Menthol Box Mentol Taşı 7gr

101 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  101 TL
%15 indirim
5 x  85,85 TL
429,25 TL
%16 indirim
6 x  84,84 TL
509,04 TL
%17 indirim
7 x  83,83 TL
586,81 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
499 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
139 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
139,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Menthol Box Mentol Taşı 7gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aktüel Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: AYKUT ERYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3770342417
    Bu ürün Aktüel Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mentholbox Mentol Taşı 7gr Mentolbox Mentholbox Mentol Taşı MENTHOLBOX doğaldır, kimyasal madde içermez. Mentholbox Mentol Taşı MENTHOLBOX orijinal tahta kutusundadır. Mentholbox Mentol Taşı MENTHOLBOX faydaları için bize ulaşın. İçerik: Kristal Metol, badem yağı, okaliptus yağı, aloevera yağı. Kullanım: Masaj uygulanacak bölgeye sürülmesi önerilir. Haricen kullanılır. Uyarılar : Erişkinler içindir. Hassas bölgelerde kullanıma özen gösteriniz. Göz ve mukozaya temas ettirmeyiniz. güneş, nemden uzak 25 derece altında çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Net: 7 gr.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Set İçerik Adeti 8+
Geri Bildirim Ver

Menthol Box Mentol Taşı 7 gr

Modern tıbbı destekleyen alternatif tıp ürünleri gösterdikleri etki ve kullanım kolaylıkları ile oldukça dikkat çeker. Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ve çevrelerindeki kişilere de tavsiye ettiği bu ürünler verdikleri sonuçlarla büyük bir beğeni toplar. Menthol Box mentol taşı 7 gr yoğun mentol ve nane kokusuyla vücut ağrılarının giderilmesine yardımcı olan sert ve beyaz renkte etkili bir üründür. Parafin, mentol ve badem yağı içeriğine sahip olan model, yüz veya vücutta istediğiniz yere 1-2 defa sürülerek uygulanır. Haricen kullanılan ürün, herhangi bir katkı maddesi içermez ve yan etkisi yoktur. Bitkisel içeriği ile ön plana çıkan model, serin ve kuru yerde muhafaza edilir. Menthol taşı 7 gr orijinal tahta kutusunda satışa sunulur. Ürün, masaj yaparak nazikçe uygulanır.

  • Haricen kullanım
  • Katkı maddesiz içerik
  • Bitkisel özellik

İlgi Çekici Menthol Box 7 gr Mentol Taşı Özellikleri

İlgi Çekici Menthol Box 7 gr Mentol Taşı Özellikleri

Kimyasal madde içermeyen yapısı ile harika bir kullanım avantajı sunan model müşterileri oldukça memnun eder. Yoğun nane ve mentol kokusuna sahip olan ürün, sert ve yoğun bir kıvama sahiptir. Beyaz rengi ile dikkat çeker. Genelde baş ağrıları için tercih edilen model aynı zamanda eklem ağrıları ve boyun ağrılarında da kullanılır. Menthol Box mentol taşı haricen kullanılır. Model içerisinde kristal mentol, okaliptus yağı, badem yağı ve aloe vera yağı bulunur. Erişkinler için kullanımı uygun olan model, serin yerde saklanır. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım avantajı yakalayabilirsiniz. Ürün, özenle hazırlanan orijinal tahta kutusunda satışa sunulur. Menthol Box mentol taşı 7 gr kullananlar ürün hakkında değerlendirmelerde bulunur. Ürünün performansı ve gösterdiği sonuçlar müşterileri memnun eder. Bu memnuniyet müşteri değerlendirmelerine olumlu bir şekilde yansır.

Bitkisel Menthol Box 7 gr Mentol Taşı Avantajları ve Yorumları

Bitkisel Menthol Box 7 gr Mentol Taşı Avantajları ve Yorumları

Baş ağrısı başta olmak üzere boyun ve eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olan ürün müşteriler açısından büyük bir avantaj yaratır. Tamamıyla bitkisel içeriğe sahip olan ürün sayesinde doğal bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Orijinal özelliğe sahip olan mentol taşı tahta kutusunda müşterilere gönderilir ve kaliteli bir kullanım fırsatı sunar. İstediğiniz her yere rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Ürün, nane ve mentol kokusu sayesinde vücudunuza rahatlık ve ferahlık verir. Ürün hafif bir şekilde ıslattıktan sonra ilgili yere yavaşça sürülür. Başka herhangi bir işlem gerektirmez. Menthol Box mentol taşı 7 gr yorumları model hakkında yapılan değerlendirmeler sonucu diğer müşterilerle paylaşılır. Olumlu özellikleri ile diğer müşterilere büyük bir avantaj sağlayan tüm yorumlar oldukça önemli bir yere sahiptir. Yapılan tüm değerlendirmelere dikkat ederek avantajlı alışveriş fırsatını rahatlıkla yakalayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Menthol Box 7 gr Mentol Taşı Fiyatı

Bütçe Dostu Menthol Box 7 gr Mentol Taşı Fiyatı

Bitkisel özelliği ile doğal bir kullanım fırsatı sunan model, sahip olduğu tüm avantajlarla fark yaratır. Bu avantajlardan biri uygun fiyat özelliğidir. Modelin sahip olduğu hesaplı fiyat özelliği tüm müşterilerin dikkatini çeker. Gösterdiği üstün performans ve alınan etkili sonuçlar ile tercih edilen model bütçe dostu fiyat aralıklarında yer alır. Menthol Box mentol taşı 7 gr fiyatı modeli ön plana çıkaran önemli özelliklerden biridir. Vücut ağrılarının giderilmesine yardımcı olan ürün, verdiği rahatlık ve ferahlık hisleri ile kaliteli kullanım fırsatı sunar. Bütçenizi zorlamayan fiyat özelliğine sahip ürün büyük bir fırsat yaratır. Ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olması için bu modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kolay kullanım fırsatı sahip olan bu ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Basit bir şekilde kullanılan Trendyol arayüzü sayesinde keyifli ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.