Meri Meri - White Number 2 Candle - 2 Numara Beyaz Mum

172,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Meri Meri - White Number 2 Candle - 2 Numara Beyaz Mum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karavan Kids Satıcı Ünvanı: KARAVAN E TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730056491200001 Vergi Kimlik Numarası: 7300564912
    Bu ürün Karavan Kids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mum üflemeden bir kutlama hayal edebilir musunuz? Kutlamaların en eğlenceli kısmı için parti konseptinize uygun bir mum seçin, eğlencenizi taçlandırın! - Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 1 adet mum içerir. - Meri Meri, eşsiz parti malzemeleri ile partinizi benzersiz kılarken çocuklarımıza güvenli bir gelecek sağlamak için FSC™ sertifikalı kâğıt kullanır! Ölçüler
  • - Paket Boyutu: 55mm x 135mm x 20mm FSC™ Sertifikası nedir? - Orman ürünlerinin
  • ormanın verimliliğine, biyolojik çeşitliliğe ve ekolojik süreçlere zararsız bir şekilde elde edilmesi, - Ormanlara yönelik yapılan her türlü müdahalenin, kâr amacıyla yapılmasında, bulunduğu ekosistemi ve toplumun dengesini bozmayacak derecede olması, - Halkın uzun süreçte orman ve orman ürünlerinden fayda sağlayacağı, fakat bu ürünlerin sürdürülebilir kullanımını destekleyen uzun zamanlı yönetim planlarına da katılımda bulunacağı sistemlerin kurulmasıdır.
Geri Bildirim Ver