6
Haşere İlacı kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

MF Botanik Vera-neem Organik Böcek Kovucu Haşere Önleyici Yaprak, Unlu Bit Temizleyici 500 ml

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MF Botanik Vera-neem Organik Böcek Kovucu Haşere Önleyici Yaprak, Unlu Bit Temizleyici 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MF Botanik Satıcı Ünvanı: MF BOTANİK PEYZAJ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620125631200001 Vergi Kimlik Numarası: 6201256312
    Bu ürün MF Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vera-Neem Organik Böcek Kovucu
  • Doğal bir böcek ve kırmızı örümcek Kovucudur. Yaprak bitleri ve beyaz sinekler gibi bitkinin yaprak ve gövdesine zarar veren 200'den fazla bitki zararlısıyla mücadelede etkilidir. Organik tarımda güvenilirliği FIBL, OMRI, Naturland, USDA/NOP gibi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır. Arılara, faydalı böceklere, faydalı bakterilere, hayvanlara ve doğal hayata karşı zararsızdır. Emülsiyon Konsantre (EC) şeklinde, tropikal Neem ağacı (Azadirachta indica A. Juss) çekirdek özünden elde edilen "Azadirachtin A" aktif maddesini içerir. Formüslayonundan ötürü, aktif madde kolaylıkla yapraklarca emilir
  • zararlı böcekler beslenme sırasında ağız yoluyla (emerek veya ısırarak) bu aktif maddeyi alırlar. Etkilenen zararlıların beslenmeleri ve kabuk değiştirmeleri durur. Aynı zamanda üreme kabiliyetleri yavaşlar ve durur. Kimyasal ilaçların aksine Vera-Neem zararlılar üzerinde ani etki göstermez. İlaçlamayı takip eden birkaç saat içinde böcekler etkisiz hale gelir ancak birkaç gün içinde zararlı yoğunluğu daha fazla çoğalamadığından yok olur. NeemAzal'ın etki şeklinin yavaş olması nedeniyle, etkisinin değerlendirilmesi uygulamadan 7-10 gün kadar sonra yapılmalıdır. Değerlendirmede, sadece ölü zararlı böcek sayısının dikkate alınması yeterli değildir. Yaprakta ağırlık kaybı ve zarar şiddetindeki azalma, balımsı madde oluşumu, ürün verimi, zararlı populasyon gelişimi, faydalılar üzerinde olumlu etkiler de dikkate alınmalıdır. Kullanımı: Bitki yapraklarını ve dallarını, böcek populasyanlarını gördüğünüz yüzeyleri sprey başlık yardımı ile 15 gün ara ile ilaçlayınız.
Geri Bildirim Ver