Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 G X 5 Adet

245,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
257,50 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 G X 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grosshop Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün Grosshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türk Kahvesi 100 g x 5 Adet
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 Adet ile Fırsat Kahvesi

Türkler tarafından hazırlanan kahve pişirme yöntemine Türk kahvesi adı verilmiştir. Kokusu, pişirme metodu, köpüğü ve ikramıyla kendine has geleneksel bir kimliğe sahip olan Türk kahvesinin ustası olan Kurukahveci Mehmet Efendi markası, değişmeyen lezzetiyle mutfaklarımızda yerini almaya devam etmektedir. Mehmet Efendi Türk kahvesi, kahve tutkunlarının en çok tercih ettikleri ürünlerden biri haline gelmiştir. Ülkemizde güne bir fincan Türk kahvesiyle başlayanların veya kahvaltıdan sonra kahve keyfi yapanların sayısı oldukça fazladır. Misafire Türk kahvesi ikram etmek ülkemizin uzun yıllardır süregelen yaygın geleneklerinden biridir. İster sade ister şekerli olarak pişirilebilen Mehmet Efendi Türk kahvesi ürününü cezve yahut Türk kahvesi pişirme makinalarında kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Şık Türk kahvesi fincanlarında, yanında lokum veya çikolata ve bir bardak su ile misafirlerinize ikram ettiğiniz kahvenin lezzetinden emin olmak istiyorsanız Kurukahveci Mehmet Efendi markasını tercih edebilirsiniz.

  • Geleneksel lezzet
  • Yüksek kalite
  • Uzun süreli tazelik

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 Adet Çeşidi

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 Adet Çeşidi

Türk kahvesi evlerde, ofislerde ve işletmelerde sürekli olarak kullanılan hızlı tüketim ürünlerinden biridir. Özellikle kafe, restoran, ofis ve kalabalık aileler için Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 adet ürünü oldukça uygun bir tercih olacaktır. Yüksek teknoloji kullanılarak ambalajlandığı için uzun süre tazeliğini koruyan Mehmet Efendi Türk Kahvesi ürünlerini dilediğiniz kadar serin ve kuru bir yerde saklayabilirsiniz. Eğer çok sık kahve tüketiyorsanız sürekli olarak markete gitmek veya tek tek online sipariş vermek yerine Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 adet kampanya ürününden satın alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu kampanyalı set ürünü tercih etmek bütçe anlamında cebinize katkıda bulunacaktır. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 adet indirim seti sayesinde tek tek ürünleri satın almaktan çok daha fazla avantaj sağlamış olacaksınız.

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Seti Tazeliği ve Fiyatı

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Seti Tazeliği ve Fiyatı

Türk kahvesi denince akla gelen ilk marka olan Kurukahveci Mehmet Efendi kahveleri, büyük bir titizlikle, ileri teknoloji kullanılarak kavrulur, öğütülür ve itina ile paketlenir. Çok iyi ve sağlıklı ambalajlandığı için dilediğiniz kadar paket satın alıp son tüketim tarihine kadar saklayabilirsiniz. Kokusu ve tadı ile öğütüldüğü günkü tazeliğini son kullanma tarihine kadar koruyacak olan Mehmet Efendi Türk Kahvesi fiyatları oldukça uygundur. Cebinizi yormadan kaliteli ve lezzetli Türk kahvesi tüketmek istiyorsanız Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 Adet ürününü tercih etmenizde fayda vardır. Bu beşli set, tek tek paket almaktan çok daha uygun fiyatlı olacaktır. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 adet kullananlar fiyat anlamında avantajlı çıkmaktan memnuniyet duymaktadırlar. Lezzetine doyulamayan Mehmet Efendi Türk Kahvesi içmek bu setlerle artık çok daha uygun.

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Yorumları

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Yorumları

Ülkemizde kahve konusunda uzmanlaşmış Mehmet Efendi Türk kahvesi yorumları oldukça olumludur. Tüketiciler üründen memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Müdavimleri olan Mehmet Efendi Türk kahvesi ürünleri büyük bir titizlikle üretilmektedir. Ürünün paketini açtıktan sonra ağzı kapalı bir şekilde serin ve kuru bir yerde saklamanız halinde uzun süre aromasını muhafaza edebilirsiniz. Günlük kahve keyfinizi ülkenin en sık tercih edilen markası olan Mehmet Efendi Türk kahvesi tercih etmeniz halinde gerçek Türk kahvesi lezzetini her gün doyasıya yaşayabilirsiniz. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 adet 7777777174100 ürünü ile kampanyadan yararlanabilir ve ev, ofis, işyeri gibi yaşam alanlarınızda her daim taze kahvenizi bulundurabilirsiniz. Kampanyalı fiyatlardan yararlanmak için Trendyol'da yer alan bu ürünü Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 g x 5 Adet satın al butonuna tıklayarak hızlıca siparişinizi verebilirsiniz.