4
Türk Kahvesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Mehmet Efendi Kurukahveci Türk Kahvesi 100 gr

41,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (99)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
44,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Kurukahveci Türk Kahvesi 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VOELEN SHOP Satıcı Ünvanı: LUKKA KIRTASİYE ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Mersis Numarası: 0609090272000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090902720
    Bu ürün VOELEN SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 Gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi ile Klasik Lezzet

Evde temizlik sonrasında ya da iş yerinde güzel bir molada pek çok kişi Türk kahvesi içmeyi tercih eder. Keyifli anların eşlikçisi olan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk kahvesi; tadı, kokusu, sunumu ve içimi ile bir klasik haline gelmiştir. Kurukahveci Mehmet Efendi kahve tutkunlarının en çok tükettiği markalardan biri olmaya adaydır. Türk kahvesindeki içerikler tüketiciye enerji sağlayabilir ve zihni açabilir. Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Türk kahvesi içildikten sonra etkisi kısa bir süre sonra vücutta görülmeye başlayan iyi etkilerden bir kaçıdır. Uzun süre enerji ve tokluk sağlayan bu ürün kilo kaybetmenize yardımcı da olabilir. Kurukahveci Mehmet Efendi 100 gr, doğal tatlı asiditesi ile yumuşak ve orta yoğun dokuda olmakla birlikte tadı kızarmış ekmek baharatları veya çikolata tadını barındırır. Türk kahvesinin uzun ve eski tarihçesi ise Osmanlı'ya kadar dayanmaktadır. Dünyada tüketilen en eski kahve türlerinden biridir.

  • Yumuşak İçim
  • Yoğun Telve
  • Pratik Kullanım

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi Özellikleri

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi Özellikleri

İçerisindeki köpük, telve ve kahve sayesinde, tam olarak kahvenin tadını çıkarmaya yardımcı olur. Kurukahveci Mehmet Efendi Türk kahvesi 100 gr kullanımı yumuşak ve kadifemsi köpüğü sayesinde damakta uzun süreler bir aroma bırakır ve bu aroma sayesinde Türk kahvesinin gerçek tadını almış olursunuz. Aynı zamanda güzel ve köpüklü bir Türk kahvesi ise köpüğü üzerinde olduğu sürece sıcak ve taze kalmaya devam eder. Herkes Türk kahvesini farklı içmekten hoşlanır; kimileri şekerli, kimileri orta şekerli, kimileri ise sade içmekten hoşlanır. Kahveyi hazırlarken, hazırlayan kişinin bu ölçülere dikkat etmesi önemlidir. Kahvenin gerçek tadını, kahvenin ne kadar konulduğu ve kahvenin ne kadar iyi pişirildiği etkiler. Türk kahvesi sadece kendi içeceğine özel olarak, farklı bir bardakta servis edilir. Diğer kahve türlerine göre daha yavaş soğuduğu için ve bu bardağın ince kenarlı olmasından dolayı zor soğuyarak kahvenizin tadını uzun süre çıkarmaya yardımcı olabilir.

Kurukahveci Mehmet Efendi Kullanımı

"Kurukahveci

Yoğun telvenin getirdiği lezzet aroması ve kıvamlı lezzeti sayesinde, ağızdaki tomurcukları uyararak hafızanızda içtiğiniz kahveyi hatırlamanıza yardımcı olur. Kurukahveci Mehmet Efendi kahve 100 gr fiyatı ve değerlendirmelerini inceledikten sonra karar verebilirsiniz. Türk kahvesi, Türk geleneğinde önemli bir yere sahiptir. Bugünlerde bakılan kahve falları, el falları ve buna benzer birçok şey Osmanlı kültüründen buraya kadar gelmiştir. Özellikle kahve kültürü ve kahve falı kültürü azımsanmayacak kadar geniş bir içeriğe sahiptir. Türk kahvesinin kendisine özgü nefis kokusu ve özel köpüklü yapısı sayesinde diğer kahvelerden kolaylıkla ayırt edilebilir ve çokça sevilir. Günlük yaşamda ve özel günlerde tüketilen Türk kahvesinin kalitesi çoğu tüketici için önemlidir. Kahvenin kalitesi tadını oldukça etkileyecektir. Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr satın alarak siz de bu kaliteden yararlanabilirsiniz.

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi Fiyatları

"Kurukahveci

Kahvenin yolculuğu çok eskilere dayanmakla birlikte takriben 10. yüzyıla denk gelmektedir. Yayılması ile dünyanın pek çok yerinde tüketilen bu içeceklerden hala günümüzde olması Türk kahvesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterir. Kurukahveci Mehmet Efendi 100 gr geleneksel bir lezzet olarak keyifli anlarda ve rahatlatıcı molalarda güzel bir eşlikçi olur. Türk kahvesinin faydaları arasında zihinsel aktiviteleri destekleyerek hafızanızı güçlendirmeye yardımcı olmak yer alır. Kurukahveci Mehmet Efendi Türk kahvesi yüksek enerji verip sizi uyanık tutarak hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olabilir. Yemek sonrası sindirime yardımcı olabilir ve yapılan birçok araştırma sonucunda strese iyi gelebilecek bir içecek olabilir. İçerdiği antioksidanlar sayesinde yaşlanma karşıtı etkilerinin görüldüğü de söylenebilir. Dilerseniz Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr 03211601 ürün kodu ile sipariş edebilirsiniz.