Meridol Diş Macunu 75 Ml

148,34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,34 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
163,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Meridol Diş Macunu 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Meridol Gentle White Diş Macunu 75 ml Ürün Markası: Meridol Ürün Boyutu: 75ml Özet Bilgi: Beyazlatmaya yardımcı diş macunu. Ürün Faydaları: Balsam gibi nazikçe etki etmeye yardımcıdır.Beyazlatmaya yardımcı olur. Kullanım Şekli: 6 yaş ve daha küçük çocuklarda
  • yutmayı en aza indirgemek amacıyla fırçanın üzerine bezelye büyüklüğünde sürülmelidir.u200bDoktorunuza danışanarak kullanınız. Ürün Bileşimi: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Gluconate, PEG-3 Tallow Aminopropylamine, Olaflur, Stannous Fluoride, Sodium Saccharin, Hydrochloric Acid, Potassium Hydroxide, Limonene, *** Değerli Müşterimiz, Firmamız e-fatura mükellefidir. Faturanız, "İyi alışverişler.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Meridol Diş Macunu 75 ml

Ağız sağlığı, insan yaşamının kalitesini önemli bir ölçüde etkiler. Konuşma, gülme ya da bir şeyler çiğneme gibi eylemlerin gerçekleşmesini sağlar. Ağız sağlığını büyük bir oranda etkileyen Meridol diş macunu 75 ml, derinlemesine bakım yapmaya yardımcı olur. Bu macun, ağzınızı iyi biçimde temizlemeyi amaçlar. Dişlerinizin bakımlı görünmesinde yardımcı olan bu macun, pek çok açıdan müşterilerin memnuniyetini alır. Meridol markalı bu macun, dişlerinizdeki çürüklerin oranını azaltmayı hedefleyerek bakımına büyük oranda katkı sağlar. Küçük yaşlardan itibaren ağız sağlığınızı korumayı destekleyen bu ürün, diş eti sağlığı için de son derece önemlidir. Ağız sağlığına destek sağlayan macun, içeriği ile ihtiyacınız olan bakımı etkili biçimde sağlar. Siz de bu ürünü tercih ederek ağız sağlığınızın bakımını karşılayabilirsiniz.

  • Derinlemesine bakım
  • Zengin içerik
  • Sağlıklı görünüm

Kaliteli Meridol Diş Macunu 75 ml ile Beyaz Gülüşler

Kaliteli Meridol Diş Macunu 75 ml ile Beyaz Gülüşler

Ağız sağlığı bakımınız için son derece önemli olan macun, dişlerin estetik görünümüne fazlasıyla katkı sağlar. Mine ve et kısımlarının bakımı için hazırlanmış olan Meridol diş macunu, son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Bu içerikte bulunan amin florür ve kalay florür sayesinde diş eti gibi problemlerinizi ortadan kaldırmayı hedefler. Gelişmiş formülü ile müşterilerin yüzünü güldüren bu macun, etlerinizin de zarar görmesini engeller. Meridol markalı macun, ağız bakımınızı tam koruma özelliğiyle desteklerken aynı zamanda da beyazlatıcı özelliği ile mineyi korur. Beyazlatıcı özelliğe ile parlak bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Bu macun, diş eti problemlerine ve çürüklere karşı büyük oranda koruma sağlar. Siz de müşteriler tarafından beğeni alan ve ilgi toplayan bu ürünü tercih ederek ağız sağlığınıza fazlasıyla katkıda bulunabilirsiniz.

Sağlıklı Meridol Diş Macunu 75 ml ile Ağız Bakımı

Sağlıklı Meridol Diş Macunu 75 ml ile Ağız Bakımı

Ferah nefese sahip olmanızı sağlayan Meridol markalı macun, müşterilerden tam memnuniyet alan bir ağız bakım ürünüdür. Bu ürün, sadece temizleyici olmaktan ziyade diş etlerinizi de güçlendirerek beyaz görünmesini sağlar. Ağzınızın sağlığı için son derece önemli bir rol oynar. Bu macun, diş taşlarına karşı da özel bir koruma oluşturur. Gelişmiş formülü sayesinde temiz ve beyaz gülüşlere sahip olursunuz. Düzenli bir şekilde kullandığınızda yüzeydeki tortuları temizleyerek diş sağlığınızı korumayı amaçlayan macun, istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar. Müşteriler bu seçeneği, son derece zengin bir içeriğe sahip olması açısından beğenerek kullandıklarını dile getirir. Meridol diş macunu 75 ml yorumları bölümünde bu macunu kullanan müşterilerin yorum ve görüşleri bulunur. Siz de yorumlar kısmını inceleyerek bu seçenek hakkında daha fazla bilgi ve görüşe ulaşabilirsiniz.

Cazip Meridol Diş Macunu 75 ml Fiyatları

Cazip Meridol Diş Macunu 75 ml Fiyatları

Meridol markalı macun, ağız ve diş sağlığında önemli rol oynayan bir kişisel bakım ürünüdür. Bu ürünü kullanarak dişlerinizin daha beyaz ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu macun, diş etlerinizi güçlendirerek temiz gülüşlere sahip olmanızı sağlar. Günlük hayatta sıklıkla kahve ve çay içen müşteriler için kullanıma hazır haldeki bu ürün, içeriği sayesinde dişlerinizin sararmasına engel olur. İsteklerinize uygun olan bir macun satın almanız ve aldığınız ürünün bütçenize de uyum sağlaması önemlidir. Bu noktada da Meridol diş macunu 75 ml fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu macun son derece cazip fiyat aralıklarında olduğu için bütçenizi zorlamaz. Siz de Meridol markalı diş macununun özelliklerini detaylıca inceleyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.