MENZİR Ocak Üstü Granit El Tost Makinesi

384,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,19 TL

Ürün Bilgileri

MENZİR Ocak Üstü Granit El Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markam Burada Satıcı Ünvanı: KURT HOME ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TEMİZLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596138858400001 Vergi Kimlik Numarası: 5961388584
    Bu ürün Markam Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Menzir Granit Ocak Üstü El Tostu

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
Geri Bildirim Ver

Menzir Ocak Üstü Granit El Tost Makinesi

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez tatlarından biri leziz bir kıvamda yapılan tostlardır. Yapımında kullanılan malzemeler kadar tostun ne şekilde piştiği de lezzeti belirleyen önemli unsurlardan biridir. Ocak üstü granit tost makinesi ile siz de kendinize ya da sevdiklerinize lezzetli tostlar yapabilirsiniz. Kullanımı son derece basit bu ürün mutfağınızın vazgeçilmezlerinden biri olmaya adaydır. Tost yapabilme ya da ekmek ısıtabilme imkanını sunan bu ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Yapmanız gereken şey ocağın altını açtıktan sonra aleti üzerine yerleştirmek, yeteri kadar ısındığı zaman tostu içine sıkıştırıp yağ sürmek ve kızarma kokusu geldiğinde yiyeceğinizi kontrol etmektir. Bu kısa işlemin ardından tostunuz yemeye hazır hale gelir. Ekonomik yapısı ve kullanım kolaylığı ile ilginizi çekebilecek bu ürünü siz de incelemeye alabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Sağlıklı yapı
  • Uygun fiyat

Sağlıklı Yapısı ile Menzir Granit El Tost Makinesi

Sağlıklı Yapısı ile Menzir Granit El Tost Makinesi

Tost makinelerinin farklı çeşitleri mevcuttur. Gıda ile ilgili olan her şeyde olduğu gibi bu makinlerde de insanların tercihi sağlıklı malzemelerden imal edilen ürünlere yönelmektir. Bu noktada Menzir ocak üstü granit el tost makinesi sağlıklı yapısı ile benzerleri arasından sıyrılarak farkını ortaya koyar. Granitten imal edilen bu ürün insan sağlığı için herhangi bir tehdit oluşturacak malzeme içermez. Granit materyali yanmaz ve yapışmaz özelliğe de sahiptir. Ürün bu özelliği sayesinde müşterilerine kolay temizleme olanağını da sunar. Tostunuzun hızlı ve eşit bir şekilde pişmesine imkan sağlayan Menzir granit el tost makinesi aşınmaya ya da çizilmeye karşı dirençlidir. Lezzetli ve sağlıklı tostlar hazırlamak ya da bayat ekmekleri ısıtarak lezzetli hale getirmek için kullanışlı bir tost makinesine sahip olmak isterseniz bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Menzir Granit El Tost Makinesi Kullanımı

Menzir Granit El Tost Makinesi Kullanımı

Mutfakta kullanılan araç gereçlerin kaliteli olması müşteriler için önemli bir unsurdur. Bunun yanında bu gereçlerin temizlenmesinin de önemli bir konu olarak ortaya çıktığı görülür. Menzir granit el tost makinesi sahip olduğu dokusu ile temizlenmesi kolay bir üründür. Granit materyalin doğal özelliği ile bu ürüne herhangi bir malzeme yapışmaz. Kaygan ve kolay temizlenebilen yapısı sayesinde müşterilerden tam not almayı başaran ürün hem sağlıklı malzemelerden üretilir hem de kullanması oldukça kolaydır. Bu iki özelliği aynı anda bünyesinde barındırması, ürünün tercih edilmesini etkileyen önemli unsurlardır. Bunun yanında müşterilerine estetik bir görünüm de sunan bu ürün beklentileri üst seviyeden karşılaycak bir yapıya sahiptir. Görünümü ve işlevselliği ile müşterilerine her türlü hizmeti sunan manuel bir tost makinesine erişmek isterseniz siz de bu ürünü sipariş edebilirsiniz.

Menzir Ocak Üstü Granit El Tost Makinesi Fiyatı

Menzir Ocak Üstü Granit El Tost Makinesi Fiyatı

İnsanlar karınlarını doyurmak, atıştırmak ya da lezzetli bir kahvaltı yapmak için tost yemeyi tercih edebilir. Bu lezzeti deneyimlerken tostun nasıl yapıldığı önemli bir konudur. Menzir ocak üstü granit el tost makinesi yorum incelemeleri yapıldığında bu ürünün müşterilerin beklentisini karşılayacak lezzette hizmet verdiği gözlemlenir. Ürün sahip olduğu özellikler sayesinde çok kısa bir süre zarfında tostunuzu hazırlar. Kullanımı son derece kolay olan bu tost makinesi ile siz de tadına doyum olmayacak sunumlar yapabilirsiniz. Ürünün müşteriler tarafından beğenilen bir diğer özelliği fiyatıdır. Menzir ocak üstü granit el tost makinesi fiyat analizi yapıldığında ürünün ekonomik bir düzeyde olduğu görülür. Estetik görünümü, sağlıklı yapısı ve ekonomik fiyatı ile herkesin ihtiyacını karşılayabilecek bir ürün olan bu el makinesine siz de sahip olmak isterseniz Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.