mercantoptan Erkek Lacivert Kışlık David Beckham Model Ingiliz Kasket Şapka

744 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 56
56
58
60
62
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

mercantoptan Erkek Lacivert Kışlık David Beckham Model Ingiliz Kasket Şapka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mercantoptan Satıcı Ünvanı: SEDEF CAVAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2030603582
    Bu ürün mercantoptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Mercantoptan Model : Ingiliz stil david beckham model Kumaş astar : Twid desen ceketlik yünlü kumaş , dikişli kapitone astar Sezon : Sonbahar kış Bilgi : Ürünlerimiz kendi atölyemizde yarım asırlık tecrübe ile dikilmekte olup gönderilmeden önce ütülenir ve sert karton içerisinde siz değerli müşterilerimize ulaştırılır. Ürün yorumu : David beckham modeli ingiliz kasket, eski ingiliz 8 parçalı gazeteci kasketinin günümüz versiyonudur. Yanlardan abartı olmayacak şekilde dökümlüdür hem spor hem klasik mükemmel bir kalıba sahiptir. Ister ceket ister mont ister tek gömlek ve kazak üzerine kombinleyebileceğiniz hem çok kullanışlı hemde şık bir üründür. Siper kısmı ve yapısından dolayı orta ve üzeri boyu olan kişilerde daha güzel duru minyon yapılı kişilere önermeyiz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver