Micro Cruiser Aqua Scooter Sa0203

5.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Micro Cruiser Aqua Scooter Sa0203

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sport Works Satıcı Ünvanı: TES KONFEKSİYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0840004691300016 Vergi Kimlik Numarası: 8400046913
    Bu ürün Sport Works tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Micro Cruiser Aqua 2 Tekerlekli Scooter SA0203 Mavi Micro Cruiser scooter 5-12 yaş arası çocuklar için uygundur. Micro Cruiser Aqua şehre indi! Havalı retro gidonları, büyük tekerlekleri ve çamurluk freni ile Cruiser çocuklar için en iyi iki tekerlekli scooter oldu. Retro geniş gidonlar Cruiser'ı süper kolay yönlendirmeyi sağlarken, sürücüye ekstra denge ve kontrol sağlar. Yetişkin scooterlarındaki gibi 200mm Poliüretan tekerleklere sahip tek Micro çocuk scooterı olarak tamamen benzersi ve kolay bir sürüş sağlar. Çocuklar daha az çabayla daha hızlı gidebilir, kaldırımdaki tümsekleri rahatça aşabilir. Micro Cruiser scooter kolayca taşımanız ve paketlemeniz için katlanabilir özelliğe sahiptir. Scooter Özellikleri: · Maksimum Ağırlık : 100 kg. · Tekerlek Boyutu : 200 mm. · Scooter Ağırlığı : 4,5 kg. · Gidon Yüksekliği : 74 cm - 89 cm. · Gidon Genişliği : 510mm · Yerden Yükseklik : 6cm Tüm ürünlerde Almanya Sağlık ve Sanayi Bakanlığından verilen CE GS ve Test Raporlari mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver