Metis Yayıncılık Görme Biçimleri

134,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
157,60 TL133,96 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,16 TL
Kurumsal Fatura
166,12 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapclick Satıcı Ünvanı: MOLEKÜL BİLİŞİM YAYINCILIK KIRTASİYE TEMİZLİK GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622116238200001 Vergi Kimlik Numarası: 6221162382
    Bu ürün kitapclick tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Görme konuşmadan önce gelmiştir. Çocuk konuşmaya başlamadan önce bakıp tanımayı öğrenir. Ne var ki başka bir anlamda da görme, sözcüklerden önce gelmiştir. Bizi çevreleyen dünyada kendi yerimizi görerek buluruz. Bu dünyayı sözcüklerle anlatırız ama sözcükler dünyayla çevrelenmiş olmamızı hiçbir zaman değiştiremez. Her akşam güneşin batışını görürüz. Dünyanın güneşe arkasını dönmekte olduğunu biliriz. Ne var ki bu bilgi, bu açıklamama gördüklerimize uymaz hiçbir zaman. Gerçeküstücü ressam Magritte Düşlerin Anahtarı adlı resminde sözcüklerle görülen, nesneler arasında her zaman var olan bu uçurumu yorumlamıştır. Düşündüklerimiz ya da inandıklarımız nesneleri görüşümüzü etkiler. İnsanları Cehennemin gerçekten var olduğuna inandıkları Ortaçağda ateşin bugünkünden çok değişik bir anlamı var.

Ürün Özellikleri

  • Yazar John Berger
  • Roman Türü Belgesel
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

John Berger Görme Biçimleri Kitabı Metis Yayıncılık Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri - John Berger 9789753420839 kitabı tarihten bugüne kadar gelen farklı görsel temsillerinin analizini yapar. Resim sanatını detaylı olarak anlatır. John Berger eserinde görmenin konuşmadan önce geldiğini ve çocukların konuşmadan önce bakıp tanıdığını vurgulayarak görsel zekanın önemine dikkat çeker. Yazar ayrıca eserinde görsel tatminin de insanlar için son derece önemli olduğunu belirtir. Yazara göre hem düşünceler hem de inanılan şeyler görme biçimini yakından etkiler. Bundan dolayı insan çevrede baktığı şeyleri objektif bir perspektif ile algılayamaz. Bu seçme ile beraber ortaya çıkar ve yine bakmayı düşünce ve inançlar belirler. Görmek ile görülmek istenen arasındaki analitik bağlantıyı vurgulayan yazar bu kitabında reklam konusunu kapsamlı bir şekilde ele alır.

  • Reklam konulu
  • Görsel zekanın önemi
  • Düşünceleri etkileyen faktörler

İlgi Çekici Konusuyla Metis Yayıncılık Görme Biçimleri

İlgi Çekici Konusuyla Metis Yayıncılık Görme Biçimleri

Görme Biçimleri John Berger kitabı yağlıboya resimden, reklama ve imgeleri anlamayı eleştirel bir bakış açısı ile aktarır. Düşüncelerin bakmayı şekillendirdiğini ifade eder. Bundan dolayı tarafsız bakmanın mümkün olmadığını anlatırken konuşmadan önce bakmanın olduğunu belirtir. Görme Biçimleri Metis Yayıncılık bünyesinde okurla buluşur. Yazar kitapta sadece bakmaya değil, reklam konusuna da kapsamlı bir şekilde değinir. Bakılan nesnelerin nasıl kodlandığı, sunulduğu, çözüldüğü düşünce biçimi ile ilgilidir. Kitap sanatsal çözümleme konusunda bilgiler içerir ve 7 denemeden oluşur. Reklam konusunu bütün yönleriyle okura aktarır. Eleştirel bir bakış açısı ile detaylı bir şekilde değerlendirir. Reklamların paranın çok önemli olduğunu belirttiğini ve para ile yaşam gücünün de arttığını vurgular. Kitapta dünyayı yaşanılandan farklı bir şekilde yorumlayan reklamlar olağanüstü olaylar zinciri olarak anlatılır. Kitabı okuyarak reklam konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri Kitap Değerlendirmeleri

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri Kitap Değerlendirmeleri

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri - John Berger kullananlar yorumlarda kitabın hem kalitesi hem içeriği hakkında bilgi verir. Kitapta kişilerin bakış açısına değinilir. Bakış açısı ile bakılan nesnelerin farklı yorumlanması mümkündür. Ayrıca düşünceler bakılan nesnenin tarafsız analizini sağlamaz. Yazar, konuşmadan önce bakmak ile tanımanın geldiğine dikkat çeker. Bir nesneye bakmak seçmenin sonucudur. Seçmeyi ise düşünceler etkiler. Bunlara ek olarak reklamlar da sürekli olarak bir şeyler satın almaya teşvik eder. John Berger bu kitapta reklamlar üzerinden kapitalizme eleştiride bulunur. Tarihten şu ana kadar süregelen birçok konuda kapsamlı analizleri bu eserinde mevcuttur. John Berger görselliğin bir baştan çıkarma olduğunu söyler. Ayrıca imgenin genelde hep aynı kaldığını ancak onu belirtme biçiminin değiştiğini vurgular. Metis Yayıncılık Görme Biçimleri - John Berger yorumları sayesinde müşterilerin kitapla ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri Kitap Fiyatları

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri Kitap Fiyatları

Metis Yayıncılık Görme Biçimleri - John Berger fiyatları için kitabın kalitesi ve içeriği belirleyicidir. Son derece detaylı bilgiler içeren kitapta yazar eleştirel bir yorumla görüşlerini dile getirir. İmge konusuna değinen Berger, bunun tarih boyunca aynı kaldığını belirtir ve sadece belirtme biçiminin farklılaştığını anlatır. Bakmayı etkileyen düşünce biçimidir. Düşünceler ise bakılan şeyin objektif yorumlanmasını engeller. Kitapta kapitalizme yönelik eleştiriler yer alır. Reklamların devamlı bir şeyler satın almaya yönlendirdiğini ifade eder. Reklamlar paranın çok önemli olduğunu, parayla yaşam gücünün yükseldiğini anlatır. Ayrıca yazar eserinde görmenin konuşmadan önce geldiğini ifade eder ve tanımak için görmenin önemini vurgular. Görmek seçime dayanır ve seçimlerde düşünceler ve inançlar şekillendirici özelliğe sahiptir. Metis Yayıncılık Görme Biçimleri - John Berger’in bakış açısını öğrenmek, reklamlar ve görmekle ilgili yorumlarını okumak için kitabı Trendyol'dan satın alabilirsiniz.