksimum performansı almayı sağlar. Kauçuk kısımları sayesinde uzun süreli kullanımda ellerde tahrişe neden olmaz. Gerilim parmak çubuklarıyla hayatta kalma ve macera oyunlarında daha hızlı nişan almayı sağlar. Daha kısa kıl tetik kilitleri sayesinde rahat ateş etme ve hareket imkânı verir. Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 siyah fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir. Fiyat/performans ürünlerinden olan oyun kumandası, portatif tasarımı ve özelleştirilebilir oluşuyla profesyonel gibi oyun oynamayı sağlar.

Microsoft Xbox Siyah Controller Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Microsoft Xbox Siyah Controller Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 siyah, birçok cihazla uyumlu bir oyun koludur. Cihazlar arası geçiş yapmak için oyun kumandasının bluetooth bağlantısı kullanılabilir. Oyun kolu Xbox’ın birçok konsolu ile senkronize şekilde çalışabilir özelliktedir. Kumandanın kablosuz özelliği kullanılarak Xbox S ve X serileri ile kolayca eşleştirme yapılabilir. S ve X serilerinin yanında Xbox One cihazıyla da eşgüdümlü şekilde çalışabilir. Microsoft Xbox Controller Elite Series 2 siyah oyun kumandası, Xbox serilerinin yanında Windows işletim sistemiyle uyumlu çalışır. Oyun kolu Windows işletim sistemi yüklü bilgisayar ve mobil cihazlarla kolayca eşleştirilebilir. Cihazlar arası kullanım sağlayan şık tasarıma sahip oyun kumandasını gönül rahatlığıyla tercih ederek severek kullanabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Microsoft Xbox Wireless Controller Elite Series 2 siyah yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu oyun kumandasını, Trendyol’un mobil uygulamasını kullanarak ya da web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.