Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri & Akıllı Tahta Desteği I?le Eğlenerek Öğrenme

123 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
126,13 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
155,25 TL
Kurumsal Fatura
155,45 TL
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri & Akıllı Tahta Desteği I?le Eğlenerek Öğrenme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSEPETTE Satıcı Ünvanı: AZİM DAĞITIM KİTAP BASIM YAYINCILIK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127034411100015 Vergi Kimlik Numarası: 1270344111
    Bu ürün KİTAPSEPETTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arapça Yazı Defteri Akıllı Tahta Desteği İle Eğlenerek Öğrenme Kadir Güneş / Mektep Yayınları Basım Yılı: 2013
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 19,5 x 27
  • Dil: Arapça
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786058836273
  • Yazar: Kadir Güneş
  • İki ana bölümden oluşan Arapça Yazı Defteri isimli bu çalışmamızda birinci bölümde imam-hatip müfredatına uygun bol kelime ve cümle alıştırmalarıyla öğrenciye temel yazma becerisini kazandırmayı defter kısmı olan ikinci bölümle de bol pratik imkanı yapacağı ve öğrenciyi ikinci bir defter alma / taşıma külfetinden kurtaracak uygulama alanı hedeflenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri & Akıllı Tahta Desteği ile Eğlenerek Öğrenme

Mektep yayınları Arapça yazı defteri akıllı tahta desteği imkanı sunmaktadır. Çocuklarına Arapça öğretmek isteyen ya da Arapça öğrenmek isteyen kişiler bu kitabı değerlendirmelidirler. Kelime ve cümle alıştırmaları ile öğrenciye pratik yaptırarak yazma becerisini artıracaktır. Sadece bununla kalmayıp aynı zamanda ek bir defter alma zahmetinden kurtulacaklardır. Birçok kişi kullanıp memnun kalıp almak isteyen kişilere de tavsiye etmiştir. Öğrenmesi ve kullanması oldukça kolay olduğundan tüm yaş grupları ideal bir şekilde faydalanabilmektedir. Fazlasıyla işinize yarayacak bu Arapça yazı defteri içerik olarak oldukça zengindir. İçeriği oldukça renkli ve dikkat çekicidir.

 
  • 2 bölüm
  • Akıllı tahta desteği
  • Kolay öğrenme

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri Özellikleri

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri Özellikleri

Mektep yayınları Arapça yazı defteri özellikleri saymakla bitmeyecektir. Özellikle dil öğrenim ya da pekiştirme kitaplarının renklerini öğrenmek isteyen kişinin gözüne hitap etmesi oldukça önemlidir. Şekilsel olarak dikkat çeken kitaplar öğrenimi daha da kolaylaştırmaktadır. Bu yüzden bu kitap rahat bir öğrenim sağlaması için renkli bir şekilde yapılandırılmıştır. İçerisinde bulunan kelimelere işaret eden cisimler oldukça dikkat çekici ve öğrenme potansiyelinizi arttıracak niteliktedir. Akıllı tahta desteği bulunduğundan bazı okullarda kolaylıkla ders kitabı şeklinde işlenebilecektir. Yeni başlayanlara oldukça faydalı olacak ve öğrenimini hızlandıracaktır. İçeriğinde çizgi çalışmaları da mevcuttur. Harflerin tekrarı, yazımı ve üzerinden geçilecek şekilde pratik yaptırılması yazım yeteneğinizi de artıracaktır. Harflerin başta, ortada ve sonda yazımları da öğretilmektedir.

 

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri Kullanımı

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri Kullanımı

Mektep Yayınları Arapça yazı defteri oldukça pratik ve kolay kullanıma sahiptir. Arapça harfler hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişiler bile kısa süre içerisinde bilgi sahibi olabileceklerdir. Verilen harflerin cisimsel ya da renksel örnekleri ile göz hafızanıza da hitap edecektir. Yapılan resimli kelime alıştırmaları, harfleri ve kelimeleri daha iyi kavramanıza yardımcı olacaktır. Sadece çocuklar değil aynı zamanda Arapça öğrenmek isteyenler de bu yazı defterinden yararlanabilmektedir. Belli bir yaş sınırı yoktur. Akıllı tahta imkanı sağlandığı için okullarda da yardımcı kitap olarak kullanılabilmektedir. Hatta birçok okul bu kitabı kullanmayı tercih edip tavsiye etmektedir. Sadece kendiniz için değil aynı zamanda etrafınızda bu tür şeylerden hoşlanan kişilere de alabilirsiniz.

 

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri Fiyatı ve Yorumları

Mektep Yayınları Arapça Yazı Defteri Fiyatı ve Yorumları

Mektep Yayınları Arapça yazı defteri fiyatı diğer yazı defteri fiyatlarına göre oldukça uygundur. Özellikle son zamanlardaki kırtasiye malzemeleri artışından dolayı maddi anlamda en uygununu seçerek alışveriş yapılmaktadır. Her aile bütçesine uyabilecek ve sizi zorlamayacak bir fiyattadır. Arapça öğrenmek isteyen ya da buna ihtiyacı olan kişilerin en temel kaynağı olabilecek olan bu defterin avantajlı fiyatları değerlendirilmelidir. Sipariş oluşturmaya karar verdiyseniz kısa ve en güvenli şekilde elinize ulaşacaktır. Kargoya verildikten sonra kargo tarafından verilebilecek hasarın telafisi mümkündür. Ezilen ya da hasar gören defterinizi iade talebi oluşturarak kolaylıkla değiştirebilirsiniz. En kısa sürede yenisi elinizde olacaktır. Sipariş oluşturulduktan en geç 2 gün sonra kargoya verilip en kısa sürede teslimatı sağlanacaktır. Bu çok fonksiyonlu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir, ürün detaylarına ve Mektep Yayınları Arapça yazı defteri yorumlarına göz atıp hızlı ve pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.