Melez Tea Xocolatl Tea 75 gr - Çikolatalı Rooıbos Çayı

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Melez Tea Xocolatl Tea 75 gr - Çikolatalı Rooıbos Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Melez Tea Satıcı Ünvanı: ASLANOBA YATIRIM GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632038158300021 Vergi Kimlik Numarası: 6320381583
    Bu ürün Melez Tea tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı 75 gr

Çay, yalnızca Türkiye’de değil, dünya kültüründe de önemli bir yere sahip olan içeceklerdendir. Farklı dünya ülkelerinde tüketilen çay; süt, bal ve limon gibi besinler ile renklendirilir. Dengeli tatlardan oluşan çay çeşitleri, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar insanları huzurlu bir molaya davet ederler. Rooibos çayı, dünyanın her yerindeki çay severler tarafından tercih edilen ürünler arasındadır. Söz konusu ürün, yoğun lezzetinin yanı sıra insan sağlığına yönelik birçok faydaya da sahiptir. Melez Tea çikolatalı rooibos çayı; dünya ülkelerinde rahatlatıcı bir içecek türünün zenginleştirilmiş hâlidir. İçeriğinde bulunan kakaonun yanı sıra hindistan cevizi ve tarçın takviyesiyle benzersiz bir aromaya sahiptir. Melez Tea rooibos çayını arzunuza göre sade ya da bal ve süt takviyesiyle tüketebilirsiniz.

  • Miktar: 75 Gram
  • Tür: Rooibos
  • İçerik: Xocolatl Tea

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı’nın Özellikleri Nelerdir?

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı’nın Özellikleri Nelerdir?

Melez Tea Xocolatl Tea 75 gr çayı Orta Amerika ve Maya yerlilerinin tatlarını dünyaya tanıtmak üzere üretilmiştir. Özel çayın bir paketi 75 gramdan oluşur. Ürün ismini, Mayaların çikolatayı ilk adlandırdıkları “Xocolatl” kelimesinden alır. Bitkisel içeriğe sahip rooibos çayının insan sağlığına yönelik sayısız faydası bulunur. Özel topraklardan gelen rooibos çayı; sindirim sistemi, kemik gelişimi, metabolizma, diş etleri ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Melez Tea çayın içerisinde siyah çay, rooibos, kakao, tarçın, hindistan cevizi ve keçiboynuzu bulunur. Faydalı içeriğinin yanı sıra ayırt edici aromalarla bezenmiştir. Böylece içiş anında, ilk yudumdan son yuduma dek kalıcı bir lezzet sunar. Rooibos çayının özel harmanıyla kuvvetlenen Xocolatl Tea çayını, molaları keyiflendirmek ya da vücut sağlığını desteklemek için tüketebilirsiniz.

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı Lezzetli midir?

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı Lezzetli midir?

Melez Tea çikolatalı rooibos çayının kullanıcılar tarafından başlıca tercih edilme sebebi tadıdır. Çayın içerisinde bulunan ayırt edici lezzetler, her yudumu benzersiz kılar. Çayın içerisinde bulunan kakao sayesinde yudumlarınızı mutlulukla taçlandırabilirsiniz. Rooibosun tatlı ve topraksı lezzeti içtiğiniz çaya farklılık kazandırır. İçerisinde bulunan siyah çay ile gelenekselliği yaşatırken hindistan cevizi dokunuşlarında farklı bir çay deneyimi yaşayabilirsiniz. Melez Tea çikolatalı rooibos çayının oldukça lezzetli bir dokusu bulunur. İçerisinde bulunan uyumlu aromalar sayesinde her yudumda bambaşka diyarları ziyaret edebilirsiniz. Çayın içerisinde gelenekselliği çağrıştıran notaların yanı sıra modern dokunuşlar da görülür. Ayırt edici modern tatları keşfederken, ürünün keyfini çıkarabilirsiniz. Günlük keyif dozunuzu Melez Tea çikolatalı rooibos çayı ile doldurabilirsiniz.

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı İçim Önerileri Nelerdir?

Melez Tea Çikolatalı Rooibos Çayı İçim Önerileri Nelerdir?

Melez Tea çikolatalı rooibos çayı yorumlarıyla kullanıcıların beğenilerine hitap etmiş bir üründür. Orta Amerika ve Maya yerlilerine atıfta bulunan tadı ile her yudumu benzersiz kılmayı amaçlar. Çayın demlenmesi oldukça kolaydır. Bir kutusunda ortalama 40 fincanlık çay porsiyonu bulunur. 1 çay kaşığı porsiyonu, 100 derece sıcaklıkta kaynamış suyun içerisine atarak 5 dakika demlenmesini beklemeniz yeterlidir. Kısa bir süre sonra lezzetli bir çay keyfi sürebilirsiniz. Melez Tea çikolatalı rooibos çayının içim önerileri oldukça çeşitlidir. Farklı tat ve damak zevklerine hitap eden ballı ve sütlü içim alternatifleri bulunur. Demlenmiş çayınızın üzerine bir miktar bal ekleyerek daha tatlı bir lezzet elde edebilirsiniz. Tadını yumuşatmak isterseniz ise çaya ekleyeceğiniz bir miktar süt, dilediğiniz kıvama ulaştıracaktır. Melez Tea garantisiyle üretilen çikolatalı rooibos çayı, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.