Mevlana Köy Pazarı Doğal Ekşi Mayalı Kara Fırın Köy Ekmeği-1100 gr

85,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mevlana Köy Pazarı Doğal Ekşi Mayalı Kara Fırın Köy Ekmeği-1100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mevlana Köy Pazarı Satıcı Ünvanı: ERDAL ESMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3800242412
    Bu ürün Mevlana Köy Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal ekşi mayayla yapılan köy ekmeğimiz Tokatın Turhal ilçesinin Üzümören kasabasında de günlük olarak üretilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Mevlana Köy Pazarı Doğal Ekşi Mayalı Kara Fırın Köy Ekmeği - 1100 gr

Türkiye ile özleşen köy ekmekleri, doğallığı ve uzun süre bayatlamama özelliğiyle bilinir. Köylerde taş ocaklarda pişirilen ve doğal fermente maya ile elde edilen hamurdan üretilen bu ekmek buzdolabında bir hafta tazeliğini korur. Yapım süreci tamamen organik bir şekilde ustalar tarafından yapılır. Böylece tamamen doğal ekşi mayalı bu ekmek kendi karakteristik lezzetini kazanır. Mevlana Köy Pazarı doğal ekşi mayalı kara fırın köy ekmeği - 1100 gr uzun süre mayalanır, bu da özel kendi dış kabuğunu oluşturur. Bu ürün kan şekerini düzenleyerek açlık hissini önler. Bu sayede yediğinizde doyduğunuzu hissedersiniz. Zararlı kimyasallar içermeyen ekşi mayası ile şeker hastalığı, diyabet gibi rahatsızlıkları önlemeye yardımcı olur. Yararlı bakteriler içeren bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

  • Tamamen doğal ekşi mayalı
  • Sağlığa yararlı mineraller
  • Organik günlük üretim

Ekşi Mayalı Ekmeğinin Karakterisktik Lezzeti

Ekşi Mayalı Ekmeğinin Karakterisktik Lezzeti

Doğal ekmeğin kendi karakteristik lezzeti ve kokusu vardır. Tamamen organik olan bu ürün günlük olarak üretilip, içinde bulunan mayası kendi kendini korur. Küf oluşumunu engelleyen ve hazmı kolaylaştıran yapısıyla sizi hem doyurur hem de lezzetli bir deneyim elde etmenizi sağlar. Kahvaltıda yağ, çikolata, krem peynir ve birçok ürün ekmeğe sürerek bu lezzeti ikiye katlayabilirsiniz. Ekşi mayalı köy ekmeğinde koruyucu madde bulunmaması onun mineralleri ve vitaminlerini içinde tutarak bağırsaklarda toksik madde oluşmasını önler. Ekmeğin mayalanma sürecinin uzun olması, içinde vücudun ihtiyaç duyduğu yararlı bakterilerin oluşmasına yardımcı olur. Bağırsaklarda yararlı bakterilerin bulunması ise sağlıklı sindirim sağlar. Vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin bu ürün, dengeli protein ve yağ asitleri içerir. Bu prebiyotik özelliğe sahip ekmeği ailenize ve sofranızda güvenle bulundurabilirsiniz.

Doğal Köy Ekmeğinin Doyurucu Lezzeti ve Kokusu

Doğal Köy Ekmeğinin Doyurucu Lezzeti ve Kokusu

Sindirim sistemi problemlerine iyi gelir ve vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineraller yönünden oldukça sağlıklıdır. İnsülin direncinin korunmasına yardımcı olur, demir eksikliğinin ve diyabet gibi hastalıkların önüne geçilmesine katkı sağlar. Kendine has lezzeti ve kokusu sofralarınızda her öğün bulundurmak isteyeceğiniz doğalıktadır. Bu ekmeğin hamuru elde edilirken çeşitli süreçlerden geçirilir. Doğal ortamında ustalar tarafından hazırlanan bu ürünün günlük üretiliyor olması müşteri memnuniyetini arttıran bir özelliktir. İçinde bulunan yararlı bakteriler ekmeğin tazeliğini korumasında etkin rol oynar. Buzdolabında saklandığı takdirde 1 hafta boyunca tazeliğini korur. Tüketmek istediğinizde buzdolabından çıkarıp istediğiniz kadar kestikten sonra tekrar dolaba koyarak sonrasında yine tüketebilirsiniz. Mevlana Köy Pazarı doğal ekşi mayalı kara fırın köy ekmeği - 1100 gr yorumları bu ürün hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgiye yorumları inceleyerek sahip olabilirsiniz

Bütçe Dostu Fiyatı ile Ekşi Mayalı Organik Köy Ekmeği

Bütçe Dostu Fiyatı ile Ekşi Mayalı Organik Köy Ekmeği

İçerdiği besin değerleri ile sizi doyurur ve tok tutar. Kan şekerinin dengeleyerek şeker hastalığının önüne geçer. Lif yönünden güçlü ve protein açısından zengin bu ürün çeşitli vitamin ve mineralleri içinde barındırarak ihtiyacınız olan enerjiyi sağlar. Açlık hissini önleyerek tok kalmanızı sağlayan bu köy ekmeği, özel lezzeti ve kokusu ile size doğal bir lezzet sunar. Bu ekmek yaklaşık 1 kg olacak şekilde üretilir ve bu sayede uzun süre kullanılır. Ekşi mayalı hamuru sayesinde kendini koruyan dış katmana sahiptir. Küf oluşumu ve bozulma bu maya sayesinde minimuma indirilir. Sahip olduğu tüm özellikler dikkate alındığında Mevlana Köy Pazarı doğal ekşi mayalı kara fırın köy ekmeği - 1100 gr fiyatı bütçe dostu olacak şekilde belirlenir. Siz de bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.