MICLO CLEANING - Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü Set - SİHİRLİ BEZ

219 TL
(73 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MICLO CLEANING - Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü Set - SİHİRLİ BEZ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MICLO Fabrika Satış Satıcı Ünvanı: BARIŞ ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260658152
    Bu ürün MICLO Fabrika Satış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikrofiber Temizlik Bezi Malzemeler:%80 polyester,%20 poliamid (mikrofiber) su çekme özelliğine sahiptir. Islak iken kurulama özelliğine sahiptir. Çizmeyen,tüy bırakmayan ve parlatma özelliğine sahiptir. Dayanıklıdır. Elinizle iyi kavranır.Çevre dostudur. Metal parçacıkları içermez. Ürün içindeki broşürün arka sayfasında ilk kullanım talimatı ve nerelerde kullanılabilir gibi bilgiler mevcuttur. Etkin kullanım için çok önemlidir. Mutlaka uyulması gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Miclo Cleaning Mikrofiber Bez

Temizliğin ve mutfak tezgahlarının vazgeçilmez bir parçası olan Miclo Cleaning mikrofiber bez müşteriler tarafından oldukça beğenilen bir üründür. Tek seferde temizleyebilen etkili yapısıyla durulama ya da kurulama gibi ikinci bir işlem gerekmez. Geniş kullanım alanına sahip olması büyük bir avantajdır. Mikrofiber özelliği ile ön plana çıkan bu model ile elde edilen sonuçlar memnuniyet yaratır. Fazla efor sarf etmeden temizlik yapabileceğiniz bu model, uzun süreli kullanım özelliği ile de dikkat çeker. Tek pakette 3’lü bez avantajı ile de beğenileri toplar. Pratik bir şekilde temizlenebilen ürün aynı zamanda kısa süre içerisinde de kurur ve kullanıma tekrar hazır hale gelir. Sahip olduğu kaliteli tasarımıyla inatçı leke ve kirleri temizler.

  • Tek seferde etkili temizlik
  • Geniş kullanım alanı avantajı
  • Tek pakette 3 adet bez

Miclo Cleaning Mikrofiber 3’lü Set Bez Özellikleri

Miclo Cleaning Mikrofiber 3’lü Set Bez Özellikleri

Geniş kullanım alanına sahip bez kumaşı %80 polyester, %20 polyamide (mikrofiber) dokumadır. Miclo Cleaning mikrofiber bez 3’lü set suyu çekme özelliği ile ön plana çıkar. Islak iken aynı zamanda kurulayabilen özel bir tasarıma sahiptir. Temizlediği yüzeyleri parlatan, tüy bırakmayan ve çizmeyen yapısıyla memnuniyet yaratır. Oldukça dayanıklı bir ürün olan Miclo Cleaning bez seti bu özelliği ile uzun süre kullanım fırsatı verir. Elinizle sağlam bir şekilde kavrayabildiğiniz bu ürün temizliğinizi daha titiz ve düzgün yapmanıza yardımcı olur. %100 çevre dostu özelliğe sahip olan kumaş içeriğinde doğaya zarar verebilecek hiçbir materyal bulunmaz. Herhangi bir metal parçacık bulunmayan yapısıyla yumuşak ve hassas dokunuşlar yapar. Pratik kullanım özelliğine sahip olan bez cam ocak, ankastre, dolap, fırın, inox yüzey ve tüm cam aynalarda rahatlıkla kullanılabilir.

Miclo Cleaning Mikrofiber 3’lü Set Bez Yorumları

Miclo Cleaning Mikrofiber 3’lü Set Bez Yorumları

Temizlik yaparken harcanılan eforu daha aza indirgeyen tek seferde mükemmel sonuçlar veren bu model, müşteriler tarafından oldukça memnuniyetle karşılanır. Kurulama gerektirmeyen kaliteli yapısıyla fark yaratır. Tüm suyu emdikten sonra ıslak durumdayken bile kurulama işlemine devam eder. Tüm hassas ve sert yüzeyleri temizleyebilen ürün, ışıltı ve temiz yüzeyler ortaya çıkarır. Her türlü kir, leke, toz gibi etkenleri kolay bir şekilde temizler ve parlak bir görüntü verir. Bir pakette 3 adet bez bulunması büyük bir avantaj yaratır ve uzun süreli bir kullanım fırsatı sunar. Müşteriler tarafından yapılan Miclo Cleaning mikrofiber bez yorumları oldukça olumludur. Kolay yıkanan üründen memnun kaldıklarını ve harika sonuçlar elde ettiklerini belirten müşteriler bu övgü dolu yorumları ile diğer müşterilere ürünü tercih etme konusunda büyük bir kolaylık sağlar.

Miclo Cleaning Mikrofiber 3’lü Set Bez Fiyatı ve Avantajı

Miclo Cleaning Mikrofiber 3’lü Set Bez Fiyatı ve Avantajı

Miclo Cleaning mikrofiber bez fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Her bütçeye uygun bir şekilde fiyatlandırılmış olan model, müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmayan uygun fiyat seçeneği diğer müşterilerin ürünü tercih etme konusunda büyük bir rol oynar. Etkin temizleme özelliği, kullanım kolaylığı, hesaplı fiyat avantajı, doğa dostu malzemelerden üretilmiş olması gibi niteliklere sahip olan ürün müşterileri oldukça memnun eder. Keyif alarak ve fazla efor sarf etmeden yapacağınız temizliğin başrolü olan bu model, harika bir deneyim yaşatır. Geniş kullanım alanına sahip olan ürün tüm yüzeylerde eşsiz bir etki bırakır. Çamaşır makinesinde de yıkanabilen özelliğe ve çeşitli avantajlara sahip bu ürüne hem Trendyol güvencesi hem de hesaplı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.