MGF PLAST 5 Adet Hunter Psu 12-a (3,5mt Yarıçap ) Çim Sulama Sprey Fıskiye Ve Montaj Ek Parçaları

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MGF PLAST 5 Adet Hunter Psu 12-a (3,5mt Yarıçap ) Çim Sulama Sprey Fıskiye Ve Montaj Ek Parçaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Mgf Peyzaj Bahçe Sulama Sistemleri-İzmir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yanında başka Hangi malzemeler gelecek ? ½ T X 5 ADET ½ L X 5 ADET İster 16mm ( 1/2 Yarım Parmak) Bahçe Sulama Hortumuna Takın, İsterseniz 16mm Damlama Borusuna Takın. Ekleme malzemelerini(Dişli Kısımları) Teflon bant ile sarmanız tavsiye edilmektedir. Kaç Metre Atıyor Menzil nedir? * En Ölçüsü 3mt. - 4 mt. arası olan dar ince uzun alanlarda, 3 metre aralıklarla kolaylıkla uygulanabilmektedir. * Şebeke Suyunda En fazla 3 Adet 1 seferde çalışır. Fazlası gerektiği taktirde, mutlaka 2. 3. veya 4. Hat yapmalısınız. Ürün Özellikleri Basınç : Min: 2 - Max : 5 Bar Açı Ayarı : 0- 360 Derece Arası Ayarlı Giriş Çap : 1/2 " İç Dişli Alt Giriş (Teflon Sarın) Atış Menzili : 3,5 Metre Yarıçap Fıskiyeler Yüzeyde mi Kalıyor ? Tüm Fiskiyeler Pop-Up cinstir. Yani yerden suyun basıncı ile yüzeye 10cm kadar yükselmekte ve su kesildiği anda yüzeye sıfır olarak gömülmektedir. Ne Kadar Kazmam Gerekli ? Ortalama 1 Kürek Boyu 20-25 cm kazmanız yeterlidir. Mutlaka Kazım öncesi ürünleri yüzeyde kurmalı ve demo kontrol sulaması yaparak sonrasında kazıp kapatmalısınız. Bir Seferde Tek Hatta Kaç Adet Sprey Çalışabilir ? 3-4 Ad. Sprey Fiskiye normal şebeke basıncında bir hat olarak çalışabilmektedir. Yazan rakamlar üzeri fiskiye kullanılacak ise mutlaka Sulama 2 Hat planlanmalı ve Zamanlayıcı 2 çıkışlı seçilmelidir. Zamanlayıcısız sulanacak ise ana şebekeden ayrı 2 vana ile sırasıyla açılmalıdır.
Geri Bildirim Ver