Merry See Liseli Ekose Pileli Etek

149,99 TL
Beden: S/M
S/M
L/XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Merry See Liseli Ekose Pileli Etek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERRY SEE - ANGELSİN Satıcı Ünvanı: OMBA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642065806800001 Vergi Kimlik Numarası: 6420658068
    Bu ürün MERRY SEE - ANGELSİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği : Ürün 1 Parçadan Oluşmaktadır. Kumaş Bilgisi : 90% Polyester %10 Elastan Üretim Yeri : TÜRKİYE Yıkama Talimatı : 30 Derecelik Suda Elle Yıkayınız, Gölgede Kurumaya Bırakınız, Ağartıcı Kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Kalıp Pileli
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Merry See Ekose Etek

Etek modelleri, kadın müşterilerin vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alır. Birbirinden farklı tasarımlara sahip olan etek modelleri göz alıcı bir görünüm imkanı sunar. Özellikle mini boylu modeller her ortamda giyilebilen bir özellik gösterir. Merry See etek çeşitleri arasında bulunan ekose detaylı model, son derece kaliteli bir görünüm kazanabilmenize yardımcı olur. Özellikle partneriyle güzel vakit geçirmek isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alır. Mini bir boya sahip olduğundan ev ortamında tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte son derece rahat olduğundan konforunuzdan ödün vermeden kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen bu model bir parçadan oluşur. %90 polyester %10 elastan olduğundan esnek yapısı bulunur. Siz de partnerinizle güzel vakit geçirmek istiyorsanız markanın satışa sunduğu bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Mini boy
  • Kaliteli malzeme

Estetik Tasarımlı Merry See Ekose Mini Etek

Estetik Tasarımlı Merry See Ekose Mini Etek

Etek modellerinin estetik tasarıma sahip olması kadın müşterilerin aradığı özelliklerden biridir. Özellikle partneriyle güzel vakit geçirmek isteyen kadınlar mini boylu ve estetik tasarımlı modelleri tercih ederler. Merry See mini etek ekose detaylarıyla birleşerek son derece şık bir görünüm imkanı sunar. Bununla birlikte birbirinden farklı parça ile kullanılabilen bir özellik gösterir. Kombinlediğiniz tüm sade ve düz renkli parçalar ile çekici bir görünüm kazanabilirsiniz. Bununla birlikte kendi kilonuza uygun bir beden tercihinde bulunarak ideal kullanım elde edebilirsiniz. Kırmızı rengin üzerine özel olarak işlenen ekose detayları sayesinde birbirinden farklı kombinler oluşturabilirsiniz. Siz de estetik tasarıma sahip olan bir mini etek arıyorsanız Merry See markası tarafından imal edilen ekose detaylı bu ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle partnerinizle aşk dolu sıcak dakikalar geçirebilirsiniz.

Kaliteli Malzemelerden Üretilen Merry See Ekose Etek

Kaliteli Malzemelerden Üretilen Merry See Ekose Etek

Etek modellerinin kaliteli malzemelerden üretilmesi son derece önemlidir. Özel günlerde giyilecek olan etek çeşitlerinin terletmeyen ve herhangi bir zararlı kimyasal içermeyen kumaşlardan üretilmesi gerekir. Esnek yapıya sahip olan çeşitler kolay bir kullanım imkanı sunduğundan kadın müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Merry See ekose etek mini boya sahip olduğundan oldukça dikkat çekicidir. Bununla birlikte estetik tasarımlı olan bu model birbirinden farklı kombinlerle kullanılabilir. %90 polyester malzeme bulunduğundan yüksek dayanıklılık sağlar. Bu sayede uzun süre kullanılabilir. Hafif sert hafif yumuşak bir yapısı olduğundan kullanım sırasında herhangi bir şekilde vücudunuza zarar vermez. Sudan herhangi bir şekilde etkilenmediğinden ilk günkü görünümünden ödün vermez ve formunu uzun süre korur. %10 elastan yapısı sayesinde de esnek bir kullanım sağlar. Siz de bu ürün sayesinde kaliteli bir modele sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Merry See Ekose Mini Etek Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Merry See Ekose Mini Etek Fiyatı ve Yorumları

Mini boya sahip olan etek çeşitleri, partnerinizle aranızda sıcak bir bağ oluşturmaya yardımcı olur. Markanın satışa sunduğu bu etek, oldukça kalitelidir. Ekose detayları sayesinde kadınların son derece çekici ve estetik durmasına yardımcı olur. Bu etek modelinden faydalanarak eşinizle güzel vakit geçirebilir ve oldukça eğlenebilirsiniz. Kadınlar bu ürünleri almadan önce daha önce kullanan müşterilerin yorumları ve fiyatına dikkat ederler. Merry See ekose etek fiyatı oldukça uygundur. Avantajlı fiyata sahip olabileceğiniz bu üründen faydalanarak eşinizle aşk dolu anlar yaşayabilirsiniz. Ürünün malzeme kalitesi, estetik tasarımı ve boyu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Merry See ekose etek yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da kolay bir şekilde yanıt bulabilirsiniz. Trendyol sayesinde yorum ve fiyat faktörlerini inceleyebilir, güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.