Mercy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

967,30 TL
(64,49 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mercy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MamaPlus Satıcı Ünvanı: LİDER E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608117054500001 Vergi Kimlik Numarası: 6081170545
    Bu ürün MamaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mercy kedi mamalarımız, birbirinden güzel lezzetlerle kedinizin ihtiyaçlarına göre özel hazırlanmış ürünlerden oluşur. Kullandığımız içeriğin tercih edilmesinde ve üretiminde gösterdiğimiz hassasiyet sayesinde sağlanan ve kedinizin vazgeçemeyeceği lezzetteki mamalarımızı şimdi keşfedin. Mercy, 12 aylıktan büyük yetişkin kedilerin besin madde gereksinimlerini tam ve dengeli karşılamaya yönelik formüle edilmiş yüksek kaliteli tavuk proteini içeren kedi mamasıdır. İçerdiği kaliteli hayvansal hammaddeler ile kedinizin vazgeçemeyeceği lezzetler sunar. Mercy tüketmeye başlayan kedinizin tüylerinde ve ideal görünümündeki iyileşmeyi kısa sürede siz de fark edeceksiniz. Sepetinize eklediğiniz ürünleri teslimat sayfasında Barınaklara bağış yapmak istiyorum linkine tıklayarak seçeceğiniz barınağa kolaylıkla mama gönderimi yapabilirsiniz. İçindekiler: İşlenmiş Hayvansal Protein, Mısır, Buğday, Mısır, Buğday Kepeği, Hayvansal Yağ, Mısır Glüteni, Kurutulmuş Şeker Pancarı, Ciğer Aroması, Tuz, Keten Tohumu, Kurutulmuş Bira Mayası, Taurin. Mineraller: Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum Klorür, Demir, Selenyum. Vitaminler: A Vitamini, D Vitamini, E Vitamini, C Vitamini, B1-B2-B3 (Niasin)-B6-B12-B7 (Biyotin) - B9 (Folik Asit) Vitamini, K Vitamini, Kolin, Kalsiyum Pantotenat.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Mercry 43 Mercy 15 Kg Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için tıpkı ailenin diğer üyeleri gibi patili dostların da özel bir beslenmeye ihtiyacı vardır. Mercy 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, güvenilir ve sağlıklı içeriğiyle tam ve dengeli bir öğün yerine geçer. Hiçbir kedinin hayır diyemeyeceği tavuk aromalı mama, iştahsızlığı ortadan kaldırır. Ekonomik, kaliteli ve lezzetli mama, yüksek kaliteli tavuk proteiniyle desteklenir. Bağışıklık sistemini güçlendiren Mercy kedi maması, sindirim sağlığını da iyileştirir. 15 kg paketlerde hazırlanan Mercy tavuklu yetişkin kedi maması, günlük olarak ihtiyaç duyulan besin değerlerini karşılar. Bu ürün, yassı ve basık taneleriyle beslenme sürecini oldukça kolay ve keyifli hâle getirir.

  • Mercy kedi maması, 12 aydan büyük yetişkin kediler için üretilir.
  • Bu ürün, tüm kedi ırkları için uygundur.
  • Mercy mama, vitamin ve mineraller açısından zengindir.

Mercy 15 Kg Tavuklu Yetişkin Kedi Maması İçeriği Nasıl?

Mercy 15 Kg Tavuklu Yetişkin Kedi Maması İçeriği Nasıl?

Lider markası tarafından üretilen Mercy mama, güvenilir ve sağlıklı içeriğe sahiptir. Bu ürün, sindirim ve bağışıklık sistemlerini destekleyen özel içerikleriyle öne çıkar. Mercy mama; işlenmiş hayvansal protein, mısır, buğday, buğday kepeği, hayvansal yağ, mısır gluteni, kurutulmuş şeker pancarı, ciğer aroması içerir. Mercy 15 kg tavuklu yetişkin kedi mamasının içeriğinde; tuz, keten tohumu, kurutulmuş bira mayası, taurin de bulunur. Bu ürün; kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakır, demir, selenyum, potasyum klorür mineralleri bakımından oldukça zengindir. Lider Lercy 15 kg tavuklu yetişkin kedi mamasının içeriğinde sağlıklı ve enerjik bir yaşam için gerekli olan vitaminler de bulunur. Mercy mamanın içeriği; A, B1, B2, B3, B6, B7, B9, B12, C, D, E, K, kolin, kalsiyum pantotenat vitaminleriyle desteklenir.

Mercy Yetişkin Kedi Maması Tüy Sağlığına Etkileri Neler?

Mercy Yetişkin Kedi Maması Tüy Sağlığına Etkileri Neler?

Mercy kedi maması 15 kg miktarıyla uzun süre boyunca sağlıklı ve dengeli beslenmeye yardımcı olur. Bu ürün, hayvansal yağlardan ve ciğerden aldığı besinlerle tüm vücut sistemlerini güçlendirir. Mercy 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, vitamin ve mineraller açısından zengin içeriğiyle gelişimi oldukça olumlu etkiler. Kedilerin damak tadına uygun hazırlanan mama, enerji oluşum metabolizmasını hızlandırarak hareketsizliğin önüne geçer. Bu ürün, yüksek lifli içeriğiyle sindirim problemlerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Sindirimi düzene sokan mama, dışkılama kalitesini artırır. Mercy mama, bağışıklığı güçlendirerek yetişkin kedileri hastalıklara karşı korur. Kemik gelişimini destekleyen mama, omega yağ asitleriyle sağlıklı tüy gelişimine yardımcı olur. Bu ürün, tüy dökülmesini azaltırken derinin elastikiyetini ve sağlığını korur. Yağ ve protein içerikleri, parlak ve yumuşak tüy oluşumunu destekler.

Mercy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg Kullanımı Nasıl?

Mercy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg Kullanımı Nasıl?

Mercy tavuk aromalı kedi maması, yeterli bir günlük beslenme düzeni sağlar. Dengeli içeriğe sahip mama, takviye mineral ve vitamin kullanma ihtiyacının önüne geçer. Mercy 15 kg tavuklu yetişkin kedi mamasının vücut ağırlığına uygun miktarda verilmesi gerekir. Örneğin 1-2 kg arasındaki kediler için günde 30-45 gram arasında Mercy mama yeterlidir. 2-3 kg arasındaki patili dostlara günde 45-60 gram arasında mama verilebilir. 3-4 kg kedilere 60-80 gram günlük mama yeterlidir. 4-5 kg ağırlığa sahip kediler için günde 80-100 gram mama yeterli gelir. 5-6 kg ağırlığındaki kediler için günde 100-120 gram arasında mama vermek uygundur. 6-7 kg yetişkin kedilere günde 120-140 gram arasına Mercy tavuklu mama verilebilir. 7-8 kg ağırlığındaki kediler için ise 140-160 gram arasında mama yeterli gelir. Mercy 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması yorumlarını inceleyerek kedili ailelerin memnuniyetini yakından görebilirsiniz. Siz de patili dostunuzun mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için Mercy mamayı Trendyol'dan birkaç dakika içinde satın alabilirsiniz.