7
Sınav Hazırlık Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Mert Hoca Yayınları Mert Hoca 90 Günde Ayt Matematik Kampı Video Ders Kitabı 2024

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mert Hoca Yayınları Mert Hoca 90 Günde Ayt Matematik Kampı Video Ders Kitabı 2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mert Hoca Satıcı Ünvanı: MERT HOCA YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618078683700001 Vergi Kimlik Numarası: 6180786837
    Bu ürün Mert Hoca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mert Hoca'nın 90 Günde AYT Matematik Kampı Video Ders Kitabı'dır.
  • 336 sayfadan oluşmaktadır.
  • İçeriğinde 1793 soru bulunmaktadır.
  • Renkli, ciltli ve dikey formattadır.
  • 21 x 27 cm, normal kitap boyutudur.
  • Canlarım Selam, Videolardan beni izleyen arkadaşlar bu sözümü iyi hatırlar
  • “Bizi yarışta tutan sınav TYT, bize sınavı kazandıran ise AYT’dir.” -90 Günde AYT Matematik Video Ders Kitabımız, AYT’yi baştan sona öğrenmek, tüm soruları tiplerini görüp konuların tüm özelliklerine hakim olabilmek, en iyisine ve en özeline hazır olabilmek için baştan tasarlandı. -ÖSYM’nin yaptığı tüm AYT sınavlarını soru soru, konu konu ve kazanım kazanım inceledik. -Tamamı kazanım odaklı olacak şekilde kolaydan zora, konuları tam anlamıyla öğrenebileceğiniz ÖSYM ve MEB müfredatına uygun bir akış hazırladık. -Temel Tanım Testleri’nde bir konuyu öğrenmek için asgari çözülmesi gereken soru adedinin neredeyse 2-3 katına çıkararak, size öğrenememe şansı bile bırakmadık. -Efişinado Testlerinde sınav seviyesi hatta sınav seviyesinin de üstüne çıkarak, AYT’ye her yönüyle hazırlanmanı sağladık. Belki elinde tuttuğun bu kitap sana üniversitenin kapısını açacak. Ve unutma, Bu sınavı çalışan kazanacak! Mert Hoca

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Mert Hoca Yayınları 2023 90 Günde AYT Matematik Kampı Video Ders Kitabı

Sınavlara çalışırken gerekli içeriklere sahip olan kitaplardan yararlanılır. Bu sayede oldukça kısa süre içerisinde emin adımlarla ilerleyerek var olan eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Zengin içerikli ve etkili olan matematik kitabı da öğrencilerin özellikle yaptıkları tercihler arasında yer alır. 90 gün içerisinde bu alandaki eksikleri kapatmayı hedefleyen kişiler tarafından kullanılır. Renkli iç tasarımı ve anlaşılır yazım dili sayesinde konuların öğrenilmesine katkıda bulunur. Bu sayede hem bilmediğiniz hem de bildiğiniz konular üzerinde çalışmalar yaparak sınava hazırlık sürecini verimli şekilde geçirebilirsiniz. AYT kampı Mert Hoca videolu konu anlatımları sayesinde öğrencilerin odaklanmasına da yardımcı olur. Kaliteli sonuçlar elde edebilmek için video destekli bu kaynaktan yararlanabilirsiniz. 9786056916083 koduna sahip olan içeriği kolaylıkla aratarak bulabilirsiniz. Mert Hoca video ders kitabı sayesinde 3 aylık süre içerisinde hazırlanabilirsiniz.

  • Ayt sınavına yönelik
  • Matematik alanında
  • Konu anlatımlı

Mert Hoca Yayınları 90 Günde AYT Matematik Kitabı Faydaları

Mert Hoca Yayınları 90 Günde AYT Matematik Kitabı Faydaları

Video destekli kitaplar, öğrencilerin var olan konulara odaklanabilmesine yardımcı olur. Ayrıca zorlayıcı konuların görsel yönde desteklenerek öğrencilere sunulmasını da mümkün kılar. Mert Hoca AYT matematik 90 günde gerekli çalışmaları bitirebilmeyi destekler. Bu sayede belirli bir program dahilinde çalışma yapmayı ve düzenli şekilde ilerleme kaydetmeyi mümkün hale getirir. Bu da sınav senesinde özel bir öneme sahip olan zamanı efektif şekilde kullanabilmeyi sağlar. Mert Hoca AYT matematik kamp kitabı, bir program dahilinde bitirilerek mevcut alandaki eksiklerin giderilmesini destekler. Konuları pekiştirerek emin adımlar ile ilerleyerek sınav zamanında memnun edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Mert Hoca Yayınları 2023 90 günde AYT matematik kampı video ders kitabı sayesinde okul dersleriniz ile birlikte sınava yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Siz de sipariş oluşturarak içerik bakımından beğeni toplayan bu ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Mert Hoca Yayınları AYT Matematik Kitabı Özellikleri

Mert Hoca Yayınları AYT Matematik Kitabı Özellikleri

90 günde AYT matematik kampı video ders kitabı, konuların kalıcı bir şekilde öğrenilmesine yardımcı olan materyaller arasında yer alır. Test ve deneme çözmeye başlamadan önce bu kaynaktan her bir konuyu gerekli düzeyde çalışarak eksikleri kapatabilirsiniz. Sonrasında konular ile ilgili olarak bol soru çözerek kendinizi sınava hazır hale getirebilirsiniz. 90 günde AYT matematik Mert Hoca Yayınları’nın özel olarak tasarladığı içeriklerden biridir. Belirli bir süre içerisinde eksiklerin kapatılmasını mümkün kılması, öğretmenlerin ve öğrencilerin dikkatini çeker. Bu durum özellikle kısıtlı süreye sahip olan kişiler için idealdir. Mert Hoca 90 günde AYT matematik ile kapsamlı bir hazırlık yapabilirsiniz. 336 sayfadan oluşan kitabı düzenli olarak çözerek eksikleri kapatabilirsiniz. Faydalı ve etkili bir süreç geçirerek kendinizi sınava hazır hale getirebilirsiniz. Sipariş oluşturarak gerekli bilgileri öğrenmenize yardımcı olan ürüne sahip olabilirsiniz.

Mert Hoca Yayınları 90 Günde AYT Matematik Kitabı Fiyatı

Mert Hoca Yayınları 90 Günde AYT Matematik Kitabı Fiyatı

Üniversite sınavına hazırlanırken Mert Hoca Yayınları tarafından ortaya konulan kitabı kullanabilirsiniz. Özgün ve faydalı içeriği sayesinde konuların öğrenilmesini sağlar. Ayrıca video destekli olduğundan dolayı matematik alanındaki formüllerin kullanım alanlarını net şekilde görebilirsiniz. Mert Hoca Yayınları 2023 90 günde AYT matematik kampı video ders kitabı satın alıp siz de değerlendirebilirsiniz. Mert Hoca Yayınları 2023 90 günde AYT matematik kampı video ders kitabı yorum kısımları sayesinde eserin ne yönde fayda sağladığını öğrenebilirsiniz. Mert Hoca Yayınları 2023 90 günde AYT matematik kampı video ders kitabı kullananlar için çeşitli avantajları beraberinde getiren ürün, 1723 soruya sahiptir. Ayrıca 21 Cm x 24 Cm boyutu ile kolaylıkla taşınır. Mert Hoca Yayınları 2023 90 günde AYT matematik kampı video ders kitabı fiyatını da göz önünde bulundurarak Trendyol üzerinden seçimlerinizi buna göre yapabilirsiniz.