mengü şifa Göz Altı ( Morluk Ve Yağ Bezesi) Dengeleyici Bakım Kremi 50ml Nemlendirici Krem

370 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

mengü şifa Göz Altı ( Morluk Ve Yağ Bezesi) Dengeleyici Bakım Kremi 50ml Nemlendirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mengü şifa Satıcı Ünvanı: BEDRİYE SINAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1526522717800017 Vergi Kimlik Numarası: 7690135980
    Bu ürün mengü şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaşıntı ve kızarıklığı giderir, cildi yatıştırır ve yumuşatır, yoğun bir şekilde besler ve nemlendirir. Pigmentasyonu hafifletmeye yardımcı olurak daha dengeli bir cilt tonuna kavuşmanıza yardımcı olur. Düzenli kullanımda
  • . göz altı morlukları, koyu halkaları ve göz çevresindeki kırışıklıkları mükemmel derecede giderir. Göz çevresi kırışıklıkları
  • Mimik kırışıklıkları
  • Göz altı morlukları
  • .içeriği tamammen yenilebilir malzemeden uretilmiştir.Kimyasal içermez..Şifa olsun... Kullanım talimatı sabah akşam temiz cilde parmak uçlarına hafifçe masaj yapınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF SPF 20 - 40
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • İçerik E Vitamini
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Mengü Şifa Göz Altı Morluk Ve Yağ Bezesi Dengeleyici Bakım Kremi 50 Ml

Yoğun iş temposu içerisinde uykusuzluk ve benzeri problemler yaygınlaşır. Bu sağlık sorunları özellikle göz altı morluğu ve yağ bezesi oluşumuna neden olabilir. Sağlık sorunları ile mücadelede ek bakım ürünleri kullanmak oldukça önemlidir. Mengü Şifa kremi sayesinde göz altı morluklarına ve yağ bezelerine karşı sağlığınızı ve dış görünüşünüzü koruyabilirsiniz. Doğal olan bakım kreminin içinde cildinize zarar verecek herhangi sentetik bir unsur bulunmaz. Bu sayede sağlığınızı ve güzelliğinizi doğal yollarla korumanız mümkündür. Göz altı morlukları, koyu halkalar ve göz çevresindeki kırışıklar Mengü Şifa göz altı morluk ve yağ bezesi dengeleyici bakım kremi 50 ml sayesinde anında giderilebilir. Cildi yumuşatan yapısı ve pigmentasyonu hafifletmeye yardımcı olması dolayısıyla dengeli bir cilt tonunu sağlıklı bir şekilde mümkün kılar.

  • Doğal içerik
  • Her cilde uygun
  • Kimyasal içermez

Mengü Şifa Göz Altı Bakım Kremi Özellikleri

Mengü Şifa Göz Altı Bakım Kremi Özellikleri

Mengü Şifa göz altı morluk ve yağ bezesi dengeleyici bakım kremi 50 ml kullananlar kremin tamamen doğal içeriği sayesinde güzelliği sağlıklı bir şekilde elde eder. Tüm cilt tiplerine uygundur. Kaşıntı ve kızarıklığı yatıştırıcı formülü sayesinde kolay bir şekilde giderir. Mengü Şifa bakım kremi cildi yumuşatır ve yoğun bir şekilde besler. Böylece derinin nemlenmesini sağlar. Göz altı morlukları, göz çevresi kırışıklıklar ve koyu halkaların giderilmesinde oldukça etkilidir. Mimik kırışıklıkları ve göz çevresi kırışıklıklarını gidererek estetik bir görünümü mümkün kılar. 20-40 SPF aralığında yer alır ve içeriğinde alkol ya da kimyasal bulunmaz. Genellikle torbalanmaya karşı kullanılır ve dinlendirici etkisi bulunur. Cildin daha güzel görünmesini doğal yollarla sağlar. Etkili kullanım için uygulanacak bölge temizlenmelidir ve sabah, akşam krem ile bölgeye hafifçe masaj yapılır.

Mengü Şifa Göz Altı Morluk Bakım Kremi 50 Ml Yorumları

Mengü Şifa Göz Altı Morluk Bakım Kremi 50 Ml Yorumları

Kullanıma ilişkin Mengü Şifa göz altı morluk ve yağ bezesi dengeleyici bakım kremi 50 ml yorumları ile diğer müşterilerin tecrübelerinden faydalanılabilir. Uygun kullanım açısından bakım kreminin uygulanacağı bölgenin temizlenmiş olması önemlidir. Bakım kremi temizlenmiş bölgeye günde iki kez uygulandığı takdirde etkisini gösterir. Göz torbalarını, göz altı morluklarını, göz çevresi kırışıklıklarını kolayca giderir ve cildi yoğun bir şekilde besler. Pigmentasyon hafifletici etkisi sayesinde cildinize sağlık açısından olumlu etki eder ve dengeli bir cilt tonuna kavuşmanızı mümkün kılar. Morlukların zaman içinde açılmasına yardımcı olur. Cildinizde oluşan kaşıntı ve kızarıklığı giderir ve cildinizin yatışmasına olumlu etki eder. Düzenli kullanımda parmak uçlarıyla hafifçe masaj yapılması ve uygulanacak bölgeye yayılması gerekir. Ayrıca bakım kreminin içeriği tamamen doğaldır, hiçbir şekilde kimyasal ve alkol içermez.

Mengü Şifa Göz Altı Morluk Bakım Kremi 50 Ml Fiyatı

Mengü Şifa Göz Altı Morluk Bakım Kremi 50 Ml Fiyatı

Yüzlerce kişinin favorilerine eklediği Mengü Şifa göz altı morluk ve yağ bezesi dengeleyici bakım kremi 50 ml satın alarak cildinizin doğal bir şekilde güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Ürünün yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürüne dair merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz. Fotoğrafların da yer aldığı yorumlar sayesinde kremin kıvamını, rengini ve kullanımına dair püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Yüzde yüz doğal olmasının yanı sıra Mengü Şifa göz altı morluk ve yağ bezesi dengeleyici bakım kremi 50 ml fiyatı ile de sizleri memnun eder. Ürün bütçe dostu özelliğiyle ön plana çıkar. Tamamen doğal yapısı sayesinde cildinizi sağlıklı bir şekilde desteklerken bütçe dostu fiyatı sayesinde cebinizi de olumlu etkiler. Göz çevresinde sorun yaşayan sevdikleriniz ya da kendiniz için ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.