9
Kablo Klipsi kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6x300 100 Adet Beyaz (KABLO BAĞI)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3. Ürüne %20 İndirim
Kurumsal Fatura
77,90 TL
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6x300 100 Adet Beyaz (KABLO BAĞI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZ EMEK ELEKTRİK Satıcı Ünvanı: ÖZ EMEK İNŞAAT ELEKTRİK DİŞÇİLİK HIRDAVAT VE DAYANIKLI TÜKETİM ZİRAİ TURİZM NAKLİYE TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0739005766800012 Vergi Kimlik Numarası: 7390057668
    Bu ürün ÖZ EMEK ELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MEŞEM CIRTLI PLASTİK KELEPÇE 3,6x300 100 ADET BEYAZ (KABLOBAĞI)
Geri Bildirim Ver

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6x300 100 Adet Beyaz (KABLO BAĞI)

Meşem cırtlı plastik kelepçe 3,6x300 100 adet beyaz kablo bağı birden fazla kablonun bir arada düzen içinde durmasını sağlayan bir üründür. Ayrıca çok fonksiyonlu olmasını sağlayan kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilmiştir. Birbirine dolaşan kabloları ayırt etmek için idealdir. Hem kablo kirliliğini ortadan kaldırmak hem de kabloların daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için ideal bir üründür.

 
  • Kaliteli
  • Çok fonksiyonlu
  • Uzun ömürlü

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6 x 300 100 Adet Beyaz Özellikleri

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6 x 300 100 Adet Beyaz Özellikleri

Meşem cırtlı plastik kelepçe kabloları bir arada tutma görevi gören çok fonksiyonlu bir üründür. Genellikle iş yerlerinde tercih edilen bu ürün kilitli özelliğe sahip olup emniyetli ve rahat kullanım imkanı sunar. Kullanımı oldukça kolay ve güvenli olan güneş ışınlarına ve sıcağa karşı etkin koruma güvenliği sunan özel tasarım üründür. Orijinal ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olup uzun ömürlü kullanım deneyimi sunar. Uzun süre kırılma ya da kopma olmadan ilk günkü kalitesiyle kullanabileceğiniz bu ürün ihtiyaçları karşılar. Büyük iş alanlarında, bilgisayar kablolarında tercih edilen fonksiyonel yapısı ile ön plana çıkan özel tasarım üründür. Kabloları sabitleme işlemine gerek kalmadan ürün özelliğinden biri olan kolay sabitleme işe yüksek performanslı bir üründür. Görüntü kirliliğini ortadan kaldırarak oldukça toplu ve zarif bir görünüm sağlar. Kurulumu oldukça kolay ve hızlı olup paslanmaz ve sağlam yapı özellikleri ile uzun süreli kullanım avantajı sağlar.

 

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6 x 300 100 Adet Beyaz Kullanımı

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6 x 300 100 Adet Beyaz Kullanımı

Meşem 3,6x300 100 adet beyaz kablo bağı paslanmaz yapısı, kolay pratik kullanımı ve özel tasarımıyla dikkat çeker. Hayatınızı oldukça kolay hale getiren bu ürün ölçü, kalınlık ve renk özelliklerine göre özel olarak dizayn edilmiştir. Kendiliğinden kilitlenebilen yapı özellikleri ile işlemlerinizi kolay hale getiren bu ürün güvenliğinizi üst seviyeye çıkarabilir. Kullanımı oldukça zahmetsiz ve pratik olan bu ürün hafif ve ince malzemelerin tutturulması için idealdir. Ağır ve büyük malzemeler de daha kalın kablo bağ kullanımı gerekir. Çoklu ürün seçme avantajıyla öne çıkan uzun süre rahat ve emniyetli şekilde kullanabileceğiniz özel üretim üründür. Sağlam ve plastik tasarım özelliğine sahip olup orijinal ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanılır. Güneş ışınlarına ve sıcağa karşı yüksek dayanıklılık gösteren ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen özel tasarım malzemedir. Dayanıklı malzemelerden üretilen ürünlerinizin kullanım ömrünü artıran özel üretim malzemelerin başında gelir. Kalın yapıda olup dayanıklı tasarım özellikleri ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

 

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6 x 300 100 Adet Beyaz Fiyatı

Meşem Cırtlı Plastik Kelepçe 3,6 x 300 100 Adet Beyaz Fiyatı

Sabitleyici özelliği ile oldukça ilgi gören taşınabilir ergonomik yapıdaki bu ürünü her yere yanınızda taşıyarak konforlu ve rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Sıkma işlemlerinde kabloya özel tabanca kullanılmakta olup sağlam ve dayanıklı materyallerden dizayn edilmiştir. Ev, işyeri ve arabalarda bulunan kabloların düzenli ve estetik görünmesini sağlayan bu ürün pratik, rahat şekilde kullanılabilir. Taşınabilir, portatif yapısıyla ön plana çıkan her alana rahatlıkla götürebileceğiniz ergonomik bir malzemedir. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup işlemlerinizi oldukça zahmetsiz, hızlı, güvenli şekilde halletmenize imkan tanır. Elektrik panosu, makine gibi ürünlerde tercih edilen oldukça ilgi gören bir malzemedir. Kablolara takılıp düşme ve elektrik çarpması gibi durumları yaşamadan emniyetli ve kullanım avantajı sağlayan işlerinizi kolaylaştıran bir üründür. Uzun süre kullanılsa dahi aşınma ve zarar görme problemi oluşturmadan ilk günkü kalitesiyle kullanabileceğiniz bu ürün sağlam ve kaliteli materyallerden üretilmiştir. Meşem cırtlı plastik kelepçe 3,6x300 100 adet beyaz kablo bağı fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.