Genel Markalar Harika Kanatlar Çocuk Oyun Çadırı

560 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
564,19 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Harika Kanatlar Çocuk Oyun Çadırı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REYYAN Satıcı Ünvanı: RAMTA OYUNCAK ELEKTRONİK HEDİYELİK EŞYA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734055253300018 Vergi Kimlik Numarası: 7340552533
    Bu ürün REYYAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mega Oyuncak Harika kanatlar çadır harika kanatlar çocuk oyun çadırı çadır ölçüsü: 100 x 100 x 70 harika kanatlar çocuk oyun çadırı ile çocuklar eğlenceli vakit geçirecekler. Çocukların hayal güçlerini ve rol yeteneklerini geliştirecek olan harika kanatlar oyun çadırı ile en güzel oyunlar oynanacak. Kolay kurulumu sayesinde çocuklar ister evde isterse de bahçede harika kanatlar oyun çadırını kurarak eğlenceli vakit geçirebilirler.Hediyeli.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mega Harika Kanatlar Çocuk Oyun Çadırı

Oyunlar, çocukların gelişim dönemlerinde büyük bir öneme sahiptir. Farklı türlerde oyun yaratımı, istedikleri role bürünebilmelerini ve bu sayede özgürleşebilmelerini sağlar. Aynı zamanda oyunlar çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerinde de etkin rol oynar. Çünkü oyun oynayan çocuklar hayal kurmayı da öğrenerek beyinlerinin farklı bölgelerini de çalıştırmış olurlar. Sevdikleri animasyon film veya oyuncaklardan ilham alınarak üretilmiş renkli oyuncaklar çocukların daha çok ilgisini çeker. Harika Kanatlar oyun çadırı çocukların oyunlarına eşlik ederek onları renkli bir dünyaya davet eder. Bu sayede çocuklar kendilerine özel olarak yaratılmış bu alanda diledikleri gibi oynayabilirler. Sadece onlara ait olduğu duygusuyla daha rahat hissettikleri bir ortama sahip olurlar. Aynı zamanda fiziksel hareketliliğe imkan sağlayan Harika Kanatlar çadırı yoluyla çocukların kas gelişimleri de desteklenmiş olur.

  • Renkli tasarım
  • Kullanım kolaylığı
  • Geniş iç hacim

Rengarenk Tasarımıyla Harika Kanatlar Çadırı

Rengarenk Tasarımıyla Harika Kanatlar Çadırı

Çocuklarla geçirilen vaktin kalitesi oldukça önemlidir. Çocuklar için hem eğlenceli hem de kendilerini fiziksel ve mental anlamda geliştirecekleri oyun ve oyuncaklar seçilmesi gereklidir. Böylelikle büyüme çağında olan çocuklar, oyun oynarken farkında olmadan gelişimlerini olumlu şekilde devam ettirirler. Mega Harika Kanatlar çocuk oyun çadırı ile çocuklar kendilerine ait hissedecekleri bir ortamda özgürce oynamanın tadına varırlar. Aynı zamanda yaratılan özel alan, çocukların kendilik bilinçlerinin gelişmesine katkı sağlar. Çadır içerisinde kendilerinin keşfedecekleri oyunlar aracılığıyla da ürün, çocukların yaratıcılıklarının gelişmesinde olumlu bir etki yaratır. Bu da onların hayal güçlerinin gelişmesi açısından uygun bir ortam yaratılmasına katkı sunar. Çocuklar kendilerine bir oyun yaratarak, çadır üzerinde yer alan animasyon karakterlerini konuşturabilirler. Bu da onların rol oynama aracılığıyla empati yeteneklerinin gelişmesine aracılık eder.

Harika Kanatlar Oyun Çadırının Dikkat Çeken Özellikleri

Harika Kanatlar Oyun Çadırının Dikkat Çeken Özellikleri

100x100x70 cm ölçülerinde olan çadır, oyun için geniş bir alan sunar. Bu ürünü, isterseniz evde isterseniz de bahçede rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylelikle minikler, istedikleri her alanda keyifli vakit geçirebilirler. Aynı zamanda ürün oyuncakların depolanması için de kullanılabilir. Böylece oyun çadırının kullanılmadığı zamanlarda, oyuncakların dışarda kalıp üzerlerine basılması da önlenmiş olur. Kullanılan kumaş sayesinde ürün, uzun bir kullanım ömrü sunar. Harika Kanatlar Mega oyuncak karakterleriyle renkli bir tasarıma sahip olan ürün, çocukların hayal güçlerini geliştirmelerine de katkı sağlar. Sevilen animasyondan ilham alınmış olması çocuğunuzun dikkatini çeker. Geniş bir yaş grubuna hitap etmesi ile özgürce oyun oynama keyfi sunar. Çadırın kurulumu her ne kadar kolay olsa da çocukların güvenliği açısından ebeveyn desteği alınmasında fayda vardır. Mega Harika Kanatlar çocuk oyun çadırı yorumlarını okuyarak bu kısımda yer alan müşteri deneyimlerine göz atabilirsiniz.

Fiyat Avantajıyla Mega Harika Kanatlar Oyun Çadırı

Fiyat Avantajıyla Mega Harika Kanatlar Oyun Çadırı

Üründe kullanılan dayanıklı kumaş sayesinde bu tasarım, müşterilerine uzun bir kullanma süresi sunar. Çoğu çocuk tarafından sevilen animasyon karakterlerini içermesi yönüyle Mega Harika Kanatlar çocuk oyun çadırı özellikleri çocukların eğlenceli vakit geçirmesine katkı sağlar. Kullanılan birbirleriyle uyumlu ve canlı renkler, çocuklar tarafından dikkat çekici özelliğe sahiptir. Renklerin yanı sıra sunulan ölçülerle de çocuklar dilediği oyunu rahatlıkla oynayarak eğlenceli anların tadını çıkarabilir. Bütçe dostu olan ürün, değişik yaş gruplarının oyun oynamalarına ortam yaratır. Oyun çadırı, kendilerine ait bir alan oluşturulan çocukların bu sayede özgüvenlerini pekiştirerek keyifli oyunlar üretmelerine de aracılık eder. Fiyat avantajına sahip olması ve uzun süre kullanım sağlaması da ürünü öne çıkaran özellikler arasında yer alır. Mega Harika Kanatlar oyun çadırı fiyatları ve özelliklerini inceleyebilir, ürünü güvenli bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.