Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı ( 2 1 Hediye Satış Paketi)

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı ( 2 1 Hediye Satış Paketi)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POİNT GROUP E-TİCARET İTHALAT İHRACAT PA Satıcı Ünvanı: POİNT GROUP E-TİCARET İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730067080200001 Vergi Kimlik Numarası: 7300670802
    Bu ürün POİNT GROUP E-TİCARET İTHALAT İHRACAT PA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * 2+1 Paket Satışı Olup Toplamda 3 Paket Gönderimi Sağlanmaktadır. * Dünyanın En Güçlü Yapıştırıcısı * Tamir Masrafı Yapmadan Herşeyi Kolayca Onarın * Usta Çağırmadan Kesin Çözüm * Matkapla Bile Delinmez, Kalkma Taşma Yapmaz, Kuruduktan Sonra Eğilmez Bükülmez, Isıyla Deforme Olmaz * Asidik ve Kimyasal Temizlik Ürünleri ile Zarara Uğramaz * Bütün Darbelere Karşı Tam Dayanaklıdır Uzun Ömürlüdür * Soğuk Kaynak Macunu

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Hızlı Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver

Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı

Hobi, tamirat, onarım, dekorasyon ve sanayi gibi birçok farklı alanda güçlü yapıştırıcı ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu iki yüzeyi birleştirmek için kullanılan malzemeler, ihtiyaçlara ve kullanım amaçlarına göre çok farklı şekillerde satılır. Güçlü Megabond kaynak yapılmış gibi birleştiren yapıştırıcı benzersiz dayanıklılığı ve etkili yapışkanlığı ile hayatınıza kolaylık katar. Ürün ahşap, plastik, metal, deri ve kumaş gibi farklı nitelikteki yüzeylere kolaylıkla uygulanabilir. Duvar gibi düşey yüzeylerde de etkili bir yapışma işlemi sunar. Markanın güçlü yapıştırıcı etkili bu ürünü genellikle su, ısı ve güneş ışığı gibi dış etkenlere karşı oldukça dirençli olduğu için uygulandığı alanda uzun süre dayanır.

 
  • Anında etkili olmasıyla öne çıkan tasarım
  • Dayanıklı bir formül
  • Uzun süre kalıcı

Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı Özellikleri

Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı Özellikleri

Güçlü Megabond macun; metal, seramik, porselen, ahşap, plastik ve cam yüzeylerde kullanıldığında en iyi ve kalıcı sonucu verir. Bu iki yapışkan bileşen aynı anda birleşir, kısa sürede mühürlenir ve istediğiniz zaman kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünlerin üzerinde çelik benzeri ince bir tabaka oluşturarak sertleşir. En yüksek derecede ısı, soğuk ve şok onarımı sağlar. Megabond yapıştırıcı matkap ucuyla dahi delinmez, kabarmaz, taşmaz, kuruduktan sonra bükülmez. Asitlerden ve kimyasal temizleyicilerden zarar görmez. Markanın ürünü çok güçlü bir etkiye sahiptir. Tüm sorunları ve kusurları hemen düzeltip eşyalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Darbelere ve sivri uçlu cisimlere karşı dayanıklı olan bu ürünü uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 

Etkili Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı

Etkili Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı

Metal, porselen, ahşap, seramik, plastik ve cam yüzeylerde soğuk kaynak macunu kullanıldığında en iyi sonucu verir. Bu iki özel formüllü yapışkan bileşen aynı anda birleşerek benzersiz bir dayanıklık sunar. Megabond ürünü bir epoksi yapıştırıcıdır. Ürün elinizdeyken ağız ve gözlerle cilde dokunmamanız önerilir. Ürüne temas halinde sabun ve su ile iyice yıkamanız oldukça önemlidir. Sertleştikten sonra malzeme zararsızdır. Dilediğiniz gibi kullanım sağlayabilirsiniz. Megabond Strong Welded yapıştırıcı, benzersiz dayanıklılığı ve anında yapışması ile hayatınıza fayda katar. Bu markanın güçlü yapıştırıcısı dış etkenlere karşı çok dayanıklıdır ve uygulandığı alanda uzun süre dayanır. Kaliteli ve etkili içeriği sayesinde markanın bu ürününü hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz.

 

Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı Fiyatı

Megabond Kaynak Yapılmış Gibi Birleştiren Yapıştırıcı Fiyatı

Megabond yapıştırıcı (2+2 paket) ile her zaman yapıştırma işlemi yapabilirsiniz. Markanın bu yapıştırıcıları mutfak ve banyo gibi su kullanılan yerlerde yalıtım için de kullanılabilir. Güçlü yapışkan formülü ile sıhhi tesisat, yüzme havuzu giderleri ve altyapı gibi alanlarda onarım amaçlı kullanılır. Aynı şekilde markanın bu ürünleri ile elektrik sistemi onarımları da yapılabilir. Megabond yapıştırıcı yorumları ve incelemelerine göz atarak ürün ve kullanım detayları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Uygun fiyatlı bu ürünle dilediğiniz yerde kolayca tamirat ve onarım yapabilirsiniz. Dilerseniz bu güçlü yapıştırıcıyı Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.