8
Torpido Aksesuarları kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

MeyZone Araç Torpido Göğüs Konsol Ön Cam Arası Fitil Araç Ses Yalıtım Fitili

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MeyZone Araç Torpido Göğüs Konsol Ön Cam Arası Fitil Araç Ses Yalıtım Fitili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MeyZone Satıcı Ünvanı: MEHMET EMREHAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630941064
    Bu ürün MeyZone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç Torpido Göğsü Konsol Ön Cam Arası Fitili %100 Kauçuk Muadil PVC (Plastik) ürünler gibi koku, sertleşme, ses, yıpranma yapmaz. Aracınızın ön göğsü ile ön cam arasına sıkıştırılarak kullanılır. Bu Boşluğa araç gereç düşmesini engeller. Sesi ve Tozu Engeller. Yapıştırma - Vidalama Gerekmez. 165 CM uzunluğundadır. Aracınıza göre kesip kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

MeyZone Araç Torpido Göğüs Konsol Ön Cam Arası Fitil Araç Yalıtım Fitili

Araç içini sıcak mevsimlerde serin, soğuk havalarda ise ideal ısıda tutmak için birçok yöntem denenir. Alınan tüm önlemlerin yanında ön camdan içeri giren havayı durdurmak için Meyzone araç torpido göğüs konsol ön cam arası fitil kullanılabilir. Yalnızca ortam ısısını kontrol altına almak için değil birçok amaçla kullanılabilecek fitiller, tüm araçlara uyum sağlar. Araç modeli fark etmeksizin konforlu ve keyifli bir yolculuk için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürün, ısı kontrolünün yanı sıra ulaşılması zor köşelere anahtar, küpe ve yüzük gibi aksesuarların düşüp sıkışmasını engellemek için de kullanılır.

  • Bu ürün, 165 cm uzunluğa sahiptir.
  • Dayanıklı ve kaliteli fitil; ses, toz ve hava geçişini engeller.
  • Meyzone ön cam arası fitil, %100 kauçuk materyalden imal edilir.

MeyZone Ön Cam Arası Araç Yalıtım Fitili Özellikleri Neler?

MeyZone Ön Cam Arası Araç Yalıtım Fitili Özellikleri Neler?

Meyzone araç torpido göğüs konsol ön cam arası fitil, her araba modeli ve birçok amaç için rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün, özellikle araç camlarının arasından gelen soğuk havayı, tozu ve sesi engellemek için kurtarıcı niteliği taşır. Aracın ön camı ve göğüs arasında kalan uzun boşluk boyunca fitil yerleştirilebilir. Bu sayede araç göğsü üzerindeki hiçbir eşyanız, boşluğa yuvarlanarak sıkışmaz. Sağlam ve kaliteli olan ürün, uzun süre boyunca konforlu ve güvenli bir kullanım imkânı sunar. Böylece yolculuk sırasında aracın içini serin veya sıcak tutmak son derece kolaylaşır. Yüzde 100 kauçuk materyalden üretilen fitil, güneş ışıklarına ve yüksek sıcaklığa yüksek direnç gösterir. Ürünün üretim materyali, zorlayıcı çevresel koşullar nedeniyle oluşabilecek çatlama, sertleşme, kırılma ve parçalanma gibi durumların önüne geçer.

MeyZone Ön Cam Arası Araç Yalıtım Fitili Ne İçin Kullanılır?

MeyZone Ön Cam Arası Araç Yalıtım Fitili Ne İçin Kullanılır?

Meyzone araç yalıtım fitili, konforlu ve keyifli bir yolculuk için araç içini ideal sıcaklıkta tutmaya yardımcı olur. Bu ürün, serin mevsimlerde araç hızlandıkça artan soğuk hava akışının keser. Fitil, dışarıdan içeriye soğuk hava girmesini engellediği için araç kaloriferinin en yüksek verimle çalışmasına da yardımcı olur. Cam arası fitili, soğuk günlerde içeri soğuk hava geçişini engelleyeceği için cam üzerinde meydana gelebilecek donma problemlerinin de önüne geçer. Meyzone araç torpido göğüs konsol ön cam arası fitil, sıcak günlerde dışarıdan içeri bunaltıcı bir hava girmesini engeller. Böylece araç kliması, ortamı soğutmak için daha fazla güç harcamak zorunda kalmaz. Ürün, klimanın verimli ve dengeli çalışmasına yardımcı olurken araç motorunun da gereğinden fazla zorlanmasının önüne geçer. Ayrıca araç içine gelen trim sesini azaltmak için kullanılır.

MeyZone Ön Cam Arası Araç Yalıtım Fitili Sağlam mı?

MeyZone Ön Cam Arası Araç Yalıtım Fitili Sağlam mı?

Meyzone araç torpido göğüs konsol ön cam arası fitil, yüzde yüz kauçuk materyalden üretildiği için son derece sağlamdır. Plastik muadillerine göre onlarca kat daha fazla esnekliğe sahip bu materyal, kolay bir biçimde şekillendirilebilir. Tüm araç modellerine uyumlu hâle getirilebilen ürün, ısı ve ışığa karşı oldukça dayanıklıdır. Fitil, aracın en çok güneş alan kısmında yer alsa bile uzun yıllar formunu ve kalitesini korur. Kırılma, çatlama, parçalanma gibi durumlara karşı oldukça dayanıklı olan bu ürün, tüm yüzeyleri sıkıca tutar. Yapıştırma veya vidalama işlemine gerek kalmadan sabitlenebilen ürün; hava, ses ve toz geçişini sıfıra indirir. Ayrıca çok düşük sıcaklıklarda ise donmaya karşı direnç gösterir. Böylece hem aracın iç ısısı korunur hem de camın buğulanması ve donması engellenir. Meyzone araç torpido göğüs konsol ön cam arası fitili yorumlarını inceleyerek ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.