Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı

120 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Melis Lazer Satıcı Ünvanı: KALECİK DOĞALGAZ, ENERJİ, MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0491031380300013 Vergi Kimlik Numarası: 4910313803
    Bu ürün Melis Lazer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Melis Lazer'e aittir.
  • Ürün 3 mm siyah mdf'den yapılmıştır.
  • Ürünle beraber çift taraflı köpük bantta beraber yollanır.
  • Ürün ölçüleri:
  • Bi : 14x11 cm
  • Kahve : 14x21,5 cm
  • Fincan : 9x9,5 cm
  • ? : 10x3,5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 32 x 32
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı

Ev dekorasyonunda duvarınızı dilediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Melis Lazer Bi Kahve duvar yazısı, kahve severler için oldukça anlamlıdır. Bakış açınızı yansıtan ürün, siyah rengiyle pek çok alanla uyumludur. Misafirlerinizi ağırlarken ya da kahve içerken bulunduğunuz ortama neşe katabilirsiniz. Ürün, soru işareti ve fincan dekoruyla kahve isteğinizi anlatır. Evinizde fazla yer kaplamayan bu ürünü, duvarlarınıza yerleştirebilirsiniz. Evin dilediğiniz alanına yapıştırabilirsiniz. Çoğunlukla mutfakta veya kahve köşesi tamamlayıcısı olarak tercih edilir. Tasarım fikirleri arasına bu ürünü ekleyip duvarınızın üzerinde bulunan kısımda kahve sevginizi ifade edebilirsiniz. Tek seferlik yerine uzun süre kullanabileceğiniz, kolay yapıştırılabilen bir dekoratif üründür. Evinizi kişiselleştirmek isteyenler için dekoratif ürünler önemlidir. Kahve sevginizi yansıtmak için evinizde siyah renkli bu süsü kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli yapışkanlık
  • Dekoratif tasarım
  • Uzun süreli kullanıma uygun

Melis Lazer Duvar Yazısı Özellikleri

Melis Lazer Duvar Yazısı Özellikleri

Müşteriler için ev dekorasyonu son derece önemlidir. Bi Kahve duvar yazısı, siyah renkli ve kahve içmeye teşvik eden kaliteli bir tasarımdır. Yazı materyalleri 4 ayrı parçadan oluşan ürün, lazer kumaşlıdır. Bi kelimesi 14x11 cm, kahve kelimesi 14x21.5 cm, fincan kelimesi 9x9,5 cm ? ise 10x3.5 cm boyutlardan oluşur. Böylece duvarınızda yazılar orantılı bir şekilde gözükebilir. Yapışkanlı olarak tasarlanan ürünü, çift taraflı köpük bantıyla rahatlıkla yapıştırabilirsiniz. Duvarınızın arkasında; tozlanma, kirlenme ya da paslanma yapmadan uzun süre kullanım ömrüne sahiptir. Yapışkanı, sağlam materyallerden oluşur. Bu sayede kolayca düşmez. Evin her duvarına uygun olarak tasarlanmıştır. Mutfak, salon gibi ve girişlere sıklıkla tercih edebilirsiniz. Duvar yazıları tasarımsal içeriklerden oluşur. Kahve fincanının üzerindeki sıcaklık görünümü, soru işareti gibi eklentileriyle özgün bir tasarımdır. Evinizdeki dekor ihtiyacınızı bu modelle tamamlayabilirsiniz.

Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı Yorumları

Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı Yorumları

Ev dekorasyonunuz için kahve temalı duvar yazısı kullanabilirsiniz. Ürün, kullanım alanlarınızın her kısmı için uyumludur. Dilediğiniz bölgeye yapıştırabilirsiniz. Uzun süreli kullanıma uygundur. Evinizin duvarlarındaki hasarları da bu modelle büyük oranda örtebilirsiniz. Lazer kumaşı ile alanları kirletmez. Evinize gelen misafirlerinizle vakit geçirirken ve birlikte fotoğraf çekerken kullanılabilir. Yapışkan özelliği ile dilediğiniz zaman evinizi süsleyebilirsiniz. Siyah rengiyle şık bir tercihtir. 4 ayrı parçayı dilerseniz farklı alanlara yerleştirebilirsiniz. Yerlerini değişimli bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Çift taraflı köpük bandıyla sağlam yapışkanlığını test edebilirsiniz. Kahvenizi sosyal medyada paylaşırken, fotoğrafınıza duvar yazısıyla özgünlük kılabilirsiniz. Sevdikleriniz için de ev hediyesi olarak satın alabilirsiniz. Kahve içenler için ev dekorasyonunda fincan görünümü, mantıklı bir seçimdir. Melis Lazer Bi Kahve duvar yazısı yorumları ile model hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Bütçe Dostu Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı Fiyatı

Bütçe Dostu Melis Lazer Bi Kahve Duvar Yazısı Fiyatı

Ev dekorasyonunda doğru seçimler yapmak için bu modelin yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Müşterilerin denedikleri fikirleri, evinizde kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Dekoratif ürün, kaliteli kumaşı ve yapışkanlığıyla oldukça sağlamdır. Çift taraflı köpük bandıyla duvarınıza yapıştırarak kullanabilirsiniz. İçerisinde bi, kahve, kahve fincanı ve soru işareti bulunan tasarım ürününü; aynı alana ya da evin farklı duvarlarına yerleştirebilirsiniz. Duvar yazısı, kahve severlerin bakış açısını yansıtabilir. Kahve fincanı tasarımlı duvar yazısının olduğu kısımda misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Yazı önünde fotoğraf çektirip tasarım fikri arayanlara yardımcı olabilirsiniz. Duvarınızdaki hasarları örtmek için de bu yaratıcı ürünü kullanabilirsiniz. Melis Lazer Bi Kahve duvar yazısı fiyatı da bütçe dostudur. Farklı bütçelere hitap eden duvar yazısını Trendyol ile avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Kahve sevginizi duvarınıza yansıtabilirsiniz. Dilerseniz bu modeli hediye amaçlı da değerlendirebilirsiniz.