2
Sınav Hazırlık Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Mert Hoca Yayınları 2024 Mert Hoca 70 Günde Tyt Matematik Kampı Video Ders Kitabı

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mert Hoca Yayınları 2024 Mert Hoca 70 Günde Tyt Matematik Kampı Video Ders Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİZYONN KİTAP Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930286601
    Bu ürün VİZYONN KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canlarım, benim güzeller güzeli öğrencilerim, Buralara gelmek hiç kolay olmadı… 70 Günde TYT Matematik projesi ile beraber bu kitabı boş bira4 sayfa ile yazmaya başladığım günkü heyecanımı hatırlıyorum,duygulanmamak elde değil. Eşek kadar adam olmasam oturup ağlayacağım,o derece. Artık 70 Günde TYT Matematik Kampı,her sene yüzbinlerceöğrencinin masasına konuk oluyor ve onlara TYT’yi sevdiriyor,matematiği öğretiyor. Ama bu kitap son güncellemeleriyle hakikatenbambaşka oldu. Her yıl güncelledim, her yıl iyileştirdim ama 2024’de resmenmükemmelleştirdim. Konu anlatımıyla, akışıyla, soru kalitesiyle,özellikleriyle kısacası her yönüyle içime %100 sinen, tertemiz birçalışma oldu. İnan bana, bitirdiğinde sen de benimle aynı fikirdeolacaksın.Kitabın içeriğini ve kullanım kılavuzunu bu sayfanın hemenarka sayfasında bulabilirsin. Orada sana kitabı nasıl verimli kullanabileceğinikitabın tüm özellikleriyle madde madde anlattım. Oyüzden, az laf çok iş!Bana güven, kendine inan! Elinde tuttugun bu kitap sana, hayallerindekiüniversitenin kap›lar›n› açacak.Ve şunu unutma: Bu sınavı çalışan kazanacak! Mert Hoca

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Mert Hoca Yayınları 202104 70 Günde TYT 2023 Matematik Kampı Video Ders Kitabı

Üniversite sınavına doğru bir şekilde hazırlanmanın anahtarı nitelikli kaynak seçimidir. Mert Hoca Yayınları 70 Günde 2023 TYT Matematik Kampı Video Ders Kitabı ise güncel içeriğiyle adaylara eksiklerini fırsatı verir. Son yıllarda TYT’de soru çıkan tüm konuları bu kitapta bulabilirsiniz. Geniş kapsamı ve ayrıntılı anlatımıyla bu kaynak, TYT matematikte başarıyı hedefleyen adaylar için yararlı olacaktır. Üstelik kitapta yer alan tüm konular, videolu anlatımlarla sizlere sunulmaktadır. Rakiplerini kolayca elemek isteyen 2023 TYT adayları, bu kitabı çalışma programına dâhil edebilir.

  • 2023 TYT’ye yöneliktir.
  • Özel ders formatındadır.
  • Güncel soru tipleri yer almaktadır.

Mert Hoca Yayınları TYT Matematik Kampı Ders Kitabının İçeriği

Mert Hoca Yayınları TYT Matematik Kampı Ders Kitabının İçeriği Nedir?

Mert Hoca 70 Günde Matematik Kitabı oldukça kapsamlı bir hazırlık kaynağıdır. Bu kitapta bulunan tüm konular ÖSYM’nin sıkça soru çıkardığı başlıkları kapsar. Söz konusu kaynağın içeriği, son yıllarda matematik bölümünde çıkan konular ve soru tipleri göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Kitabın hazırlık sürecinde, 2018’den itibaren TYT matematik bölümünde adayların karşılaştığı sorular baz alınmıştır. Son 5 yılın eleyici soru tipleri analiz edilerek adaylara 2023’te de çıkma ihtimali olan formatlar yöneltilmiştir. Mert Hoca Yayınları 70 Günde 2023 TYT Matematik Kampı Video Ders Kitabında temel tanıtım testleri yer alır. Sorular tüm ayrıntılarına değinirken konunun özünü sunar. Kitaptaki sorular gerçek sınav seviyesinde olup, adaylara tek soruda 2-3 konuyu kapsayan kazanım vaat eder. Bu seride öncekine göre 500 adet yeni soru bulunmaktadır.

Mert HocaTYT Matematik Kampı Ders Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Mert Hoca 70 Günde TYT Kitabı, 2023’te üniversite sınavına girecek tüm adaylara yöneliktir. Sınavın ilk oturumu olan TYT’ye her alandan öğrenci girdiği için bölümün kapsamı lise 1. sınıf müfredatını kapsar. Dolayısıyla bahsi geçen kaynak kitap sayısal, eşit ağırlık, sözel ve yabancı dil adaylarının hepsine hitap eder. Ancak Mert Hoca Yayınları 70 günde 2023 TYT Matematik Kampı Video Ders Kitabını AYT’de sayısal ve eşit ağırlık oturumuna girecek adayların çözmesi daha faydalıdır. Bu kaynak sayesinde ÖSYM’nin son 5 yılda en sık sorduğu formatları görüp TYT’de yüksek bir net çıkarabilirsiniz. Böylece sayısal ve eşit ağırlık adayları olarak, ilk oturumda çıkardığınız yüksek netlerle rakipler önceden kolayca eleyebilirsiniz. Video anlatıma sahip kitap, her ayrıntıyı özel ders niteliğinde görmek ve tekrarlamak isteyen adaylar için de avantajlıdır.

Mert Hoca Yayınları TYT Matematik Video Ders Kitabının Yazarı

Mert Hoca 70 günde TYT Kampı, alanında uzman bir öğretmen tarafından hazırlanmıştır. Bahsedilen kitabın yazarı olan Mert Hoca, Hacettepe Üniversitesi’nden mezundur. Özel ders tecrübesiyle bilinen yazar, aynı zamanda LGS, TYT ve AYT’ye çok sayıda öğrenci hazırlamıştır. Mert Hoca akıcı anlatımı ve deneyimiyle adayların dinlemekten keyif aldığı ve çok faydalandığı bir öğretmendir. Yazar, 2018 yılından itibaren Youtube’da interaktif ders içerikleri üretmektedir. Mert Hoca’nın hazırladığı ders içeriklerini video anlatıma dönüştürmesinin nedeni, öğrencilerin daha kolay takip etmesini sağlamaktır. Mert Hoca Yayınları 70 günde 2023 TYT Matematik Kampı Video Ders Kitabı branşında tecrübeli bir ismin titizlikle hazırladığı kapsamlı kaynakların başında gelir. Yazar, özel ders formatındaki TYT, AYT içeriklerini, video ders kitaplarıyla öğrencilere ulaştırmaya devam etmektedir Kaynağı kullananların değerlendirmelerini ise Mert Hoca Yayınları 70 günde 2023 TYT Matematik Kampı Video Ders Kitabı yorumlarında görmek mümkündür. Üstelik kitabı Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.